Skip to main content

Luomukasvohoito Greenlipsissä Turussa

*This post is about an ecological facial in my home town :)*

En tosiaan ole kasvohoidossa aikoihin käynyt (ehkä pari kertaa viimeisen 15 vuoden aikana) mutta nyt rohkaistuin kokeilemaan Greenlipsin luomukasvohoitoa, kun Greenlipsin väki jotain hoitoa minulle tarjosi :) Ja olikin kyllä ihanan ylellinen! Hoito tehdään siis luomuaineilla, jotka sekoitetaan hoidon aikana asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaan! Toista samanlaista hoitoa ei heti perään tule. Omassa hoidossani on mm. kuorinta kaurasta ja hunajasta (todella hellävarainen), ruusuvettä, kukkaista öljyä (toiveestani)... Melkein nukahdin mutta onneksi en ihan, sai nauttia paremmin :D Ihoni on hyvin herkkä mutta ei reagoinut hoitoon mitenkään negatiivisesti. Hoito oli nimeltään "täydellinen kasvohoito" (90 min/ 75€). tarjolla on myös "Erikoiskasvohoito" (90 min/ 75€), joka on itseasiassa kasvojen ja ylävartalon hoito. Myös mm. jalkahoitoja (90 min/ 60€) ja käsihoitoja (60 min/ 35€) löytyy. Hinnat noin hintoja, saattavat muuttua eli kysy hoitoa varatessasi.

Greenlips sijaistee tosiaan Turussa Itäharjulla (If-taloa vastapäätä), bussipysäkki vieressä ja eteen saa autonkin. Hoitotila oli sopivan pieni ja meluton, musiikki oli rentouttavaa (ja kysyttiin miellyttääkö se, siitäkin plussaa). Kosmetologi oli mukava kertoi mitä oli tekemässä ja mitä ainesosia käytti. Ja nyt on iho pehmoinen kuin vauvalla! Kyllä nyt kelpaa :D

Ostin samalla myös muutaman Bare Faced Beauty-tuotteen, niistä hieman myöhemmin lisää! Sarjassa on todella kivaa se, että värit ovat pääsääntöisesti erinomaisesti suomalaiseen väritykseen sopivia. Kauniita poskipunia, aurinkopuutereita (mm. persikkainen Fairy princess), hohteita, luomivärejä (helppokäyttöisiä muttei tylsiä sävyjä), puuteri (Ice) ja hyvä meikkipohja. Suosittelen! Tuotteet ovat toki saatavilla myös verkkokaupasta.

Kuva myymästä Greenlipsin sivuilta.Note: Some products in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…