Sunday, November 20, 2011

GOSH eyeshadow palette 22 colours

I've like the new GOSH eyeshadows so this 22 colour palette looked REALLY interesting! The quality is nice, pigmentation is good (a good primer naturally helps a lot). Price quality excellent! 22 eyeshadows/ 1.14g each and the price is 16.90€. The slim palette is stylish and practical.

Olen pitänyt GOSHin uudemmasta (pehmeämmästä) koostumuksesta ja tämä uusi 22 värin paletti näytti todella kiinnostavalta! Laatu on hyvä, pigmenttiä on ihan kivasti (hyvä pohjustaja auttaa toki paljon). Hinta-laatusuhde on erinomainen! 22 sävyä, 1.14g/sävy ja hintaa 16.90€. Littana paletti on ihan tyylikäs ja erityisesti käytännöllinen. Kiva reissuun :D En must haveksi sanoisi mutta pidän silti hyvänä hankintana.
some colors swatched without a primer
I got this Mlau Wilz eyeshadow as a free gift (not because I'm a blogger but as a customer). I didn't make an own post about this, because it's hard to say much about the quality based only one light eyeshadow... This color is lovely and very nice as a highlighter.

Sain tämän Malu Wilz-luomivärin (magneettinappi, sarjalla myös täyttöpaletteja). En tästä omaa postausta tee, ei tämä huono ole. Ihan kiva koostumus ja väri on todella helppo! En tästä kuitenkaan niin paljon pitänyt, että lisää hankkisin.7 comments:

 1. Se ti va passa dal mio blog. Mi farebbe
  piacere averti fra le mie iscritte e se ti fa piacere partecipa al mio Giveway di Halloween ^^ Ciao, Annamaria
  http://mssmeraldina.blogspot.com/2011/10/giveway-halloween-gift.html

  ReplyDelete
 2. I love how that colored mascara looks with the shadow! So unique :D

  ReplyDelete
 3. Nea, these are pretty eye looks! GOSH's pigmentation is excellent!

  ReplyDelete
 4. Oh, tuo Goshin paletti näyttää ihanalta. Ja juurikun olin niin iloinen että en ole ostanut juuri mitään kosmetiikkaa tässä kuussa.. Meinasin heti tilata sen Sokoksen nettikaupasta mutta sain vielä hetkeksi lykättyä. Kiitos kun kerroit tämän olemassaolosta. :)

  ReplyDelete
 5. Very nice palette, in which store you bought ? Thanks! Kiss

  ReplyDelete
 6. Thanks :D I tested today white, black (lid) & turquoise (lower lashline) from this palette, looked very pretty!

  Garotas Falam: Sokos Department stores sell GOSH in Finland :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails