Saturday, May 21, 2011

Joe Blasco Bella lipstick

So we had makeup artist Cordelia Cole Frei here in Finland, she was the makeup artish in Joe Blasco tour. She was very nice and I agree, she IS good! I didn't have time for makeup but I asked for some color recommendations. The makeup I was wearing was VERY colorful (turquoise eyes, peachy orange lips & cheeks), she liked my color changing eyes and recommended Bella lipstick and Morning blush. I didn't get the blush (I have too many already and I'm unfortunately totally addicted to MAC blushes) but I usually buy the lipstick makeup artist recommend to me, especially if yhe color is something i wouldn't normally buy. Yes, that is weird ;D And Bella was something I wouldn't have never ever found for myself! The color is shimmery pink-mauve (maybe a bit color changing color in my lips, too), and very very pretty.

The packaging was "old fashioned", not ugly but not pretty either... I guess Joe Blasco lipsticks are not that popular among bloggers :)  But I think the product was very good! This shimmery lipstick is naturally not that long lasting, but I'd be happy with the quality, if I have I bought this as MAC :)  The scent is pleasant vanilla and this has a sweet taste. It's not bad but I prefer lipstick without taste. I really expected a very pigmented and extremely dry lipstick, but I'm glad I was wrong :D LOL.

Cordelia Cole Frei käväisi siis Suomessa Joe Blascon meikkaajana. Itse en valitettavasti ehtinyt meikkiin mutta kysäisin toki värisuosituksia :D Mitä siinä meikkejään kurkkasin, sanoisin että tosiaan hyvältä vaikutti! Minulla oli tuona päivänä jopa minunkin mittapuullani värikäs meikki (oranssinpunaiset posket & huulet sekä turkoosi silmämeikki), Cordelia ihasteli väriä vaihtavia silmiäni ja oranssihtavan punan (en muista värin nimeä valitettavasti) lisäksi hän suositteli minulle Bella-huulipunaa ja Morning-poskipunaa. Poskipunaa en ottanut (MAC-addiktio vaivaa niissä :D) mutta huulipuna tarttui mukaani. Yleensä ostankin meikkaajan suosittelemat huulipunat, varsinkin jos väri on sellainen jota en muuten ostaisi. Ne ovat vain aina toimineet, eikä tule värejä joita jo ennestään kaapista löytyy! Bella on väriltään hohtava malva-pinkki, ehkä hieman valon mukaan väriä vaihtava ainakin minun huulillani... Todella kaunis väri!

Pakkaus on aika vanhanaikainen, en pidä kovin tyylikkäänä, mutta ei se toisaalta rumakaan ole...Tuollainen perushylsy :D Kovin suosittuja nämä eivät taida bloggaajien keskuudessa olla mutta tykkäsin kyllä tästä tuotteesta! Jotenkin odotin peittävää, paksua ja kuivaa huulipunaa, sellaista kuin Blascon pohjakin on, mutta onneksi näin ei sentään ollut! Bella on hohtava, eikä siten kovinkaan pitkäkestoinen, mutta helposti levittyvä ja kosteuttavan tuntuinen tämä oli. Jos tämä huulipuna olisi MACin putkilossa, olisin tähän oikein tyytyväinen enkä sen suurempia eroja huomaisi :DTuoksu on mukava vanilja, maistuu makealta. Itse suosin mauttomia versioita, vaikkei ihan hirveää tuokaan ole.Blasco Bella lipstick, MAC gentle blush &
MAC Summer Stash pigments.

9 comments:

 1. That's a very pretty shade!

  ReplyDelete
 2. that's pretty color ! it looks natural but with more depth.^___^

  ReplyDelete
 3. Joe Blascon pakkaukset kaipaisivat kyllä kipeästi päivitystä tälle vuosituhannelle. :D Merkki on näköjään vallan unohtanut mielikuvamarkkinoinnin voiman, tai ainakaan omalla kohdalla noita ei kyllä tule ostettua edes silloin kun olisi varaa. Sitä ei nyt vaan millään halua kallista purtiloa joka näyttää tarjoustalokamalta, oli tuote kuinka hyvä tahansa.

  ReplyDelete
 4. that color looks great on you :)
  im your new follower would love if you follow back :)
  http://cosmopearls.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Mulla on Bella ja Morning. Bella on vähän kuivahtavaa laatua, onkohan omani enää edes käyttökelpoinen. Sain sen joskus lahjaksi, kun ostin kaksi Blascon tuotetta. Onneksi et Morningia ostanut, koska vaikka Blascon punat on tosi hyviä ja laadukkaita, ne hajoavat todella helposti pienestäkin kolauksesta. Niitä saa myös tilattua halvalla ulkomailta. Ostin Blascoa joskus reilu 10 vuotta sitten, kun merkiltä löytyi mulle tarpeeksi vaalea meikkivoide ja Blascon pisteen meikkaaja opetti mulle vähän luomivärien käyttöä ja siveltimien laadun tärkeyttä jne. Panostin siis jo 18v. laatumeikkeihin eikä ole kaduttanut. Tuo yksi kerta nimittäin oli varmaan jonkinlainen sysäys meikkien ihmeelliseen maailmaan. Sitä nuorempana en nimittäin juuri meikannut. Olin myös varmaan pitkälti yli 20 ennen kuin opin itse meikkaamaan mitä luomiväreihin ja kokonaisuuteen tulee ja vieläkin tulee huteja.

  Olisko se ollut Flamingo, jota ehdotti? Oon meinannut sen tilata, kun on niin kivanolonen sävy. Vastaavia saattaa multa kyllä löytyä. Ohara on muutan kans tosi ihana.

  sh

  ReplyDelete
 6. Sorry, but i think this color is very old fashioned too :) Really,please don't wear this!

  ReplyDelete
 7. SilhouetteScreams, Peach Crush & ylbb, shareena & gio: Thank you :)

  Tolmu: I like it so I'll wear it, sometimes ;D

  sh: Juu, saattoi olla Flamingo! Täytyykin katsella ulkomailta tilailua, jos enemmän näitä haluan. Toivottavasti Bellani ei kuivahda... On aikas kivan tuntuinen huulilla!

  Anna Gramm: Jes, pakkaukset ovat paremmat jopa Tarjoustalon Evelinellä ;D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails