Skip to main content

MAC Surf U.S.A. eye shadow & Surf Baby looks


I have too many turquoise eyeshadows already, but not from MAC... Well, now I have ;D Surf USA is from MAC Surf Baby collection and I think it was sold out quite quickly here in Finland!

The color is very nice frosted teal, the pigmentation is good, the texture is smooth (quality is "frost" but feels almost like "satin") and I really like it! I also have Sun blonde (see my post here) and I'd love to get Swell baby (grey) but I REALLY can't buy anything from this collection anymore... 

Onhan minulla näitä turkooseja luomivärejä jo "muutama" mutta ei yhtään MACiltä ja tämä kaunokainen näytti vain niin houkuttelevalta ;) Surf USA on siis MACin Surf baby kokoelmasta ja limited edition. Sävy taidettiin myydä aika nopeasti loppuun, tämäkin tilattiin minulle Helsingistä!

Väri on kaunis, pigmenttiä riittää ja on pehmoinen (frost mutta lähes satiiniselta tuntuu), oikein kiva kertakaikkiaan! Minulla on kokoelmasta myös Sun Blonde (dirty yellow), linkki postaukseen ylempänä, ja myös Swell baby (harmaa) kiinnostaisi... Mutta tämän shoppailun jälkeen on ihan pakko lakkoilla vähän pidempäänkin :P

Vaikka tämä sävy onkin varmaan loppuunmyyty jo Helsingistäkin, Suft babyjä on vielä ihan kivasti saatavilla! Surf the Ocean-torni (sini-kulta-hopea) oli loppuunmyyty Turusta mutta lähes kaikkea muuta löytyykin. Eli vielä ehtii saada ihanat kesämeikit, sitä nimittäin tämä kokoelma todellakin on :D Ihme kyllä, myös My paradisea löytyy vielä! Neutraalille/lämpimälle iholle se on aivan upea oranssihtava kesäposkipuna.
-Alima foundation
-MAC My Paradice blush
-MAC Hibiscus lipstick
-MAC Naked pigment (brow bone)
-MAC silver pigment from Surf the Ocean stack (lid)
-MAC Surf USA eye shadow (crease)
-MAC Gilded white powerpoint pencil (inner corner of the lid)

Comments

 1. Surf USA on kyllä kaunis. Tuo hopeinen näyttää tosi hohtavalta, mutta sitten tuossa kokokasvokuvassa se onkin ihan hillitty, kun on silmä auki normaalisti. Nättiänättiä!
  Lisäksi herätit mulla himon ostaa ekan mac-poskipunani. Huulipunia oon pari haalinut Lontoon reissulta, mutta täytyy ehkä käydä kyselemässä oisko Helsingin stokkalla vielä noita my paradiseja. Näyttää upealta.

  ReplyDelete
 2. Emma: MACin poskipunat ovat heikko kohtani :D Minulla on niitä enemmän kuin MACin luomivärejä! Eli suosittelen, eri koostumuksia löytyy, kaikista olen tykännyt <3 Yriän käyttää My paradisesta toisesta nurkasta, että kuvio säilyisi edes osittain pidempään.

  MACin pigmenttien hohto on ihana, olen jäänyt ihan koukkuun... Tänään käytössä Melon, i h a n a. Tuo hopea on ihan ehtaa hopeaa luomilla mutta yllättävän kiva silti!

  ReplyDelete
 3. EPIC COLORS!!!! O_O
  so lush and gorgeous! & ur eyelids are perfect!

  check out my blog im tryin to go further with my makeup and learn alot more!
  http://piercedpikachu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. that is such a gorgeous color and it looks great on you!
  pls visit my blog when u have time, I'm new to blogspot :)
  www.simplydollyy.blogspot.com
  :)

  ReplyDelete
 5. That silver is stunning! So metallic *___* so shiny

  ReplyDelete
 6. Yhyy, my paradise oli loppu :( Stokkalla sanoivat, että oli loppunut melkein heti. Snif, ehin kehittää siitä itelleni jo jonkinlaisen pakkomielteen.

  ReplyDelete
 7. Thanks girls :D

  Emma: Turussa on vielä! Minulla on suora numerokin Turun MACiin, jos tarvitset (laita vaikka meiliä fashionedinfinland@gmail.com) :)

  ReplyDelete
 8. Hahaa, sain tilattua yhden! Turussa oli viela nelja jaljella kun soitin ja sitten soitin helsingin stockalle ja pyysin tilaamaan. Jiihaa!
  Kiitos paljon avusta, Nea :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …