Skip to main content

MAC Rich Purple Chromagraphic pencil

I needed a blue-purple lipliner but how often I would use it? That why I was very glad, when I noticed this MAC Chromagraphic multi-use pencil :D This works both in the eyes and lips! The pencil is very soft (and needs to be sharpened often), I prefer this formula on my lips. But it wasn't bad as an eyeliner either. Personally I wouldn't take this one JUST for use as an eyeliner, there are better products for that purpose. However this is a great multi use pencil!

NOTE: Chromagraphic pencils are PRO colors and some colors can NOT be used on eyes (Basic Red, Genuine orange and Process magenta) and some are not lip safe (Blackblack and Marine Ultra). Rich Purple & some other colors can't be used on inner rim of the eye.

Tarvitsin sinililan huultenrajauksen mutta miten usein sellaista tulisi käytettyä? Siksi olinkin iloinen MACin Chromagraphic multi use-kynistä :D Tämä toimii niin huulilla kuin silmissäkin! Kynä on todella pehmoinen (ja täytyy teroittaa usein), itse pidän tällaisesta koostumuksesta enemmän huulilla. Ei tosin paha silmissäkään mutta pelkäksi silmänrajauskynäksi en tätä ostaisi (parempia tuotteita löytyy). Ihan loistava multi use-kynä kylläkin!

HUOMIO: Tuote on PRO-valikoimasta ja kaikki tuotteet eivät ole sopivia silmiin (Basic Red, Genuine Orange ja Process Magenta) tai huulille (Blackblack ja Marine ultra). Tämä Rich Purple ei taas sovi sisärajauksiin. 
Lips:
Rich Purple

Rich Purple & Potent Fig

Just testing the lipcolor in the evening, the eyeshadow& lipcolor combination is not the best.
Eyes:Have you tested MAC Chromagraphic pencils? What do you think about them?

Comments

 1. Ooh I love the lips! I'll have to look out for these pencils :)

  ReplyDelete
 2. Hei Nea! Sanni ohjasi mut tänne sulta apua kyselemään :)

  Eli olen tosi kalpeaihoinen ja etsisin sopivaa mineraalimeikkipohjasävyä (hui kuinka pitkä sana :D) ! Kokemusta löytyy mm. Lily Lolon Porcelainista joka on liian tumma kun jää rajatkin :/ Joten jotain porcelainia vaaleampaa kaipailisin, olisiko antaa mitään ehdotuksia? :)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Vaaleita sävyjä voisi löytyä mm. näistä firmoista:

  -Meow cosmetics http://meowcosmetics.com/Foundation.htm Saatavilla sävyt 0, 1 ja itse olen 2. Ihan tummiin saakka :) Myös sävy snow lynx löytyy todella vaaleille (en ole itse testannut). http://meowcosmetics.com/FoundationSnowLynx.htm

  -Alima http://www.alimapure.com/face/satin-matte-foundation Täältäkin löytyy sävy 0, itse olen sävyä 3 (myös 2 löytyy kaapista mutta 3 on parempi)

  -Aromaleighillä oli tosi vaaleita mutta nyt myynnissä vain luomivärejä (ties vaikka myöhemmin tulisi taas, firma on avattu uudelleen juuri)

  Aika paljon on eroja tummuudessa ilmeisesti myös pohjasävyn mukaan. nuo firmat tulivat tosiaan mieleen, niissä tosiaan olen itse aika monta astetta vaaleinta sävyä tummempi, joissain firmoissa taas käytän vaaleinta sävyä.

  ReplyDelete
 4. Drool! I don't have a PRO store near me but totally want this pencil. I imagine it'd be amazing with Violetta over the top :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…