Skip to main content

Chanel le Vernis nail colour 587 Rouge Carat

I LOVE Chanel nail polishes! My favorite brand without any doubt :D The price is of course "a bit" higher so I don't buy these often but when I do, I always use it a lot. I was walking in local department store and the sales person knows that I love Chanel nailpolishes, so she immediately showed me this new color. Well, I don't have many reds ;) And this Rouge carat is a stylish and festive shimmery ruby red. I love it! The quality is perfect, this is almost an one coater (but perfectly opaque with two coats). This color is a limited edition so once it's gone, it's gone.

I haven't taken many nail photos for a while, I don't have the best settings in my camera at the moment... This nail polish is so much prettier irl!


Chanelin kynsilakat ovat heikko kohtani ;) Ihan ehdottomasti suosikkimerkkini lakoissa, kestävät minulla lähes viikon kunnossa. Hinta toki on melkoisen kova, joten en tosiaan jokaista lakkaa hanki. Mutta toisaalta kun hankin, se onkin sitten yleensä suosikkini ja käytän paljon. Kun Stockmannin myyjä tämän esitteli, en kauaa miettinyt. Punaisia minulla ei monia olekaan, kirkkaan punaiset ovat vähän "liikaa", sanoo kirkkaan vihreää lakkaa käyttävä :D Tämä Rouge Carat on juhlava ja tyylikäs rubiinipunainen hohteella. Laatu täydellinen, peittää lähes yhdellä kerroksella (kahdella täysin) ja on aivan unelma levittää! Väri on tosiaan Limited edition, kun erä loppuu niin lisää ei tule.

Valitettvasti kynsilakkakuvani eivät ole parhaat... En ole löytänyt oikeita asetuksia, kun en ole aikoihin ottanut kynsikuvia :/ Lakka on siis paljon kauniimpi luonnossa!


Comments

 1. Ooh, uusi ulkoasu! Hyvältä näyttää. :)

  Chanelia on ollut aika paljon esillä Mustaa Kajalia -blogissa, ja aina ne vain näyttävät yhtä himottavalta. Kuitenkin hinta vetää aina mielen matalaksi. Tuokin lakka on aika kiva.

  ReplyDelete
 2. Näyttää ihanalta kuvissa, joten näyttää varmasti sitten aivan täydelliseltä livenä :) Olen huolestuttavasti alkanut kiinnostumaan myös kynsilakoista, sehän siis tietää vain lisää rahanmenoa... :)

  Tykkään uudesta ulkoasusta myöskin!

  ReplyDelete
 3. I Love this colour) I also posted about it a few days ago).

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…