Skip to main content

MAC Wonder Woman lipgloss!






I_had_to_get_this. I tested the color of this Wonder Woman lipglass several times and it was so perfect (shimmery & sheer bright cherry red) so I just couldn't help myself. But I didn't even own red lipgloss before and reds look better on me than nudes :D

The quality is "Lipglass", sticky (I'm so glad I have short hair now ;) and quite long lasting. I like the scent of vanilla, typical to MAC. The package is HUGE, and I mean REALLY HUGE :D I wouldn't show this in public. LOL. The size is 10.5 ml and the price was 25€ here in Finland.

The only thing I don' like is the HUGE applicator. I just find it a bit difficult to use... Maybe I'll get used to it :)

Katselin ja testailin tätä MAC Wonder Woman Lipglass-huulikiiltoa useaankin kertaan ja lopulta päädyin ostamaankin, väri oli vain niin täydellinen minulle... Sävy on siis kirkas mutta läpikuultava hohtava kirsikanpunainen. Punaista huulikiiltoa minulla ei itse asiassa ollutkaan ennestään :D

Laatu on siis "Lipglass", tahmainen (onneksi hiukseni ovat nyt lyhyet, ei haittaa tuulikaan ;) ja sen takia myös aika pysyvä huulikiilto. Tuoksu on vaniljainen, tyypillinen MACille. Pakkaus on VALTAVA! Niin valtava, etten kehtaisi julkisesti edes tätä käyttää. *heh* Koko on 10.5 ml eli noin tuplasti sen mitä normaali Lipglass. Hinta oli 25€ ja Turusta löytyi muistaakseni vielä kaikki muut sävyt paitsi se nude.

Ainoa mistä en tässä tuotteessa pidä on iso aplikaattori, sekin on valtava! Saa ottaa tosi varovaisesti ulos putkilosta, ettei suttaa... Ehkä ottaisin mieluiten tämän värin normaalikoossa, vaikka suhteessa kalliimpi onkin.

****
Turussa on muuten jäljellä edellisistä kokoelmista muutamia yksittäisiä tuotteita, jos joku tietty tuote kiinnostaa, voin vaikka kurkata löytyykö vielä! Niitä voi sitten tilailla lähimpään Beautyyn/ Stokkalle. Ainakin ihana Her Blooming Cheek-poskipuna vielä löytyi, se on oikeasti aivan upea ja helppo sävy, vaikka hurja fuksia onkin :D Ei siis ihan suomalaisten suosikkisävy ja epäilin sen olevan liian räväkkä minullekin, onneksi tuli testattua!  Olen käyttänyt sitä todella paljon ihan arkena.

My little assistant wanted to help me ;) Maybe this lipgloss had a nice smell?




 


MAC Wonder Woman Lipglass & regular MAC Lipglass.




Comments

  1. Ai kokoelman kiillotkin on suunnattu jättiläisille :( mulle ois riittänyt pienemmätkin koot.

    Ihanalla assistentille pusuja ja haleja...oiiiii ihana kissavuva <3 ( sekoan joka kerta )

    ReplyDelete
  2. I'm jealous I really want this! x

    ReplyDelete
  3. Oi tuota pikku assistenttia ♥
    Olisi kyllä mielenkiintosta päästä kauppaan näkemään miten iso tuo aplikaattori oikein on, itselläni kun on melko pienet huulet niin kauhean isoja aplikaattoreita en oikein kaipaisi. :D Kuvissa ainakin näyttää melko jätiltä!

    ReplyDelete
  4. Mä katsoin tuota huulikiiltoa Englannissa ja ajattelin että ei kiitos, ihan järkyttävän kokoinen "doefoot".

    ReplyDelete
  5. 25 euroa :O
    Huh kuulostaa kertaostoksena niin hurjalta, mutta määrään suhteutettuna taitaa olla lopulta edullisempi kuin normaalikokoiset. Vähän sama kuin niiden Peacocky-luomivärien kanssa.

    Onneksi ei ole Macia lähimaillakaan, niin vältyn näiltä väsytystaktiikkaostoksilta :D Pelkään pahoin, että Spitfire ja Athena's Kiss ois muuten jo kotiutettu. Wonder Womankin on upea, mutta mulla taas on noita punaisia kiiltoja.

    Her Blooming Cheek on ihana! <3 Hih mulla taitaa muuten mennä jo vuoden takaiseen Liberty of London-kokoelmaan sellaiset "harmi kun jäi ostamatta"-yksilöt. Ilmeisesti on tullut hankittua lähes kaikki mahdollinen ;)

    ReplyDelete
  6. Cute kitty!! =^.^=
    I love the packaging and the HUGE applicators of the WW collection. Sure, they might not be practical but it puts me in a different mood when I'm putting it on.

    It sort of makes me feel like a Hobbit, or I'm using a real superhero's makeup. :D

    ReplyDelete
  7. Kävelin tänään Helsingin Stockalla MACin ständin ohi, ja ihmettelin läpitunkevaa vaniljan tuoksua mikä pöllähti naamalle yhtäkkiä. Taisi olla Wonderwomanin tuoksua ilmassa. :D

    Nuo pakkaukset riipivät esteettistä silmääni niin pahasti, etten voinut edes jäädä vilkaisemaan millaisia tuotteet ovat. Puhtaansävyiset päävärit yhdistettynä = instant YÖK. ;) Jään odottelemaan vähän maltillisemmin pakattuja kokoelmia.

    ReplyDelete
  8. Charming: Juu, jättiläiskokoa ovat ;) varsinkin tässä tuotteessa se on jopa hieman häiritsevää. Ja Täplä kiittää <3

    Anna Gramm: hahha :D

    Skulda: That's true :D

    Sarah: Thank you <3

    keijukainen: Niin-pä. Mutta tosiaan taitaa jopa enemmän kuin tuplamäärä normaaliin verrattuna. En tosiaan pakkauksesta juuri välittänyt, tuo väri oli vain niin ihana. Se lilahtavakin tosin olisi ;) Jätän kuitenkin väliin!

    Duvessa: No niin on :D

    Serrated B: JÄTTI se on :D Täällä ei näkynyt aplikaattorin koko kokoa, kun hygieniasyistä tuo pää poistetaan testereistä. Apulainen on <3 <3 <3 Tunki itsensä kuvaan :D

    Evelyn: The color is lovely :)

    -Nea-

    ReplyDelete
  9. Kissasi on aivan hurmaava <3

    Todellakin aika erikoisen iso pakkaus tässä. Sitä saa varmaan sutia usein, jotta se tulee käytettyä määräajassa pois !

    ReplyDelete
  10. Woah! I had no idea the applicator was massive also! yeahhh I can see not wanting to show that in public lol

    ReplyDelete
  11. KittenMittens: It's huge and I still don't like to use it... well, the color is perfect anyway :D

    Petriina: Kiitos :D Täplä on linssilude, Tikru taas ei... Joten melkein kaikki kuvat ovat Täplästä :D

    graphology: Thank you :D Täplä is so adorable and loves to be photographed. LOL

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "