Saturday, May 7, 2011

Marilou Bio lipbalm "Chocolate"

I got Marilou Bio lipbalm (Peach) for review purpose earlier. Now I saw this Chocolate version in local shop and how could I resest a lip balm with chocolate scent? It's funny how much I like the scent of chocolate, I don't even like chocolate much (except Conscious Chocolate, it's really too good!).

Sain aiemmin testiin Marilou Bio-huulirasvan (persikantuoksuinen) ja tykkäsin siitä kovasti. Arvio tuotteesta löytyy täältä. Nyt näin tämän suklaantuoksuisen Ruohonjuuressa ja en voinut vastustaa sitä :D On jotenkin niin hassua, että rakastan suklaantuoksua, kun suuremmin suklaasta edes välitä! Niin, paitsi Conscious-suklaasta, jonka maistamisen olisi voinut jättää väliin. On tosiaan ihan liian hyvää! Consciousta saa ainakin Ruohonjuuresta ja maahantuojan listan mukaan Turussa myös Grenlipsistä, Luomuidyllistä sekä Punnitse&Säästä-liikkeestä. Oman kaupunkisi tiedot voi kurkata täältä.

Ruohonjuuresta tosiaan saa nykyään Marilou Bio-tuotteita, oikein mukava juttu :) Samoin muuten hyllystä löytyy taas lempparishampootani: S.A.V.E.a! Hinta oli hiukan noussut mutta samalla purkin koko oli suurentunut (400ml->500ml). Tuo on vielä todella riittoisaa ekoshampooksi. Kannattaa testata, jos ekoshampoot kiinnostavat!


1 comment:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails