Thursday, May 5, 2011

MAC Surf Baby part II: Gilded White Powerpoint eye pencil & Sun Blonde eye shadow

The easiest way of giving some light to you eyes is using light colored eyepencil in the inner corner of the eye :) MAC Powerpoint pencil is excellent in this purpose, because it's waterproof! This also works well in the waterline, other great way to look more "rested" (essential for bloggers who write at nights ;). The pencil is very creamy and I like to apply this quite lightly, so the look stays more natural. The packaging is also very nice, I use this daily and this striped pencil is easy to find. The color of Gilded white is -suprise- a frosty gilded white. LOL. A must have? YES! I also tagged this as "my favorites".

Helpoin tapa saada valoa katseeseen on laittaa vaaleaa, hohtavaa rajauskynää silmän sisänurkkaan (kuin piirtäisi pienen v-kirjaimen). MACin Powerpoint kynä onkin melkoisen täydellinen tähän tarkoitukseen, on nimittäin vedenkestävä ja muutenkin erittäin hyvin pysyvä! Toimii hyvin myös sisärajauksena, se onkin toinen tapa näyttää "levänneeltä" (ihan pakollinen tällaiselle bloggaajalle, joka kirjoittelee lähinnä öisin ja napsii aamulla kuvia silmistään ;). Kynä on hyvin voidemainen, suosittelen laittamaan ainakin aluksi aika kevyellä kädellä, että lopputulos pysyy luonnollisena. Pakkauskin on todella kiva, kelta-valkoraidallisen löytää helposti kynäpurkista, tätä kun käytän varmaan päivittäin jatkossakin! Väriltään Gilded White on nimensä mukaisesti hohtava kullanvalkoinen. Suosittelen!Here are some photos of Sun Blonde (dirty yellow gold, frost) eye shadow :) I also ordered Surf U.S.A. (frosted teal) from Helsinki, it was already sold out from Turku :-o

-UDPP primer
-MAC Lustre Drops Pink Rebel (cheek bones & brow bone)
-MAC Prep+Prime Line filler (under eyes)
-NARS Concealer
-MAC Gilded White powerpoint pencil (inner corner of the lid)
-MAC Naked pigment (inner lid, browbone)
-MAC Sun Blonde (lid)
-MAC Surf the ocean pigment stack, dark blue (grease)
-LashArchitect 4D mascara


Yep, this is one of my favorite collections :D I'll post about Surf the ocean pigment stack tomorrow!

7 comments:

 1. Niin kuinka monta osaa Surf Baby-sarjaan olikaan tulossa? ;)

  Sun Blonde alkanut muakin kiinnostamaan. Luulin et se on ihan peruskeltanen, mutta siinähän onkin hauska twist eikä näytä luomellakaan ihan puhtaalta keltaiselta. Onko siinä sun mielestä vihertävää vai mitä mukana tuomassa likaisuutta? Ärsyttää taas etten pääse swatchaan itse kokoelmaa :(

  ReplyDelete
 2. Hröhöm, aika monta ehkä ;) taidan lopettaa numeroinnin niin kuin heti. *heh*

  Aika jännä sävy tosiaan! En sanoisi kyllä yhtään vihertäväksikään... Veikkei olekaan sävy jota olen tottunut käyttämään, ajatteline ttä saattaa sopia mutta että sopikin näin hyvin! Tykkäsin siis todella sävystä :) Turkoosi on vielä matkalla Helsingistä :D Se lila huulipuna kiinnostaa mutta ehkä passaan... Se oli kyllä niin kivan "mustikkainen" huulilla. Ja Naked pigmenttiinkin rakastuin, oi että on täydellinen vaalea <3

  ReplyDelete
 3. Kiva et Macilta tulee nyt oikein hyvälaatuisia luomivärejä tavallisessa koossa! Surf USAn swatchit on näyttäneet myös upeilta, mutta käytän sen verran vähemmän turkooseja, et päätin jättää väliin. Se sopii sulle varmasti hienosti!

  Mulla on Saffron entuudestaan ja tykkään tosi paljon siitä etenkin "siirtymäsävynä" tai ihan neutraalissa meikissä vaan tuomaan syvyyttä luomivakoon. Näyttää sellaiselta toffeiselta poltetulta oranssilta. Luulen et Sun Blonde sopisi hyvin Saffronin kanssa ja samoin muuten Surf USAn kanssa.

  Vertasitko ollenkaan Violettaan sitä Bust Outia? Makeupandbeauty-blogin swatchissa se näytti äkkiseltään kevytversiolta Violettasta, mutta tiedä häntä.

  ReplyDelete
 4. Violetta ei ollut mukana mutta sanoisin myös kevyemmäksi versioksi siitä! Vähän "likaisempi" sävy myös tuossa Burst Outissa. Tekisi mieli tätäkin mutta ehken tarvitse :P Tuosta tuli sellaiset jännät "mustikkahuulet". Tykkäsin kyllä!

  ReplyDelete
 5. Nojuu on tosiaan kunnon mustikkamaitosävy nyt kun katson Temptalian swatcheja :) Näyttää Violettaa pinkimmältä ja aavistuksen likaiselta niinku sanoitkin, kaunis marjainen violetti.

  Tosin kaikki huulipunat näyttää aina ihan eriltä mun huulilla kuin Temptaliassa, ilmeisesti luonnollinen huulen sävy aivan erilainen.

  Kai periaatteessa tuon sävyn vois keplotella kerrostamalla jotain pinkkiä Violettan päälle, mutta en tiedä saako tuota likaisuutta esille.

  ReplyDelete
 6. I think the Sunblonde eyeshadow looks really good on you! Unfortunately, it looked a little too dirty on my skintone (NC30). I ended up getting Goldmine (from the permanent line) instead. Surf USA was really beautiful too, I grabbed it even though I already have Cool Heat, Parrot and Blue Absinthe. By the way, thank you for replying so quickly to my question about My Paradise and Stereo Rose, it was very helpful! I do feel bad for you guys in Finland though, the prices are a lot higher than in France! My Paradise cost 25 euros for us.

  ReplyDelete
 7. Sylvie: Oh, the prices are much nicer there! My paradise and Stereo Rose are boh so pretty <3

  keijukainen: Bust out! on ihana, arvaa ostinko? :P Mä oon niin kosmetiikkalakossa nyt! :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails