Skip to main content

Essentia Naturale Mineral makeup


*I got these Essentia Naturale products for review purpose from the importer, this post is only in Finnish.*

Sain jo aiemmin Biodellystä testiini Essentia Naturalen mineraalimeikkituotteita mutta valitettavasti vasta nyt sain siitä ihan kirjoitettuakin. Todella mukavaa, että Suomesta saa jo useampaa (oikeaa) mineraalituotetta ja Essentia Naturale oli myös laadultaan aivan ihana! Pohja oli silkkinen (ei hohtava mutta ei liian mattainenkaan), nimikin on Silky Way, ja väriltään Light oli minulle tismalleen oikea. Taidan hankkia täysikokoisen myöhemmin :) Onneksi sarjasta löytyy myös yksi vaaleampi sävy, oma ihoni kun ei ihan vaaleista vaalein ole. Peittävyydeltään tämä on medium, ei siis paras jos todella suurta peittävyttä tarvitsee, suurimmalle osalle varmaankin kyllä aivan riittävä.

"Silky Way Fair: sopii vaaleimmalle ihotyypille
Silky Way Light: sopii vaalealle iholle
Silky Way Light 1.2: sopii hieman päivettyneelle tai tummemmalle ihotyypille
Silky Way Medium: sopii tummalle tai ruskettuneelle iholle


Essentia Naturale tarjoaa puhtaista raaka-aineista valmistettuja laadukkaita ja kohtuuhintaisia mineraalikosmetiikkatuotteita, joihin ei ole lisätty keinotekoisia lisäaineita tai hajusteita. Tuotteemme sopivat hyvin kaikille ihotyypeille. Mineraalimeikeillämme luot kauniin, kestävän ja luonnollisen näköisen meikin, joka tuntuu kevyeltä ja antaa ihon hengittää. Kestävät ja käyttötarkoitukseensa erinomaisesti soveltuvat meikkisiveltimemme on valmistettu aidoista luonnon materiaaleista. Niiden avulla saat helpommin ja nopeammin aikaan huolitellun lopputuloksen."

Inci: Titanium Dioxide (CI 77891), Mica (CI 77019), Iron Oxides (CI 77491), Oryza Sativa (Rice) Powder, Zinc Oxide (CI 77947), Boron Nitride, Magnesium Myristate, Kaolin (CI 77004), Ultramarines (CI 77007). Yleensä kaoliinia sisältävät pohjat eivät ole olleet parhaimman näköiset ihollani mutta tässä ei ollut mitään ongelmaa!


Näytekoko 2,80€ ja 8 g purkki 18,90€.


Pohjustuspuuteri on vielä testaamatta, tiedän jo nyt, etten voi sitä jatkuvasti käyttää... Sekä silica että methicone ovat valitettavasti minulle sopimattomia aineita :/

"Mineraalipohjainen, öljytön pohjustuspuuteri tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Pohjustuspuuterin avulla meikkipuuteri ja luomiväri pysyvät pidempään ja samalla se suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta. Pohjustuspuuteri vähentää ihohuokosten ja kasvojen juonteiden näkymistä. Tämä erittäin ohut puuteri sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti herkästi rasvoittuvalle ihotyypille ja ikääntyneelle iholle. Mineraalit rauhoittavat myös akneihoa. Pohjustuspuuteri levitetään ennen peiteväriä ja meikkipuuteria."

Inci: Mica (CI 77019), Boron Nitride, Methicone, Silica, Titanium Dioxide (CI 77891)


8 g purkki 14,90€.


Onko Essentia Naturale merkkinä jo tuttu? Minulle tosiaan postiviinen uusi tuttavuus, ostan takuulla sarjan tuotteita myöhemminkin!

Comments

  1. Pitäisi varmaan kokeilla, kun näyttävät olevan suht edullisia :)

    ReplyDelete
  2. mulla on joka väristä näytepurkki, ja jotenkin en oo omaa sävyä löytäny, jää jotenkin liian keltaiseks mun iholla, enkä ole jaksanut sekoitella , joten on vähän jäänyt käyttämättömäksi..

    ReplyDelete
  3. the colour looks nice . which mascara you use?

    ReplyDelete
  4. Kiitos ! Edelliset samplet alkavat ollakin loppumassa, tämä menee testiin asap.

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinne !

