Wednesday, May 4, 2011

Luomukasvohoito Greenlipsissä Turussa

*This post is about an ecological facial in my home town :)*

En tosiaan ole kasvohoidossa aikoihin käynyt (ehkä pari kertaa viimeisen 15 vuoden aikana) mutta nyt rohkaistuin kokeilemaan Greenlipsin luomukasvohoitoa, kun Greenlipsin väki jotain hoitoa minulle tarjosi :) Ja olikin kyllä ihanan ylellinen! Hoito tehdään siis luomuaineilla, jotka sekoitetaan hoidon aikana asiakkaan ihotyypin ja toiveiden mukaan! Toista samanlaista hoitoa ei heti perään tule. Omassa hoidossani on mm. kuorinta kaurasta ja hunajasta (todella hellävarainen), ruusuvettä, kukkaista öljyä (toiveestani)... Melkein nukahdin mutta onneksi en ihan, sai nauttia paremmin :D Ihoni on hyvin herkkä mutta ei reagoinut hoitoon mitenkään negatiivisesti. Hoito oli nimeltään "täydellinen kasvohoito" (90 min/ 75€). tarjolla on myös "Erikoiskasvohoito" (90 min/ 75€), joka on itseasiassa kasvojen ja ylävartalon hoito. Myös mm. jalkahoitoja (90 min/ 60€) ja käsihoitoja (60 min/ 35€) löytyy. Hinnat noin hintoja, saattavat muuttua eli kysy hoitoa varatessasi.

Greenlips sijaistee tosiaan Turussa Itäharjulla (If-taloa vastapäätä), bussipysäkki vieressä ja eteen saa autonkin. Hoitotila oli sopivan pieni ja meluton, musiikki oli rentouttavaa (ja kysyttiin miellyttääkö se, siitäkin plussaa). Kosmetologi oli mukava kertoi mitä oli tekemässä ja mitä ainesosia käytti. Ja nyt on iho pehmoinen kuin vauvalla! Kyllä nyt kelpaa :D

Ostin samalla myös muutaman Bare Faced Beauty-tuotteen, niistä hieman myöhemmin lisää! Sarjassa on todella kivaa se, että värit ovat pääsääntöisesti erinomaisesti suomalaiseen väritykseen sopivia. Kauniita poskipunia, aurinkopuutereita (mm. persikkainen Fairy princess), hohteita, luomivärejä (helppokäyttöisiä muttei tylsiä sävyjä), puuteri (Ice) ja hyvä meikkipohja. Suosittelen! Tuotteet ovat toki saatavilla myös verkkokaupasta.

Kuva myymästä Greenlipsin sivuilta.Note: Some products in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

1 comment:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails