Skip to main content

Chanel le Vernis nail colour 587 Rouge Carat

I LOVE Chanel nail polishes! My favorite brand without any doubt :D The price is of course "a bit" higher so I don't buy these often but when I do, I always use it a lot. I was walking in local department store and the sales person knows that I love Chanel nailpolishes, so she immediately showed me this new color. Well, I don't have many reds ;) And this Rouge carat is a stylish and festive shimmery ruby red. I love it! The quality is perfect, this is almost an one coater (but perfectly opaque with two coats). This color is a limited edition so once it's gone, it's gone.

I haven't taken many nail photos for a while, I don't have the best settings in my camera at the moment... This nail polish is so much prettier irl!


Chanelin kynsilakat ovat heikko kohtani ;) Ihan ehdottomasti suosikkimerkkini lakoissa, kestävät minulla lähes viikon kunnossa. Hinta toki on melkoisen kova, joten en tosiaan jokaista lakkaa hanki. Mutta toisaalta kun hankin, se onkin sitten yleensä suosikkini ja käytän paljon. Kun Stockmannin myyjä tämän esitteli, en kauaa miettinyt. Punaisia minulla ei monia olekaan, kirkkaan punaiset ovat vähän "liikaa", sanoo kirkkaan vihreää lakkaa käyttävä :D Tämä Rouge Carat on juhlava ja tyylikäs rubiinipunainen hohteella. Laatu täydellinen, peittää lähes yhdellä kerroksella (kahdella täysin) ja on aivan unelma levittää! Väri on tosiaan Limited edition, kun erä loppuu niin lisää ei tule.

Valitettvasti kynsilakkakuvani eivät ole parhaat... En ole löytänyt oikeita asetuksia, kun en ole aikoihin ottanut kynsikuvia :/ Lakka on siis paljon kauniimpi luonnossa!


Comments

 1. Ooh, uusi ulkoasu! Hyvältä näyttää. :)

  Chanelia on ollut aika paljon esillä Mustaa Kajalia -blogissa, ja aina ne vain näyttävät yhtä himottavalta. Kuitenkin hinta vetää aina mielen matalaksi. Tuokin lakka on aika kiva.

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihanalta kuvissa, joten näyttää varmasti sitten aivan täydelliseltä livenä :) Olen huolestuttavasti alkanut kiinnostumaan myös kynsilakoista, sehän siis tietää vain lisää rahanmenoa... :)

  Tykkään uudesta ulkoasusta myöskin!

  ReplyDelete
 3. I Love this colour) I also posted about it a few days ago).

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…