    ReplyDelete
  5. Hyvältä näyttää! Harmi että boron nitride estää mua kokeilemasta :(

    ReplyDelete
  6. Nunanna: Juu, kivanhintaiset ja tosian laatukin oli mukava.

    keijukainen: :/ Testiin pitäisi tulla vielä Barefaced Beautyä, siinä oli hyvin simppeli inci muistaakseni.

    Petriina: Mukavaa viikkoa sinullekin :)

    Wintergurl: I think it's MAC Zoom fast black mascara.

    Ruu: Värejä on niukanlaisesti ja enpä juuri itsekään jaksa sekoitella, valmiitakin vaihtoehtoja kun on :D

    ReplyDelete
  7. Hei, eikös methicone ole silikonia, mitä yleensä ei aidoissa mineraalimeikeissä käytetä? Multa jäis ainakin tuon takia tuo pohjustuspuuteri ostamatta, koska uskon, ettei silikoni ole hyväksi iholleni. Tämä tosin on mulle nimenomaan uskon asia. :D Sen olen kuitenkin huomannut, että mun näppylöihin taipuvainen ihoni on mennyt parempaan kuntoon ensin mineraalimeikkeihin ja sitten luonnonkosmetiikkaan siirtymiseni myötä.

    Nea, mulla olisi myös yksi kysymys. Sattuisitko sinä (tai joku lukijoista kenties) tietämään, onko olemassa jotakin silmämeikin pohjustustuotetta, joka olisi sekä eläimillä testaamaton että luonnonkosmetiikka että vielä kaiken lisäksi TOIMIVA? UDPP ilmeisesti on monen suosiossa, ja se täyttääkin niin eläinkokeettomuuden kuin toimivuuden kriteerit, mutta luonnonkosmetiikkaahan se ei ole. Taidan sen hankkia kuitenkin, jos haaveilemaani tuotetta ei löydy. Silmämeikki ei oikein pysy mulla siistinä päivän loppuun asti, ja kaipaisin siihen apua. Käytän nykyään eniten irtonaisia mineraaliluomivärejä, joista oletkin tehnyt kiitettävän hyödyllisiä arvosteluja. :)

    Terveisin -M-

    ReplyDelete
  8. Moikka -M- :)
    Juu, ei tosiaan moni mineralifirma käytä metchiconea... Siloittaa kyllä varmasti ihoa. Minullakin se tukkii ihoa ja silicalle taas olen kovin kovin allerginen, vaikka mineraalimeikkeihin toisinaan laitetaankin. Se taas ei ole silikoni (sen varmaan toki tiesitkin mutta muille tiedoksi :).

    UDPP kuivattaa minulle luomet pahaan kuntoon, en voi käyttää kuin erikoistilanteissa mutta eipä sillekään ole enää tullut tarvetta :) Jos luomet ovat todella rasvoittuvat, varmaan vain tuo toimii. Oma suosikkini on vahamainen Detrivore, mutta rasvaisilla luomilla tarvitsee toisen primerin alleen. Minulla riittää yksinäänkin.

    http://www.detrivorecosmetics.com/primer.html

    ReplyDelete
  9. Mä tilasin ennen joulua näyte-purkin EN:n pohjasta, tämä oli ensimmäinen mineraalipohjakokeiluni. Tuote tuntui hyvältä levittää iholle ja jännästi se sulautui ihoon, mutta se kutitti mun nassua. Se oli aika erikoista, koska ei mulla ole mitenkään erityisen herkkä iho. Kutina ei ollut voimakasta, mutta sen verran häiritsevää, että testailut on jäänyt kesken. :(

    ReplyDelete
  10. Kuulostavat erittäin kokeilun arvoisilta tuotteilta:) Tiedätkö saako näitä mistään muualta ostettua kuin tuosta nettikaupasta? Ajattelin vain, että jos niitä myydään jossain kaupassa Helsingissä, niin voisin mennä sieltä hakemaan:)

    ReplyDelete
  11. Ulpu: :/

    Shiny: Ei valitettevasti tietoa... Biodelly lienee maahantuoja nykyään eli sieltä voisi kysellä.

    ReplyDelete
  12. Vau Nea, suurkiitos vastauksesta! Taidankin pistää tuon Detrivoren primerin tilaukseen, vaikutti sen verran edulliseltakin. Kokeilemallahan se selviää, miten tuo omilla luomillani toimii. :) -M-

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "