Skip to main content

Alverde baked eye shadow EOTDs


I bought some Alverde baked eyeshadow solos from Germany too. These are pigmented and shimmery (Alverde palettes are usually mattes). These were nice to use and quite cheap (about 3-4€), I still probably won't buy more of these next time, see the last picture in this post...

Ostin muutamia Alverden Baked-luomivrinappeja Saksasta. Oikein pigmenttisiltä tuntuvat ja ovat kauniin hohtavia (Alverden paletit ovat yleensä mattoja). Oikein kivoja kyllä nämäkin ja hinta oli edullinen (3-4€). Tuskin ostan kuitenkaan näitä jatkossa, postauksen lopulta löytyy tuotteen huonompi puoli...

silky grey
shiny blue


golden chestnut


elegant beige


EOTD with Elegant beige & Golden Chestnut:

Elegant Beige & Golden Chestnut

And this is why I probably won't buy more of these... Nothing happened to this eyeshadow, it was stored in a box and I just suddenly noticed that it was in pieces. Not nice. I took the picture immediately, now it looks much worse.

Ja tässä syy siihen, miksi tuskin ostan näitä lisää... Luomivärille ei siis tapahtunut mitään, se oli kunnossa ja säilytyksessä laatikossa. Kun otin sen esiin, tuote oli palasina :-O Nyt on tosiaan vielä pahemmassa kunnossa, kuvan otin heti kun huomasin vian. Pikaisella googettelulla huomasin, etten ole ainoa jolle on käynyt näin.I also want to show you this video of nordic summer & winter, quite different I'd say ;) I LOVE summer!


Comments

 1. wow the video is impressive!

  ReplyDelete
 2. love the video! The summer/winter sunlight hours difference look similar to here in Scotland, but you have much clearer skies! :)

  I don't see any sunlight during the winter if I work 9-5 hours, which is pretty depressing actually!

  ReplyDelete
 3. The eyeshadows are so well pigmentated :-)

  ReplyDelete
 4. dear do you know if their powder is better than this eyeshadows?i need to buy a powder and i saw one of them that is "mineral".do you know something about that? Kisses
  http://sudessa.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. That is bizarre that it would just break!

  ReplyDelete
 6. Phyrra: I know! I found other reviews like this too... Usually Alverede products are great but maybe this is just too "loose" still?

  Sudessa: I LOVE Alverde :D Their pressed eyeshadows are great too!

  Galen: Winter is so depressing! I'm happy it's brighter now :D

  Maggi: Yep :D

  graphology: Pigmented and the colors are lovely :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…