Monday, November 14, 2011

MAC Morning Frost Paint Pot /Glitter and Ice

I Love MAC Paint pots as a colored primers, there were 3 new ones in Glitter and Ice (winter 2011) collection. I wanted to get the the dark grey one "For Effect" but the formula felt too glittery for my taste (I prefer my Black Diamond Big Bounce).

I have been looking for Paint pot I could use with lilacs and greys, this Morning Frost seemed to be ok for that purpose. The color is taupe, brownish and greyish with a touch of dirty lilac :D The quality is very nice and shimmery, but I wouldn't use this alone, as a primer it's very good!

MAC paint Potit ovat loistavia pohjustajina, uudessa Glitten and Ice kokoelmassa 3 uutta väriä. Etukäteen halusin tumman harmaan For Effectin mutta se tuntui liian glitteriseltä makuuni, kun testasin tuotetta kädelle. Pidän enemmän minulla jo olevasta Black Diamond Big Bouncesta!

Olen kuitenkin etsinyt Paint Potia, joka olisi kiva lilojen ja harmaiden alla, Morning Frost tuntui aika sopivaiselta siihen tarkoitukseen. Väri on taupe, rusehtava ja harmahtava likaisen lilalla häivähdyksellä :D Laatu on hohtava ja pehmeä, oikein kivanlaatuinen. Yksinään en kyllä käyttäisi mutta pohjustajana oikein hyvä!


EOTD 1: I tested Morning Frost with Shimmermint  Mineralize and I still don't like Shimmermint... I had to apply it wet even over Paint Pot and still I didn't like the results. Annoying, the color is just so lovely!

Testasin Morning frost Paint Potia Shimmermint Mineralizen kanssa ja vieläkään en tykännyt Shimmermintistä :/ Vaikka käytössä oli Paint pot, jouduin silti laittaamaan Shimmermint kosteana... Eikä siltikään tullut riittävän peittävää tulosta. Näytää muuten kuvissa paremmalta kuin olikaan! Ärsyttävää, väri on (napissa) niin nätti.
10 comments:

 1. i love it...
  great make up look

  ReplyDelete
 2. Tilasin pari tuotetta tästä kokoelmasta Stockmann Beautystä. Ei ole vielä kuulunut mitään, vaikka perjantaina piti tulla viesti, että koska voi hakea. Soitin jo sinne, mutta ei vastattu. Saas nähdä saanko tilaamiani tuotteita.

  ReplyDelete
 3. Kiva nähdä, että sopii noin hyvin violetinkin alle. Tilasin nimittäin saman paint potin :)

  Serafia, mulla kestää välillä kaksikin viikkoa noissa Beautyn tilauksissa :( Ihan naurettavaa, että Jenkeistä toimitetaan tuotteet nopeammin kuin Helsingistä.

  ReplyDelete
 4. Unohdin kysyä, oletko Nea kokeillut Shimmermintia Detrivoren pohjustajan kanssa? Pixie Epoxy voisi myös toimia, mutta muistelen ettet käytä sitä. Harmi, että on niin huono koostumus. Sävy on kyllä kaunis! Tulee mieleen yksi viime kesän pigmenteistä, olikos se Surf The Oceanissa..

  ReplyDelete
 5. Thank you :)

  keijukainen: Ihan kaiken kanssa, tuo luomiväri on rrrrraivostuttava :D Siis kun on niin nätti... No, ihailen ja laittelen hihteena vaikka kulmaluulle.

  No jopas on pitkät toimitusajat... Kyseleekö ne muuten myös Turusta?

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana sävy tuo Morning Frost! Meiltä täältä päin ei saa MACin tuotteita, mutta osaisitko sanoa jotakin saman sävyistä tuotetta vaikkapa Goshilta tai Lumenelta? :))

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Hannavee: En osaa vertailla sävyjä mutta GOSHin puikot ovat myös hyvät :) MACiä saa tilattua Stockmann beautyn kautta mutta toki testailemaan ei silloin pääse...

  ReplyDelete
 8. Huh en osaa kuvitella luomiväriä, joka ei tartu Detrivoreen :O

  Eivät todellakaan kysy tuotteita Turusta jos sitä ei itse tajua myyjille ehdottaa. Mut vielä epäreilumpaa on se ettei B2M onnistu Beautyyn. Luin rivien välistä syyksi sen, etteivät saa niistä myyntiä itselleen. Myyjä tosin puhui siitä, kuinka he "tekevät myyntityön paikan päällä". Ja sehän onkin mahtavaa myyntityötä, että otan itse kotona selvää Macin tuotteista ja kiikutan listan Beautyyn :D

  ReplyDelete
 9. Myyjä soitti Stockmannille, nyt oletan, että Helsinkiin kysyäkseen onko näitä vielä siellä koska on kokoelmasta kyse. Tuo Morning Frost paint pot ja se luomiväri (Fresh Ice:kö se nyt oli???) oli vielä heillä hyllyssä. Myyjä sulki puhelimen, ja sanoi että tilaa ne, ja ilmoittaa mulle kun ne on haettavissa. Todennäköisesti perjantaina, "vaikka ei koskaan tiedä tarkasti, että milloin tulee".

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails