Thursday, May 19, 2011

Lumene Lingonberry Lip Laquer, no 6

I usually LOVE (or at least like) Lumene products but this time I wasn't that satisfied...

Lumene Lingonberry Lip Laquer is a new product. This should be opaque, shiny, long lasting, not sticky, caring... And it really is opaque and relatively long lasting but it's sticky and somehow "escapes" from the lips. It looked terrible in the evening! Maybe the lighter colors would work beter on me but I didn't find this products that good... So unfortunately I won't use this ever again, color was very pretty though.

Pidän Lumenen tuotteista yleensä paljon mutta nyt löytyi poikkeus... Ostin uuden Lumene Lingonberry Lip Laquer-kiillon värissä "6", joka on upea fuksia/pinkki. Tässä tuotteen kuvausta:

"Peittävä, huulilla hyvin pysyvä, häikäisevän kiiltävä nestemäinen, hoitava huulilakka. Se peittää enemmän kuin huulikiilto ja kiiltää enemmän kuin huulipuna... Hoitava huulilakka tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä, kuin toinen iho, olematta yhtään tahmean tuntuinen. Kosteutta huulille antaa suomalainen puolukan siemenöljy. Marjaisan kiiltäviä sävyjä tyylikkäistä nude-väreistä hehkuvaan puolukan punaiseen. Unelmanpehmeällä nylon-siveltimellä on helppo meikata huulet, väri levittyy tasaisesti ja sillä saa taitavasti muotoiltua huulet täyteläisen näköisiksi. Siveltimellä annostellaan suoraan huulille. Lisää kestävyyttä ja värin intensiviteettiä saadaan käyttämällä sävyyn sopivaa huultenrajauskynää. 5 ml"

Tosiaan tämä on peittävä ja kiiltävä mutta myös melkoisen tahmainen. Suurin ongelma oli kuitenkin se, että tämä jotenkin "karkasi" huulilta. Näytti todella pahalta illalla! Minkään muun kanssa näin ei ole käynyt ja ongelmaa ei ehkä valeampien sävyjen kanssa edes olisi. En kuitenkaan tätä tuotetta sen enempää testaa, en laadusta niin paljoa pitänyt. Alla swatch tästä ja L'Orealin intense Fuchsiasta, ajattelin käyttää näitä vuorotellen päivällä (tuo L'Orealin puna on NIIN pigmenttinen että kiiltoa voisi käyttää välillä kosteuttamaan ja kiillottamaan huulia). Väriltään tämä nro 6 on kyllä todella kaunis, sääli että jää käyttämättä!L'Oreal Intense Fuchsia lipstick & Lumene Lingonberry
lip laquer no 6.

I was planning to use these products together.


No lip liner, applied with its own brush... Terrible :D
Ei rajauskynää, jotta väri näkyy paremmin. Toki tulos
olisi noin muuten parempi rajauksen kanssa ;D


This cute cat makeup bag was a present to my mom :)


 Oletko sattumalta testannut tätä tuotetta jo? Mitä pidit?

7 comments:

 1. Meinasin yhden tuommoisen huulilakan ostaa, nyt täytyy miettiä uudestaan. :)

  ReplyDelete
 2. I think it looks great, but if it disappears quickly then that sucks!

  ReplyDelete
 3. Pretty bright color. If you lined your lips first, will it stop the bleeding?

  ReplyDelete
 4. I love the vivid lip shade.

  ReplyDelete
 5. Wow, that's a bleeder alright!

  ReplyDelete
 6. Serrated B: Tosiaan saattaa toimia vaaleampana paremmin mutta en nyt muutenkaan ihan riemusta tämän kanssa kilju :D

  Porcelainen: I didn'ät even wat to take the picture in the evening :P LOL

  Lillian: Not the most long lasting...

  ylbb: I take the swatch photos without liner but I use lipliner with this (in the morning). But not during the day and then I started to have problems...

  Phyrra: the color is lovely!

  ReplyDelete
 7. I love your reviews on Scandinavian brands. Greetings from Estonia!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails