Skip to main content

GOSH eyeshadow palette 22 colours

I've like the new GOSH eyeshadows so this 22 colour palette looked REALLY interesting! The quality is nice, pigmentation is good (a good primer naturally helps a lot). Price quality excellent! 22 eyeshadows/ 1.14g each and the price is 16.90€. The slim palette is stylish and practical.

Olen pitänyt GOSHin uudemmasta (pehmeämmästä) koostumuksesta ja tämä uusi 22 värin paletti näytti todella kiinnostavalta! Laatu on hyvä, pigmenttiä on ihan kivasti (hyvä pohjustaja auttaa toki paljon). Hinta-laatusuhde on erinomainen! 22 sävyä, 1.14g/sävy ja hintaa 16.90€. Littana paletti on ihan tyylikäs ja erityisesti käytännöllinen. Kiva reissuun :D En must haveksi sanoisi mutta pidän silti hyvänä hankintana.
some colors swatched without a primer
I got this Mlau Wilz eyeshadow as a free gift (not because I'm a blogger but as a customer). I didn't make an own post about this, because it's hard to say much about the quality based only one light eyeshadow... This color is lovely and very nice as a highlighter.

Sain tämän Malu Wilz-luomivärin (magneettinappi, sarjalla myös täyttöpaletteja). En tästä omaa postausta tee, ei tämä huono ole. Ihan kiva koostumus ja väri on todella helppo! En tästä kuitenkaan niin paljon pitänyt, että lisää hankkisin.Comments

 1. Se ti va passa dal mio blog. Mi farebbe
  piacere averti fra le mie iscritte e se ti fa piacere partecipa al mio Giveway di Halloween ^^ Ciao, Annamaria
  http://mssmeraldina.blogspot.com/2011/10/giveway-halloween-gift.html

  ReplyDelete
 2. I love how that colored mascara looks with the shadow! So unique :D

  ReplyDelete
 3. Nea, these are pretty eye looks! GOSH's pigmentation is excellent!

  ReplyDelete
 4. Oh, tuo Goshin paletti näyttää ihanalta. Ja juurikun olin niin iloinen että en ole ostanut juuri mitään kosmetiikkaa tässä kuussa.. Meinasin heti tilata sen Sokoksen nettikaupasta mutta sain vielä hetkeksi lykättyä. Kiitos kun kerroit tämän olemassaolosta. :)

  ReplyDelete
 5. Very nice palette, in which store you bought ? Thanks! Kiss

  ReplyDelete
 6. Thanks :D I tested today white, black (lid) & turquoise (lower lashline) from this palette, looked very pretty!

  Garotas Falam: Sokos Department stores sell GOSH in Finland :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…