Skip to main content

MAC Suft Baby, part I: My Paradise Cheek powder & Hibiscus Lipstick

I wasn't that interested in MAC Surf Baby collection in advance so it was quite a surprise when I saw the collection yesterday: I wanted almost all of the products :D The collection is bright, summery but still very wearable. I bought My Paradise Cheek powder (because I think it will be sold out really soon!) and Hibiscus lipstick (because it was just so pretty and I LOVE Cremesheen lipsticks :D). Both of the products are Limited Edition. By the way Hibiscus lipstick looks great layered with Girl on Board Lipglass (pale white gold, LE)!

I also recommend Strange Potion lipglass (soft coral pink LE) from this collection, I bought it from Venomous Villains. I didn't find a link to my review but it MUST be somewhere!

En ollut etukäteen kovinkaan innostunut MACin Surf Baby-kokoelmasta mutta ainahan kokoelmat pitää käydä kurkkaamassa ;) Olinkin todella yllättynyt, sillä pidin oikeastaan kaikista tuotteista! Todella kiva kesäinen, raikas ja kuitenkin ihan helppokäyttöinen kokoelma. Minusta paljon parempi kuin viime vuoden kesäkokoelma mutta toki makukysymyksiähän nämä ovat :) Veikkaan kyllä, että kokoelma myy hyvin täällä Suomessakin!

Mukaan tarttui My Paradise Cheek powder (ihana väri ja veikkaan tämän olevan sold out hyvin pian!) sekä Hibiscus huulipuna (ihana kesäväri ja koostumukseltaan vielä suosikkini Cremesheen). Molemmat ovat Limited Edition-sävyjä. Hibiscus näyttää muuten todella ihanalta Girl on Board Lipglass-huulikiillon (pale white gold LE) kera. Itse en tuota huulikiiltoa kuitenkaan ostanut, kun olen niin laiska käyttämään useampää sävyä kerralla ja yksinään tuo on aivan liian valkoinen makuuni.

Suosittelen myös mm. Strange Potion-huulikiiltoa (soft coral pink LE), sen ostin Venoumous Villainsista aiemmin. Sopii ainakin tällaisille minun sävyisilleni (värianalyysissä kevät) aivan mainiosti. Olen tuosta ihan takuulla postannut aiemmin mutta enpä vain löytänyt sitä nyt...

 






 

My Paradise Cheek Powder: Peach pressed powder with gold hibiscus flower overspray (LE)
30,50€




Hibiscus Lipstick, Cremesheen: Bright orange coral (LE)
20€

Hibiscus Cremesheen lipstick,
My paradise cheek powder (base color
mixed with golden glitter)
& My Paradise Cheek powder (base color)

-Bare Faced Beauty foundation
-MAC My Paradise cheek powder
-Alverde Chocolate palette
-MAC Hibiscus lipstick


I think I still have to buy a few more products from this collection... That is why this is "Part I" ;D Are you interested in this collection?

Pahaa pelkään, että jotain kokoelmasta tarttuu tänään vielä mukaani... Ovatko tämän kokoelman värit mieleesi? Ostitko jo jotain?

Comments

  1. That MAC blush is -so- pretty!

    ReplyDelete
  2. The packaging on these is so cool! Everything should look like a surfboard, ha ha! That blush is beautiful on you.

    ReplyDelete
  3. Ihania kesäsävyjä ja sopii hyvin sulle! Taidan jättää kokoelman taas väliin, kun Hibiscus näyttää aika samalta kuin Viva Glam Cyndi lipglass ja Peacockyn Exxxhibitionist. Satuitko katsomaan yhtään sitä violettia huulipunaa?

    Ootko muuten kokeillut Shiron Intertubeja? Mulle tuli eilen muutama postissa ja ne on ihania! Kosteuttavan huulirasvan koostumus, mutta silti näkyy sävy hyvin huulilla. En ois uskonut, vaikka kaikissa swatcheissa näyttävätkin ihan pigmenttisiltä. Oli tosi pehmeät huulet vielä illallakin, mutta lila Leeroy Jenkins jätti hentoisen stainin huulille.

    ReplyDelete
  4. There will be a launch event here tomorrow for this collection. I'll see how much of these I'm gonna bring home with me *lol* The lippie looks great on you.

    ReplyDelete
  5. Kävin äsken juuri ostoksilla :) Ostin sen turkoosin luomivärin ja sen vaaleamman kuvioidun aurinkopuuterin (joka on täydellinen tällaiselle kalkkilaivan kapteenille). Jos saapuvat, kiinnostaisi vielä bronzing stickit! Ja ehkä pigmenttitorni :)

    ReplyDelete
  6. En hankkinut mitään ja parempi niin :D melko käyttämättä nuo viime kesälookin tuotteetkin. Tosin ehkä tänä kesänä tulee käytettyä enemmän kun ne ois kesävärejä :)
    Ihanat ostokset ja sopivat sulle täydellisesti!

    ReplyDelete
  7. Mulla ei oo mahollisuutta (tai tarvetta...) hankkia Macia muuten kun pari kertaa vuodessa, mutta noi paketit on ulkonäöltään ihania! Poikkeaa mukavasti normi-Macista säilyttäen kuitenkin Macin perusidean :D

    ReplyDelete
  8. You look awesome in this combination.

    ReplyDelete
  9. So beautiful collection! :D and you look amazing! Kiss :)

    ReplyDelete
  10. Keijukainen: Se lila huulipuna näytti tosi jännältä, pitäisi varmaan testata ihan huuliin, nyt on vaikea sanoa sen enempää. Shiroja en ole testannut, varmaan kyllä pitäisi mutta nettishoppailu taitaa olla minulle se helpoin vähennettävä :D

    Hannavee: Tykkäsin aiemmin eniten MACin mustista pakkauksista mutta nyt nämä teema-pakkaukset tuntuvat kätevämmiltä->löytää heti etsimänsä tuotteen! Aika paha minulla kyllä tuo, kun MAC piste löytyy ihan liian läheltä :P

    ju, Phyrra, Robyn & Love, B: Thank you :D

    Charming: Mahdoinkohan ostaa viime kesäkokoelmasta mitään? Mutta nyt iski kyllä ihan täysillä :D Ja kiitos <3

    Weezer: Oi, se turkoosi luomiväri on niin ihana! ja valkoinen ja harmaakin kyllä... Käytän vain solonappeja niin vähän, etten taida raaskia :D Luomivärien laatu tuntui todella hyvältä myös.

    MissA: LOL :D This was a too nice collection for me... Just bought the pigment stack!

    ReplyDelete
  11. My Paradise looks stunning on you :) It's the only product I want from this collection and you're right it'll be sold out in seconds!

    ReplyDelete
  12. I agree with the previous commenter, My Paradise looks gorgeous on you. From the swatch alone, I thought it would be too orange but you have me thinking twice about it. Thanks for the beautiful product photos and swatches.

    ReplyDelete
  13. Hi, I did a search on your blog and saw that you have Stereo Rose MSF too. How do you think My Paradise compares with Stereo Rose? Thank you.

    ReplyDelete
  14. hi Sylvie! I just tested both and those are not even close :) Stereo Rose is light frosty peach and My paradise is much darker and more orange. Both are very lovely!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "