Skip to main content

MAC Superslick eyeliner swatches

I bought my first MAC Superslick eyeliner last autumn, when it was released. I still love MAC Fluidline gel liner even more but this my second favorite, and there are many nice colors too! I have the green ones:

Ostin ensimmäisen MAC  Superslick-rajaukseni viime syksynä, kun ne julkaisiin osana Fabulous Felines-kokoelmaa. Tuote jäi pysyviin valikoimiin ja vaikka mikään ei voi mielestäni voittaa MAC Fluidlineja (geelirajaus purkissa), on tämä kuitenkin kakkossuosikki :D Tuotteen värit ovat ihanat, minulta löytyy *yllätys yllätys* vihreät:





Superslick is a liquid eyeliner and the staying power is just amazing! It's very opaque, dries instantly and the applicator is very nice to use. Colors are beautiful, mostly metallics (except the black one). It's not the cheapest but quality is so good and when it comes to eyeliners, I want the best :D This really is waterproof so a little oil will help to remove it without any rubbing, it kind of flakes off!

I think it's easy to apply but naturally you need a practice, if you have't used liquid liners. I think it's definitely worth testing, especially if you need an eyeliner that will last until you want to take it off!

Superslick on nestemäinen ja pysyy ihan uskomattoman hyvin! Väri on myös hyvin peittävä, nopeasti kuivuva ja aplikaattorikin on helppokäyttöinen (toki harjoistusta kaikki uudet rajaukset alkuun vaativat!). Värit ovat tosiaan kauniit, monet metallisen hohtavia (paitsi musta). Ei halvin tuote mutta laatu on erinomainen. Rajaukset ovat se tuote, joiden täytyy toimia, niissä en ole yhtään niin kokeilunhaluinen kuin esim. huulipunissa :D Tämä tuote on todella vedenkestävä, joten pieni määrä öljyä auttaa irroittamaan sen hellävaraisesti: väri lähtee pois "palasina".

Kannattaa kokeilla, varsinkin jos on ollut ongelmia rajausten pysyvyydessä. Tämä tosiaan pysyy, kunnes sen haluaa poistaa :)



Treat me nice Superslick eyeliner



The swatch was taken last autumn, when the Fabulous Felines collection was released but Superslick eyeliners are in permanent collection. The picture is not the best, I didn't have my own camera with me...

Tämä swatch on otettu viime syksynä. Kuvan laatu ei ole paras, oma kamerani ei ollut mukana...

Palace Pedigree:
-Signature blue (blue)
-Nocturnal (silver)
-Smoky heir (purple)
Leopard Luxe
-Marked for Glamour (grey)
-On the Hunt (black)
-Pure Show (gold)
Burmese Beauty:
-Definantly Feline (reddish brown)
-Treat me nice (green)
-Desires&Devices (khaki)

Lipgloss: Lipglass Wildly refined/ Leopard Luxe.
Pigment: Lithe/ Leopard Luxe.

Would I buy this products again? Yes, definitely. Maybe Signature blue is the next one I'll get :D have you tested this product? Did you like it?

Ostaisinko tuotteen uudelleen? Kyllä vain, tuo sininen houkuttelee erityisesti ;D Oletko tätä testannut? mitä pidit?

Comments

  1. Nämä ovat muuten tosi kivoja ja pysyviä. Itselläni on tuo kultainen Pure Show. <3 Sitten huomasin pari kuukautta sitten, että GOSHilta on tullut eye linereita, jotka ovat (ihan) samanlaisia kuin nämä Superslickit. Niiden nimi on 'Long Lasting Eye Liner Pen' ja ne ovat ulkonäkönsä ja ominaisuuksiensa puolesta samanlaisia. Hintaa tosin on vähemmän (n.10€). Värivalikoima ei valitettavasti ole noin laaja, mutta niissä on mm. aivan ihana tumma turkoosi.

    ReplyDelete
  2. Tumma khaki näyttää aika houkuttelevalta :) Mitä tuo maksaakaan?

    ReplyDelete
  3. Itse omistan mustan ja kultaisen. Vaikka ovat osa pysyvää valikoimaa, mustaa ei ole saatu takaisin hyllyille julkaisemisen jälkeen... Mustan käytin niin loppuun kun pystyin, tuote kuivui pakkauksen suulle niin, ettei sitä enää saanut kunnolla kiinni. Uuden ostaisin silti heti kunhan niitä olisi saatavilla. Sinistä on muistaakseni ACW:llä.

    ReplyDelete
  4. Tiahaar: Oih, turkoosi täytyy varmaan ostaa testiin :)

    Anonyymi: Vanhasta postauksestani löysin, että hinta ainakin oli 20,20 aiemmin :)

    Weezer: Ja juuri musta olisi aikas hyvä... Olen aika laiska putsailemaan purkkien suita mutta tässä olen hieman edes yrittänyt.

    ReplyDelete
  5. *drools* I don't have anything quite like Treat Me Nice! In my brain I thought these were all limited edition so I was really surprised to see a bunch of them at the MAC Counter a few weeks ago.

    ReplyDelete
  6. wow that's some crazy eyeliners :D

    http://ariannecruz07.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Mulla on mm. se sininen Blue Signature. Ainut huonous noissa on märkyys joka tarttuu ripsiini laitoin tätä miten tahansa.

    ReplyDelete
  8. Oh wow, those eyeliners are GORGEOUS. Ergh, I've been avoiding the MAC store but after reading all these blog posts, I may have to run there!

    ReplyDelete
  9. Lady in a top Hat: It is a DANGEROUS place :D

    milipili: Ehkä näistä piikkisuorista ripsistä on jotain hyötyä loppujenlopuksi ;D

    Arianne: Nice colors :D

    SilhouetteScreams: I'm so glad these are not LE :D

    ReplyDelete
  10. Mäkään en tiennyt, et noi on jäänyt valikoimiin, mutta onneks kävin ne Goshit tsekkaat pari viikkoa sitten. Ostin turkoosin, sinisen ja vihreän. Vaikuttaa ihan samanlaisilta kuin superslickit eli kannattaa ostaa puolet halvemmalla Goshilta ja joistain maista saa varmaan vielä edullisemmin jos sattuu lomailemaan sellaisissa. Mullakin noi tarttuu inhottavasti ripsiin. -sh-

    ReplyDelete
  11. Ooooooh, dear, I love both of these¬

    ReplyDelete
  12. ohh these look nice! I think I must try the desire and devices one :))

    ReplyDelete
  13. sh: Jes, minäkin hankin GOSHin :D Kivaa, lisää värejä. *hih*

    Robyn: yep, gorgeous colors...

    Lexa: Desires & Devices is VERY pretty :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "