Skip to main content

MAC Surf Baby: Summer Stash crushed metal pigments

I fell in love with MAC Crushed metal pigments ;) I already bought Surf the Ocean and now this Summer Stash was available, so I HAD TO buy it too. LOL

These pigments all have quite similar consistency and I do like them all :) I think these crushed metal pigments are something you love or hate. I had problems at first but learned soon to use them. Please read my longer review from here.

Rakastuin sitten näihin MACin Crushed Metal-pigmentteihin ;) Surf the Ocean-torni jo löytyy, nyt tosiaan saatavilla oli myös Summer Stash ja ihanien sävyjen takia tämäkin tuli korjattua talteen hetimiten.

Tässä tornissa pigmenttien latu on aika tasainen, ei niin suuria koostumuseroja kuin Surf the Oceanissa. Luulisin, että nämä "metallipigmentit" ovat sellaisia, joista joko tykkää tai sitten ei tykkää. Ihana kimmeltäviä ovat, kivoja varmaan myös kevyemmin tavallisten luomivärien päällä! Kannattaa lukaista myös tarkempi arvosteluni Crushed Metal-pigmenteistä täältä.

-Bare Faced Beauty Foundation
-Bare Faced Beauty Fairy Princess bronzer
-MAC Her Blooming Cheek blush
-MAC Gilded White powerpoint pencil (tearduct area)
-MAC Summer Stash Crushed Metal pigments
(taupe & violet)
-MAC Naked pigment (browbone)
-MAC macroviolet fluidline
-MAC Line filler & NARS Concealer (under eyes)
-MAC Lash primer & LashArchitect 4D mascara
-L'Oreal Intense Fuchsia lipstick
I'll try light pink & brown pigments next time :D The brown looks AMAZING!

Happy Mothers Day to all moms :D I got lovely cards and my daughter made me a bracelet. it was lovely (really :D). I also got this Magisso cake Server:
Note: Some products mentioned  in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. Wow !! Those pigmets look good !! You can make every eyeshadow look gorgeous :| . Amazing!!!

  ReplyDelete
 2. I loved your application of the pigments! I can't quite work with them as well, they are too messy for me. Oh well, practice makes perfect.

  Btw - i looove the cake thingey :)

  ReplyDelete
 3. Those colors look GORGEOUS on you!

  ReplyDelete
 4. Ihania, erittäin nami meikki!

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Ihana meikki! Käytitkö siis swatch-kuvan keskimmäisiä pigmenttejä? Nuo sävyt liukuu niin upeasti toisiinsa ja heijastavat valoa niin et luulisi luomella olevan useampaa pigmenttiä.

  Muistanko muuten ihan väärin et sä oisit joskus aiemmin arastellut kirkkaan värisiä huulipunia? Nimittäin tuo fuksia huulipuna samoin kuin esim. Hibiscus ja Violetta näyttää sulla aivan älyttömän hyvältä!

  ReplyDelete
 7. Dariaa, graphology, ylbb & MassachusettsMask: Thank you :D

  VaidaG: Thank you :D I'm so used to pigments now so they not messy anymore!

  mili: Kiitoksia, kovasti on meileeni ja niin paljon kivampi lunnossa, oikein välkehtivät!

  Keijukainen: Juuri niitä :) ja tänään taas vaaleinta ja lilaa, oikeastaan vielä kivamampi yhdistelmä <3 Nämä oikein kimmeltävät auringossa, olen kuullut paljon kehuja sävyistä.

  Ja totta tosiaan vasta nyt olen oppinut käyttämään huulipunia! Joskus nuorena tulikin käyteltyä mutta nudekausi kesti ainakin 10 vuotta :-O Tästä Intense Fuchsiasta tulee arvio lähipäivinä, yksi kauneimmista huulipunistani!

  ReplyDelete
 8. gorgeous colors!!!
  the cake slicer/server is really nice!!!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…