Wednesday, May 18, 2011

MAC Surf U.S.A. eye shadow & Surf Baby looks


I have too many turquoise eyeshadows already, but not from MAC... Well, now I have ;D Surf USA is from MAC Surf Baby collection and I think it was sold out quite quickly here in Finland!

The color is very nice frosted teal, the pigmentation is good, the texture is smooth (quality is "frost" but feels almost like "satin") and I really like it! I also have Sun blonde (see my post here) and I'd love to get Swell baby (grey) but I REALLY can't buy anything from this collection anymore... 

Onhan minulla näitä turkooseja luomivärejä jo "muutama" mutta ei yhtään MACiltä ja tämä kaunokainen näytti vain niin houkuttelevalta ;) Surf USA on siis MACin Surf baby kokoelmasta ja limited edition. Sävy taidettiin myydä aika nopeasti loppuun, tämäkin tilattiin minulle Helsingistä!

Väri on kaunis, pigmenttiä riittää ja on pehmoinen (frost mutta lähes satiiniselta tuntuu), oikein kiva kertakaikkiaan! Minulla on kokoelmasta myös Sun Blonde (dirty yellow), linkki postaukseen ylempänä, ja myös Swell baby (harmaa) kiinnostaisi... Mutta tämän shoppailun jälkeen on ihan pakko lakkoilla vähän pidempäänkin :P

Vaikka tämä sävy onkin varmaan loppuunmyyty jo Helsingistäkin, Suft babyjä on vielä ihan kivasti saatavilla! Surf the Ocean-torni (sini-kulta-hopea) oli loppuunmyyty Turusta mutta lähes kaikkea muuta löytyykin. Eli vielä ehtii saada ihanat kesämeikit, sitä nimittäin tämä kokoelma todellakin on :D Ihme kyllä, myös My paradisea löytyy vielä! Neutraalille/lämpimälle iholle se on aivan upea oranssihtava kesäposkipuna.
-Alima foundation
-MAC My Paradice blush
-MAC Hibiscus lipstick
-MAC Naked pigment (brow bone)
-MAC silver pigment from Surf the Ocean stack (lid)
-MAC Surf USA eye shadow (crease)
-MAC Gilded white powerpoint pencil (inner corner of the lid)

10 comments:

 1. Surf USA on kyllä kaunis. Tuo hopeinen näyttää tosi hohtavalta, mutta sitten tuossa kokokasvokuvassa se onkin ihan hillitty, kun on silmä auki normaalisti. Nättiänättiä!
  Lisäksi herätit mulla himon ostaa ekan mac-poskipunani. Huulipunia oon pari haalinut Lontoon reissulta, mutta täytyy ehkä käydä kyselemässä oisko Helsingin stokkalla vielä noita my paradiseja. Näyttää upealta.

  ReplyDelete
 2. Emma: MACin poskipunat ovat heikko kohtani :D Minulla on niitä enemmän kuin MACin luomivärejä! Eli suosittelen, eri koostumuksia löytyy, kaikista olen tykännyt <3 Yriän käyttää My paradisesta toisesta nurkasta, että kuvio säilyisi edes osittain pidempään.

  MACin pigmenttien hohto on ihana, olen jäänyt ihan koukkuun... Tänään käytössä Melon, i h a n a. Tuo hopea on ihan ehtaa hopeaa luomilla mutta yllättävän kiva silti!

  ReplyDelete
 3. EPIC COLORS!!!! O_O
  so lush and gorgeous! & ur eyelids are perfect!

  check out my blog im tryin to go further with my makeup and learn alot more!
  http://piercedpikachu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. that is such a gorgeous color and it looks great on you!
  pls visit my blog when u have time, I'm new to blogspot :)
  www.simplydollyy.blogspot.com
  :)

  ReplyDelete
 5. That silver is stunning! So metallic *___* so shiny

  ReplyDelete
 6. Yhyy, my paradise oli loppu :( Stokkalla sanoivat, että oli loppunut melkein heti. Snif, ehin kehittää siitä itelleni jo jonkinlaisen pakkomielteen.

  ReplyDelete
 7. Thanks girls :D

  Emma: Turussa on vielä! Minulla on suora numerokin Turun MACiin, jos tarvitset (laita vaikka meiliä fashionedinfinland@gmail.com) :)

  ReplyDelete
 8. Hahaa, sain tilattua yhden! Turussa oli viela nelja jaljella kun soitin ja sitten soitin helsingin stockalle ja pyysin tilaamaan. Jiihaa!
  Kiitos paljon avusta, Nea :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails