Skip to main content

Lumene Lingonberry Lip Laquer, no 6

I usually LOVE (or at least like) Lumene products but this time I wasn't that satisfied...

Lumene Lingonberry Lip Laquer is a new product. This should be opaque, shiny, long lasting, not sticky, caring... And it really is opaque and relatively long lasting but it's sticky and somehow "escapes" from the lips. It looked terrible in the evening! Maybe the lighter colors would work beter on me but I didn't find this products that good... So unfortunately I won't use this ever again, color was very pretty though.

Pidän Lumenen tuotteista yleensä paljon mutta nyt löytyi poikkeus... Ostin uuden Lumene Lingonberry Lip Laquer-kiillon värissä "6", joka on upea fuksia/pinkki. Tässä tuotteen kuvausta:

"Peittävä, huulilla hyvin pysyvä, häikäisevän kiiltävä nestemäinen, hoitava huulilakka. Se peittää enemmän kuin huulikiilto ja kiiltää enemmän kuin huulipuna... Hoitava huulilakka tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä, kuin toinen iho, olematta yhtään tahmean tuntuinen. Kosteutta huulille antaa suomalainen puolukan siemenöljy. Marjaisan kiiltäviä sävyjä tyylikkäistä nude-väreistä hehkuvaan puolukan punaiseen. Unelmanpehmeällä nylon-siveltimellä on helppo meikata huulet, väri levittyy tasaisesti ja sillä saa taitavasti muotoiltua huulet täyteläisen näköisiksi. Siveltimellä annostellaan suoraan huulille. Lisää kestävyyttä ja värin intensiviteettiä saadaan käyttämällä sävyyn sopivaa huultenrajauskynää. 5 ml"

Tosiaan tämä on peittävä ja kiiltävä mutta myös melkoisen tahmainen. Suurin ongelma oli kuitenkin se, että tämä jotenkin "karkasi" huulilta. Näytti todella pahalta illalla! Minkään muun kanssa näin ei ole käynyt ja ongelmaa ei ehkä valeampien sävyjen kanssa edes olisi. En kuitenkaan tätä tuotetta sen enempää testaa, en laadusta niin paljoa pitänyt. Alla swatch tästä ja L'Orealin intense Fuchsiasta, ajattelin käyttää näitä vuorotellen päivällä (tuo L'Orealin puna on NIIN pigmenttinen että kiiltoa voisi käyttää välillä kosteuttamaan ja kiillottamaan huulia). Väriltään tämä nro 6 on kyllä todella kaunis, sääli että jää käyttämättä!L'Oreal Intense Fuchsia lipstick & Lumene Lingonberry
lip laquer no 6.

I was planning to use these products together.


No lip liner, applied with its own brush... Terrible :D
Ei rajauskynää, jotta väri näkyy paremmin. Toki tulos
olisi noin muuten parempi rajauksen kanssa ;D


This cute cat makeup bag was a present to my mom :)


 Oletko sattumalta testannut tätä tuotetta jo? Mitä pidit?

Comments

 1. Meinasin yhden tuommoisen huulilakan ostaa, nyt täytyy miettiä uudestaan. :)

  ReplyDelete
 2. I think it looks great, but if it disappears quickly then that sucks!

  ReplyDelete
 3. Pretty bright color. If you lined your lips first, will it stop the bleeding?

  ReplyDelete
 4. I love the vivid lip shade.

  ReplyDelete
 5. Wow, that's a bleeder alright!

  ReplyDelete
 6. Serrated B: Tosiaan saattaa toimia vaaleampana paremmin mutta en nyt muutenkaan ihan riemusta tämän kanssa kilju :D

  Porcelainen: I didn'ät even wat to take the picture in the evening :P LOL

  Lillian: Not the most long lasting...

  ylbb: I take the swatch photos without liner but I use lipliner with this (in the morning). But not during the day and then I started to have problems...

  Phyrra: the color is lovely!

  ReplyDelete
 7. I love your reviews on Scandinavian brands. Greetings from Estonia!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…