Skip to main content

Sebamed Clear Face

I decided to test this Sebamed Clear Face line, when I accidentally found some reviews about it :D This line is developped for oily/ blemished skin but the products are non drying. My skin usually likes these kind of products!

Ihan sattumalta törmäsin Sebamed Clear Face tuotteisiin ja koska sarjasta sanottiin, ettei se kuivata ihoa, ajattelin sen sopivan myös minulle (tukkeutuva normaali/sekaiho).


Deep Cleansing Foam: This really is non drying, I even feel that my skin is not clean after using this :D This was not at all bad but I still prefer other cleansers! Made my skin very soft.

Vaahto oli vähemmän täyteläistä kuin esim Madaran vaahto ja jätti ihon todella pehmeäksi, ei kuivattanut ihoa. Itse toisaalta pidän vähän kuivattavamman oloisesta vaahdosta, tuntui ettei iho ollut puhdistuksen jälkeen täysin  puhdas. Eli ei suosikkini mutta saattaa sopia monelle!


Inci: Aqua, Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride, Cocotrimonium Methosulfate, Sodium Lactate, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol




Toner:  I didn't buy this for me but had a chance to test it anyway. This contains alcohol so I knew this would be too drying for me... It also had a bit unpleasant scent. This is for really oily skins, I think.

Kasvovettä en ollisi incin perustella itselleni missään nimessä edes ostanut mutta sain testattua tätä hiukan kuitenkin. Sisältää tosiaan alkoholia ja vaikka toisaalta ihoni sitäkin sietää, tämä tuote oli aivan liian kuivattava. Tuoksukin oli aika epämiellyttävä. Todella rasvaiselle iholle ehkä sopii kuitenkin :)


Inci: Aqua, Alcohol, Panthenol, Polysorbate 20, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Allantoin, Hamamelis virginiana bark / leaf / twig extract, Hydrolyzed Silk, Cucumis sativus fruit extract, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium, Chloride, Urea, Caramel, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, CI 42090


Moisturinzing care gel: Not bad, not bad at all. It's not drying but felt I needed to use this with another gel. The inci looked very good for my skin. No silicones, oils etc. Unscented, clear gel.

Kosteusgeeli ei ollut ollenkaan hullumpi. Silikonittomia ja öljyttömiä tuotteita on tarjolla NIIN vähän! Ei kuivattanut mutta toisaalta ei ihan yksinäänkään riittänyt. Tuoksuton, väritön geeli.


inci: Aqua, Aloe barbadensis leaf gel, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Carbomer, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid



Anti-spot gel: I have tested this just once, this is not mine :) The inci looks quite good and it felt nice too, not too drying or irritating. But I don't know how effective this clear gel really  is.

Geeli näppylöille on myös geelimäinen ja väritön. Tämäkään ei tullut minulle mutta pääsin testaamaan kuitenkin kerran. Inci vaikuttaa ihan kivalta, ei tunnu liaan kuivattavalta eikä ärsyttävältä. Toisaalta en osaa sanoa kuinka tehokas tämä on.


Inci: Aqua, Alcohol, Glycerin, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Panthenol, Bisabolol, Allantoin, Hamamelis virginiana bark / leaf / twig extract, Hydrolyzed Silk, Cucumis sativus fruit extract, Chloroxylenol, Caramel, Sodium Citrate, Sodium Carbomer, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate




Have you tested these products? What do you think about them?

Comments

  1. Käytin muutama vuosi sitten tuota näppylägeeliä monta tuubillista, kun se oli aikanaan edullisin näppylägeeli joka toimii minulla. Nykyään sen hinta on noussut varmaan kaksi tai kolme euroa. Samalla hinnalla saa muitakin tuotteita niin olen kokeillut vaihteeksi jotain muita finnin nujerrusaineita. Myös tuota vaahtoa ja kasvogeeliä kokeilin mutta kumpikaan ei ollut mielestäni mitenkään erinomaisia. Tuossa sarjassa on ollut ainakin joskus semmonen pesupalakin.. Sitä ei ole koskaan tullut testattua mutta se on varmaan kuivattavampi kuin tuo vaahto.

    ReplyDelete
  2. Onko tuo kasvogeeli samanlaista kuin Derma E:n kosteuttava geeli (se missä on a-vitamiinia)? Inci vaikuttaa lupaavalta.

    ReplyDelete
  3. MaryJane: kasvopala on vieläkin olemassa mutta jätin suosilla kauppaan: en ole ikinä tykännyt palana olevasta kasvojenpuhdistuksesta :D

    keijukainen: Tämä on hieman "paksumpaa" koostumukseltaan mutta ehkä Derma E ohuudestaa huolimatta kosteuttaa ihoani hieman paremmin... Huono tämä ei ollut, mies tätä nykyään käyttelee, niin saan kyllä "lainata" :D Olin tosiaan incin sopivuudesta todella yllättynyt, kun tuotteen löysin. Ilman tuota kasvoveden alkoholia tämä voisi hyvin olla kosteutta kaipaavan ihon sarja :)

    ReplyDelete
  4. Luis Widmers mousse is much better than sebameds :)

    ReplyDelete
  5. Kissu: I can believe that, this wasn't very good :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "