Skip to main content

Inglot lip palette

*Nyt kannattaa fanittaa Inglot Suomea Facebookissa, tänään to 21.7. on aikas kiva tarjous sekä liikkeissä että postitse toimitettavissa tilauksissa ;)*

Tarjous alkoi eilen ja olinkin sattumoisin menossa muille ostoksille Inglotin lähelle, mukaan tarttui viiden värin freedom palette huulipunien kera :) Kuolasin näitä jo Sailan kanssa Helsingissä mutta nyt sitten sain aikaiseksi ihan ostaakin. En toki ole näitä kunnolla vielä testannut mutta värit ovat kauniit (liikaa vain mistä valita), tuoksu ihana ja tuntuvat todella pigmenttisiltä. Halusin palettiin eri värejä, jolloin se on näppärä reissussa ja meikkipöydällä aamukiireessä!

We have a nice Inglot sale today (and yesterday evening) so I bought something ;) This is my first Inglot lipstick palette (I don't like to have powder & cream products at the same palette, it gets messy :P). I haven't had time to really test these but i do love the scent and these feel very pigmented! I wanted to have many different colors in this palette, so I could travel with it and keep it also in my makeup table.





I took following colors:
-iridescent purple/ hohtava lila 71
-hot pink/ pinkki 69
-iridescent cool red/ hohtava viileä punainen, tässä on ihana hohde! 81
-peach-orange/ persikka-oranssi 55
-nude 23




I also bought travel lip brush 26S

Inci
 I could EASILY make many lip palettes more ;)

Comments

  1. wow I didn't realize they were so pigmented!

    ReplyDelete
  2. Mullekin tuli yllärinä että näissä on niin paljon pigmenttiä. Jotenkin oon aatellut tuonkaltaiset huulipunat ei-niin-käyttiksiksi, mut noihan onkin oikeesti tosi käteviä. Laitoin jo eilen meiliä ja kyselyä, että tuleeko postitse tilatessa postikulut myös kun siitä ei ollut mitään mainintaa. Haluaisin niin kovasti musta geelilinerin sieltä, hinta vaan normaalisti on niin suolainen (18e) etten ole raaskinut.

    ReplyDelete
  3. Kiitos, että postasit tämän. :) Pakko kai se on lähteä Myllyyn... ;) Ne uudet mattavärit houkuttelevat niin paljon. (Just kun olin vannonut, että uutta Inglot-palettia en hanki ainakaan pariin kuukauteen.. Mutta tällä tarjouksella ei olisi mitään järkeä jättää ostamatta.)

    ReplyDelete
  4. Pakko on minunkin vielä mennä! Otin kaikki luomivärini mukaan ja teen niistä nyt vihdoin listan kännykkään, ettei tule vahingossa tuplia ;DD Haluaisin yhden matkapaletin vielä.

    ReplyDelete
  5. Mulle kans vähän ylläri, että noissa on oikeasti väriä :D jotenkin mieltää tollaset pelkiks huulikiilloiks, jännä..

    Odotan kuvia myös huulilla!

    Niin ja että toi tarjous korpeaa, olen paikassa jossa ei ole inglottia, enkä halua tehdä tilausta netissä, kun haluan tosissani hiplata noita livenä :/

    ReplyDelete
  6. I love how pigmented they are! x

    ReplyDelete
  7. Selvitin asian, ja yli 50e tilauksiin ei tule postareita mutta alle sen tulee 5e. Eli kun kerta olin tilaamassa vain yhtä 18e lineria, niin eipä kannata tarjouksenkaan kanssa lähteä tilailemaan :/ Näin lyhyellä varoitusajalla hankala saada mitään kimppaakaan aikaiseksi. Ehkä sitten odottelen että tännekin päin saadaan Inglot-liike.

    (Ovat muuten nostaneet hintojaan. Ostin 5 sävyn pyöreän paletin 28 eurolla, nyt se on jo 32e... Aika huima korotus!)

    ReplyDelete
  8. Great palette! Would love to see what these colours look like on you. I've been considering getting one of these palettes with the eyebrow powder, wax & a couple of lipsticks.

    ReplyDelete
  9. Wow! look at the pigment! I love the nude for sure!

    ReplyDelete
  10. I'll post lip swatches later :) The quality is SO nice, I must get other colors later!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "