Skip to main content

Sante Lava Power shampoo & Goji-Olive hand creamWell... I bought this deep cleansing shampoo several months ago but writing this review feels too difficult :D I haven't used many deep cleansing shampoos, especially eco certied ones. The scent is nice but a bit weird. This is quite difficult to apply, it contains kaolin (clay) and makes hair difficult to manage. I needed a good conditioner after this. So I think it's really a deep cleansing but not for daily (or even weekly) use, if your hair is normal or even slightly oily. This is recommended for oily, dandruff-prone hair. So I guess it might work on some hair types, just not mine :) I'd still say it's not very pleasant to apply but it's certified natural... Difficult :D LOL

Ostin tämän Santen Lava Power shampoon jo kuukausia sitten mutta en ole saanut minkäänlaista arviota tästä aiemmin aikaan... Kovin tuntuu vaikealta :D Ehkä siitäkin syystä, etten ole kovin montaa syväpuhdistavaa shampoota testaillutkaan ja tämä on ensimmäinen ekosertifioitu sellainen. Tuoksu on vähän outo mutta kuitenkin tavallaan raikas. Tämä on jotenkin hankala levittää, ei "liu" yhtään hiuksissa, sisältää kaoliinia ja teki hiukseni yhdeksi takkukasaksi. On siis varmaankin tosiaan syväpuhdistava ja vaatii kunnon hoitoaineen jälkeensä. Tuote on tarkoittu rasvaiselle ja hilseilevälle hiuspohjalle, päivittäiseen käyttöön. Ehkä siis tosiaan toimii joillakin, normaalille/ rasvoittuvalle päänahalle tämä on kyllä liikaa. Silti sanoisin, ettei ole kovin mukava levittää mutta toisaalta tämä on ekosertifoitu... Vaikeaa niin kuin sanoin :D Ehdottomasti ei minun suosikkini siis kuitenkaan.

Lava power shampoo on ihanteellinen hilseilevän ja tukkeutuvan hiuspohjan hoitaja. Aktiiviset kasviuutteet (koivunlehtiuute, kataja ja paju), mineraalipitoinen puhdistava rhassoulsavi, rauhoittava valkosavi sekä antiseptinen teepuuöljy ja hedelmähapot irrottavat hilsettä ja rauhoittavat ja tasapainottavat ärtynyttä päänahkaa. Irrottaa hiuksista ja päänahasta liikaa talia ja epäpuhtauksia. Sopii siis hyvin myös tukkeutuvan päänahan (taliköhnä) tai rasvoittuvien hiusten pesuun sekä käsittely- ja muotuoilutuotteiden jäämien puhdistukseen.(http://www.biodelly.com/Sante-shampoo-Lava-Power)And then to an easier product ;) This Sante Bio-Goji & Olive hand cream is quite nice. It's good, quite "standard" eco certified hand cream. I bought this bacause of the lovely scent :) I'll use this, might even buy it again. It's still not better that some other ecological hand creams I've tested.

Ja sitten helpompaan tuotteeseen ;) Santen Bio-Goji & Olive-käsivoide on oikein kiva. Ihan hyvä, aika "perus" eko-käsivoide. Ostin tämän ihnan tuoksun takia :D Ei ollenkaan huono, saatan ostaa uudelleenkin, toisaalta ei ole parempi kuin muut testaamani eko-käsivoiteet.And a shower gel for the kids :) Large bottle with a pump, we like it!

ja suihkugeeli lapsille :) Iso 500 ml pumppupullo ja hinta on alle 10€. Tykkäämme!
 

Comments

 1. Amazing products! How long does it take for you to finish a product about those sizes?

  ReplyDelete
 2. No idea :D I just just soap bars, kids have used this!

  ReplyDelete
 3. Iso 500 ml pumppupullo ja hinta on alle 0€. tuossa lauseessa taitaa olla pieni virhe :)

  ReplyDelete
 4. *reps kops* Se olisi kyllä hyvä diili :D Eli korjasin, alle 10€ on oikein. Tuppaa iltaisin näemmä silmät jo vähän harittamaan ;D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…