Wednesday, November 9, 2011

Chanel le Vernis nail colour 587 Rouge Carat

I LOVE Chanel nail polishes! My favorite brand without any doubt :D The price is of course "a bit" higher so I don't buy these often but when I do, I always use it a lot. I was walking in local department store and the sales person knows that I love Chanel nailpolishes, so she immediately showed me this new color. Well, I don't have many reds ;) And this Rouge carat is a stylish and festive shimmery ruby red. I love it! The quality is perfect, this is almost an one coater (but perfectly opaque with two coats). This color is a limited edition so once it's gone, it's gone.

I haven't taken many nail photos for a while, I don't have the best settings in my camera at the moment... This nail polish is so much prettier irl!


Chanelin kynsilakat ovat heikko kohtani ;) Ihan ehdottomasti suosikkimerkkini lakoissa, kestävät minulla lähes viikon kunnossa. Hinta toki on melkoisen kova, joten en tosiaan jokaista lakkaa hanki. Mutta toisaalta kun hankin, se onkin sitten yleensä suosikkini ja käytän paljon. Kun Stockmannin myyjä tämän esitteli, en kauaa miettinyt. Punaisia minulla ei monia olekaan, kirkkaan punaiset ovat vähän "liikaa", sanoo kirkkaan vihreää lakkaa käyttävä :D Tämä Rouge Carat on juhlava ja tyylikäs rubiinipunainen hohteella. Laatu täydellinen, peittää lähes yhdellä kerroksella (kahdella täysin) ja on aivan unelma levittää! Väri on tosiaan Limited edition, kun erä loppuu niin lisää ei tule.

Valitettvasti kynsilakkakuvani eivät ole parhaat... En ole löytänyt oikeita asetuksia, kun en ole aikoihin ottanut kynsikuvia :/ Lakka on siis paljon kauniimpi luonnossa!


4 comments:

 1. Ooh, uusi ulkoasu! Hyvältä näyttää. :)

  Chanelia on ollut aika paljon esillä Mustaa Kajalia -blogissa, ja aina ne vain näyttävät yhtä himottavalta. Kuitenkin hinta vetää aina mielen matalaksi. Tuokin lakka on aika kiva.

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihanalta kuvissa, joten näyttää varmasti sitten aivan täydelliseltä livenä :) Olen huolestuttavasti alkanut kiinnostumaan myös kynsilakoista, sehän siis tietää vain lisää rahanmenoa... :)

  Tykkään uudesta ulkoasusta myöskin!

  ReplyDelete
 3. I Love this colour) I also posted about it a few days ago).

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails