Skip to main content

Make Up Store Brillance eyedust

I've been wanting to but this Brilliance Eyedust from Make Up Store for a long time... It finally was on sale so I just got it! The color seemed to be just so perfect for me... And it sure was :D I loved the quality and I loved the color. Was it better than cheaper pigments? Well, not really... But the colors was very lovely :)

Olen katsellut Make Up Storen Brillance eye dustia jo pidempään ja kerran se olikin alessa (siis Sokoksen jollain kupongilla). Korjasin kaunokaisen sitten talteen ;) Väri on tosiaan i h a n a ja laatukin oikein hyvä. Ei tämä nyt parempi ole kuin monet pigmentit, vaikka toki hintaa onkin enemmän. Mutta väriltään tosiaan kaunis, tätä tulee käytettyä kyllä :)

swatch

-Detrivore primer
-MUS Brillance eye dust (lid)
-Inglot AMC shine 32 (crease)
-MAC Blitz&Glitz fluidlineComments

 1. Mulla on yksi tuollainen , violetti ja joku siinä tökkii, en vaan tykkää koostumuksesta jotenkin, kalliskin se oli ja näin ollen harmittaa että on jäänyt niin vähälle käytölle :(

  ReplyDelete
 2. Nunanna: kiitos :D

  Ruu: Laatueroja saattaa olla... Tosiaan vain tämä yksi minulta löytyy ja tuskin toista hankinkaan, ellei nyt ihan täydellistä sävyä löydy!

  graphology: Thank you :)

  ReplyDelete
 3. my cousin bought me one of these for my bday this year :) it's a pretty purple colour and i love it!

  ReplyDelete
 4. That is such a pretty shade.

  ReplyDelete
 5. Thank you :D

  but what happened to all the older comments? :-O Maybe it has something to do with the blogger maintenance...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…