Saturday, November 19, 2011

L'Oreal Youth Code serum & eye cream

L'Oreal Youth Code serum is for women over 35 years and it's supposed to make you look younger ;) Well, I don't really believe in that stuff but I hoped it would be nice extra moisturizer. I bought this in August and now I have finished the bottle (I use this once or twice a day under Biotherm Skin Energetic gel-cream), so I bought a new one.

I really like this, it mosturizes and softens the skin, a few drops is enough. Absobs well (no sticky feeling) and my skin likes this a lot. The only thing I don't like that much, is the scent. It's not terrible or even strong but a bit masculine :D

L'Orealin Youth Code-tuotteet ovat tarkoitettu yli 35-vuotiaille ja kaipa näiden olisi tarkoitus sitten nuorentaa ;) En ihan siihen usko mutta kaipasin lisäkosteutusta seerumin muodossa ja päädyin jostain syystä testaamaan tätä :D  Ostin tämän elokuussa ja nyt sain ensimmäisen pullon loppuun, ostin uuden ja sitä nyt käyttelen. Käytän 1-2 kertaa päivässä (ainakin aamuisin Biotherm Skin Energetic geelivoiteen alla).

Pidän tuotteesta todella paljon, ostan takuulla kolmannenkin pullon! Kosteuttaa, pehmentää, muutama tippa on tarpeeksi. Ei jätä ihoa tahmaiseksi tai yleensäkään mitään outoa tunnetta iholle, vain raikkaaksi ja pehmeäksi. Iho tykkää! Ainoa mistä en niin välitä on hieman maskuliininen tuoksu, ei tosin ole voimakas ;)

Tuote on normaalihinnaltaankin alle 20€, nyt esim tässä kuussa taisi olla Sokoksella tarjouksessa alle 15€.Pumpuli loves blogging :D

Inci

The eye cream is form Viking Line, I forgot my eye cream home and at this age, it's not that easy to be without any ;) I'd say this is for dry skins... It's thick and creamy, easy apply. It's nice but not anything special. I'll use this but I'm still looking for my favorite!

Saman sarjan silmänympärysvoiteen hankin laivalta syksyllä, unohtui nimittäin silmänympärysvoide kotiin ja useamman päivän reissu oli edessä. Sanoisin, että sopii kuivalle iholle... Koostumus on paksu ja voidemainen, levittyy ihan kivasti ja imeytyykin suht nopeasti. Ihan ok mutta suosikiksi ei päässyt. Ei siis minusta erityisen hyvä, ei tosin huonokaan, tuote.Do you like L'Oreal Youth Code (or other skin care) products?

8 comments:

 1. I love their Hair products. Tyhanks for sharing


  Please follow my blog-->
  Abeautyindisguise.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. I really appreciate the photos showing the ingredients of each product, very helpful!

  ReplyDelete
 3. Kuten jo sulle kerroin, mulla on nyt viikon tuon seerumin käytön jälkeen tullut pientä näppylää ja lisäksi se vähän kihelmöi.. Seurailen tilannetta...
  RH

  ReplyDelete
 4. RH: kannattaa seurailla! Tosiaan kaikelle on mahdollista olla allerginen/ muuten vain iholle sopimaton.

  Trevor Ki: You're welcome :)

  Cinseven: I try to post a picture of the inci always. It really is helpful!

  ReplyDelete
 5. Kiitos Nea tästä seerumin arvioinnista.
  Minulla se on kotona vielä korkkaamatta - ostin sen tarjouksesta. (Tällä hetkellä on menossa New Foodin Hyaluronihappogeeliseerumi -iHerbistä - joka on loistava kosteuttaja muuten.)

  Otan tuon Youth Coden seuraavaksi ilolla testiin. :)

  ReplyDelete
 6. Yessss!
  Eu gosto muito desses produtos, tenho os dois...
  Assim como você amo o serum, mas o creme nada especial... É bom, mas nada demais.
  Ahhhhh I love your blog ok!!!
  Kisses

  ReplyDelete
 7. Minullakin on tuo seerumi vaikka en 35 vuotta vielä olekaan. :) Käytän sitä välillä ilman muuta kosteusvoidetta ja välillä voiteen alla. Se on toiminut ihan hyvin tämmösellä kolmekymppiselläkin iholla. Otsalleni en sitä tosin voi käyttää koska otsani kaipaa finniaineita, jotta pysyy edes jossain kuosissa. :)

  ReplyDelete
 8. Olen jatkanut tuotteen käyttöä eikä ongelmia ole ollut! Taisi siis olla ihan muuten vaan näppylää :)
  Se kihelmöintikin on lakannut. Liekö ollut vain tuntemus, joka johtuu tuotteen sisältämästä alkoholista? Ihan ok seerumi. Käytän päivisin sellaisenaan ja illalla yövoiteen alla.

  RH

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails