Skip to main content

Joe Blasco tour Stockmannilla (Oulu, Turku, Tampere & Helsinki) 10.-14.5.2011

Vihdoinkin tapahtumia muuallakin kuin Helsingissä (vaikka toki tämä sieltäkin löytyy)! Joe Blasco tuo meikkitaiteilija Cordelia Cole Frein Suomeen, mukana tapahtumassa myös suomalaiset Blasco-meikkitaiteilijat. Menen takuulla kurkkimaan meikkivinkkejä ja suosittelen muillekin, että jatkossakin tapahtumia muuallekin Suomeen saadaan :D

ti 10.5. Stockmann Oulu klo 11-19
ke 11.5. Stockmann Turku klo 11-19
to 12.5. Stockmann Tampere klo 11-19
pe 13.5. Stockmann Helsinki klo 11-19
la 14.5. Stockmann Helsinki klo 10-17

kuva norriscos.fi


Comments

 1. Vielä kun saatas tänne Jyväskyläänkin niin olisin erittäin tyytyväinen! :D

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ai hitsi, en tiennyt yhtään että tänään ois ollu tuollanen Oulussa! Olin muuten viime syksynä Sokoksen Joe Blasco -päivillä tms. Helsingissä ja amerikkalainen meikkitaiteilija teki mulle siellä upean meikin!

  ReplyDelete
 3. Olin tänään Cordelian meikattavana Tampereella, oli kyllä aivan ihana nainen ja meikistäkin tuli tosi hieno. Kyllä huomas olevansa ammattilaisen käsissä :)
  Jos kiinnostaa niin tuola on pari kuvaa loppu tuloksesta:

  http://linbanjuttuja.blogspot.com/2011/05/cardelian-kasittelyssa.html

  ReplyDelete
 4. Nora M: Yritän myös käydä meikkatavana kun vain ehdin, aina saa vinkkejä :)

  linpa: Nätti! Kävin myös kurkkaamassa mutta en ehtinyt meikkiin, kysyin kyllä huulipunasuostusta ja laitanpa siitä hankinnasta tekstiä myöhemmin :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…