Wednesday, November 2, 2011

Sante Lava Power shampoo & Goji-Olive hand creamWell... I bought this deep cleansing shampoo several months ago but writing this review feels too difficult :D I haven't used many deep cleansing shampoos, especially eco certied ones. The scent is nice but a bit weird. This is quite difficult to apply, it contains kaolin (clay) and makes hair difficult to manage. I needed a good conditioner after this. So I think it's really a deep cleansing but not for daily (or even weekly) use, if your hair is normal or even slightly oily. This is recommended for oily, dandruff-prone hair. So I guess it might work on some hair types, just not mine :) I'd still say it's not very pleasant to apply but it's certified natural... Difficult :D LOL

Ostin tämän Santen Lava Power shampoon jo kuukausia sitten mutta en ole saanut minkäänlaista arviota tästä aiemmin aikaan... Kovin tuntuu vaikealta :D Ehkä siitäkin syystä, etten ole kovin montaa syväpuhdistavaa shampoota testaillutkaan ja tämä on ensimmäinen ekosertifioitu sellainen. Tuoksu on vähän outo mutta kuitenkin tavallaan raikas. Tämä on jotenkin hankala levittää, ei "liu" yhtään hiuksissa, sisältää kaoliinia ja teki hiukseni yhdeksi takkukasaksi. On siis varmaankin tosiaan syväpuhdistava ja vaatii kunnon hoitoaineen jälkeensä. Tuote on tarkoittu rasvaiselle ja hilseilevälle hiuspohjalle, päivittäiseen käyttöön. Ehkä siis tosiaan toimii joillakin, normaalille/ rasvoittuvalle päänahalle tämä on kyllä liikaa. Silti sanoisin, ettei ole kovin mukava levittää mutta toisaalta tämä on ekosertifoitu... Vaikeaa niin kuin sanoin :D Ehdottomasti ei minun suosikkini siis kuitenkaan.

Lava power shampoo on ihanteellinen hilseilevän ja tukkeutuvan hiuspohjan hoitaja. Aktiiviset kasviuutteet (koivunlehtiuute, kataja ja paju), mineraalipitoinen puhdistava rhassoulsavi, rauhoittava valkosavi sekä antiseptinen teepuuöljy ja hedelmähapot irrottavat hilsettä ja rauhoittavat ja tasapainottavat ärtynyttä päänahkaa. Irrottaa hiuksista ja päänahasta liikaa talia ja epäpuhtauksia. Sopii siis hyvin myös tukkeutuvan päänahan (taliköhnä) tai rasvoittuvien hiusten pesuun sekä käsittely- ja muotuoilutuotteiden jäämien puhdistukseen.(http://www.biodelly.com/Sante-shampoo-Lava-Power)And then to an easier product ;) This Sante Bio-Goji & Olive hand cream is quite nice. It's good, quite "standard" eco certified hand cream. I bought this bacause of the lovely scent :) I'll use this, might even buy it again. It's still not better that some other ecological hand creams I've tested.

Ja sitten helpompaan tuotteeseen ;) Santen Bio-Goji & Olive-käsivoide on oikein kiva. Ihan hyvä, aika "perus" eko-käsivoide. Ostin tämän ihnan tuoksun takia :D Ei ollenkaan huono, saatan ostaa uudelleenkin, toisaalta ei ole parempi kuin muut testaamani eko-käsivoiteet.And a shower gel for the kids :) Large bottle with a pump, we like it!

ja suihkugeeli lapsille :) Iso 500 ml pumppupullo ja hinta on alle 10€. Tykkäämme!
 

5 comments:

 1. Amazing products! How long does it take for you to finish a product about those sizes?

  ReplyDelete
 2. No idea :D I just just soap bars, kids have used this!

  ReplyDelete
 3. Iso 500 ml pumppupullo ja hinta on alle 0€. tuossa lauseessa taitaa olla pieni virhe :)

  ReplyDelete
 4. *reps kops* Se olisi kyllä hyvä diili :D Eli korjasin, alle 10€ on oikein. Tuppaa iltaisin näemmä silmät jo vähän harittamaan ;D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails