Sunday, November 13, 2011

MAC Rich Purple Chromagraphic pencil

I needed a blue-purple lipliner but how often I would use it? That why I was very glad, when I noticed this MAC Chromagraphic multi-use pencil :D This works both in the eyes and lips! The pencil is very soft (and needs to be sharpened often), I prefer this formula on my lips. But it wasn't bad as an eyeliner either. Personally I wouldn't take this one JUST for use as an eyeliner, there are better products for that purpose. However this is a great multi use pencil!

NOTE: Chromagraphic pencils are PRO colors and some colors can NOT be used on eyes (Basic Red, Genuine orange and Process magenta) and some are not lip safe (Blackblack and Marine Ultra). Rich Purple & some other colors can't be used on inner rim of the eye.

Tarvitsin sinililan huultenrajauksen mutta miten usein sellaista tulisi käytettyä? Siksi olinkin iloinen MACin Chromagraphic multi use-kynistä :D Tämä toimii niin huulilla kuin silmissäkin! Kynä on todella pehmoinen (ja täytyy teroittaa usein), itse pidän tällaisesta koostumuksesta enemmän huulilla. Ei tosin paha silmissäkään mutta pelkäksi silmänrajauskynäksi en tätä ostaisi (parempia tuotteita löytyy). Ihan loistava multi use-kynä kylläkin!

HUOMIO: Tuote on PRO-valikoimasta ja kaikki tuotteet eivät ole sopivia silmiin (Basic Red, Genuine Orange ja Process Magenta) tai huulille (Blackblack ja Marine ultra). Tämä Rich Purple ei taas sovi sisärajauksiin. 
Lips:
Rich Purple

Rich Purple & Potent Fig

Just testing the lipcolor in the evening, the eyeshadow& lipcolor combination is not the best.
Eyes:Have you tested MAC Chromagraphic pencils? What do you think about them?

5 comments:

 1. Ooh I love the lips! I'll have to look out for these pencils :)

  ReplyDelete
 2. Hei Nea! Sanni ohjasi mut tänne sulta apua kyselemään :)

  Eli olen tosi kalpeaihoinen ja etsisin sopivaa mineraalimeikkipohjasävyä (hui kuinka pitkä sana :D) ! Kokemusta löytyy mm. Lily Lolon Porcelainista joka on liian tumma kun jää rajatkin :/ Joten jotain porcelainia vaaleampaa kaipailisin, olisiko antaa mitään ehdotuksia? :)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Vaaleita sävyjä voisi löytyä mm. näistä firmoista:

  -Meow cosmetics http://meowcosmetics.com/Foundation.htm Saatavilla sävyt 0, 1 ja itse olen 2. Ihan tummiin saakka :) Myös sävy snow lynx löytyy todella vaaleille (en ole itse testannut). http://meowcosmetics.com/FoundationSnowLynx.htm

  -Alima http://www.alimapure.com/face/satin-matte-foundation Täältäkin löytyy sävy 0, itse olen sävyä 3 (myös 2 löytyy kaapista mutta 3 on parempi)

  -Aromaleighillä oli tosi vaaleita mutta nyt myynnissä vain luomivärejä (ties vaikka myöhemmin tulisi taas, firma on avattu uudelleen juuri)

  Aika paljon on eroja tummuudessa ilmeisesti myös pohjasävyn mukaan. nuo firmat tulivat tosiaan mieleen, niissä tosiaan olen itse aika monta astetta vaaleinta sävyä tummempi, joissain firmoissa taas käytän vaaleinta sävyä.

  ReplyDelete
 4. Drool! I don't have a PRO store near me but totally want this pencil. I imagine it'd be amazing with Violetta over the top :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails