Skip to main content

MAC Morning Frost Paint Pot /Glitter and Ice

I Love MAC Paint pots as a colored primers, there were 3 new ones in Glitter and Ice (winter 2011) collection. I wanted to get the the dark grey one "For Effect" but the formula felt too glittery for my taste (I prefer my Black Diamond Big Bounce).

I have been looking for Paint pot I could use with lilacs and greys, this Morning Frost seemed to be ok for that purpose. The color is taupe, brownish and greyish with a touch of dirty lilac :D The quality is very nice and shimmery, but I wouldn't use this alone, as a primer it's very good!

MAC paint Potit ovat loistavia pohjustajina, uudessa Glitten and Ice kokoelmassa 3 uutta väriä. Etukäteen halusin tumman harmaan For Effectin mutta se tuntui liian glitteriseltä makuuni, kun testasin tuotetta kädelle. Pidän enemmän minulla jo olevasta Black Diamond Big Bouncesta!

Olen kuitenkin etsinyt Paint Potia, joka olisi kiva lilojen ja harmaiden alla, Morning Frost tuntui aika sopivaiselta siihen tarkoitukseen. Väri on taupe, rusehtava ja harmahtava likaisen lilalla häivähdyksellä :D Laatu on hohtava ja pehmeä, oikein kivanlaatuinen. Yksinään en kyllä käyttäisi mutta pohjustajana oikein hyvä!


EOTD 1: I tested Morning Frost with Shimmermint  Mineralize and I still don't like Shimmermint... I had to apply it wet even over Paint Pot and still I didn't like the results. Annoying, the color is just so lovely!

Testasin Morning frost Paint Potia Shimmermint Mineralizen kanssa ja vieläkään en tykännyt Shimmermintistä :/ Vaikka käytössä oli Paint pot, jouduin silti laittaamaan Shimmermint kosteana... Eikä siltikään tullut riittävän peittävää tulosta. Näytää muuten kuvissa paremmalta kuin olikaan! Ärsyttävää, väri on (napissa) niin nätti.
Comments

 1. i love it...
  great make up look

  ReplyDelete
 2. Tilasin pari tuotetta tästä kokoelmasta Stockmann Beautystä. Ei ole vielä kuulunut mitään, vaikka perjantaina piti tulla viesti, että koska voi hakea. Soitin jo sinne, mutta ei vastattu. Saas nähdä saanko tilaamiani tuotteita.

  ReplyDelete
 3. Kiva nähdä, että sopii noin hyvin violetinkin alle. Tilasin nimittäin saman paint potin :)

  Serafia, mulla kestää välillä kaksikin viikkoa noissa Beautyn tilauksissa :( Ihan naurettavaa, että Jenkeistä toimitetaan tuotteet nopeammin kuin Helsingistä.

  ReplyDelete
 4. Unohdin kysyä, oletko Nea kokeillut Shimmermintia Detrivoren pohjustajan kanssa? Pixie Epoxy voisi myös toimia, mutta muistelen ettet käytä sitä. Harmi, että on niin huono koostumus. Sävy on kyllä kaunis! Tulee mieleen yksi viime kesän pigmenteistä, olikos se Surf The Oceanissa..

  ReplyDelete
 5. Thank you :)

  keijukainen: Ihan kaiken kanssa, tuo luomiväri on rrrrraivostuttava :D Siis kun on niin nätti... No, ihailen ja laittelen hihteena vaikka kulmaluulle.

  No jopas on pitkät toimitusajat... Kyseleekö ne muuten myös Turusta?

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana sävy tuo Morning Frost! Meiltä täältä päin ei saa MACin tuotteita, mutta osaisitko sanoa jotakin saman sävyistä tuotetta vaikkapa Goshilta tai Lumenelta? :))

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Hannavee: En osaa vertailla sävyjä mutta GOSHin puikot ovat myös hyvät :) MACiä saa tilattua Stockmann beautyn kautta mutta toki testailemaan ei silloin pääse...

  ReplyDelete
 8. Huh en osaa kuvitella luomiväriä, joka ei tartu Detrivoreen :O

  Eivät todellakaan kysy tuotteita Turusta jos sitä ei itse tajua myyjille ehdottaa. Mut vielä epäreilumpaa on se ettei B2M onnistu Beautyyn. Luin rivien välistä syyksi sen, etteivät saa niistä myyntiä itselleen. Myyjä tosin puhui siitä, kuinka he "tekevät myyntityön paikan päällä". Ja sehän onkin mahtavaa myyntityötä, että otan itse kotona selvää Macin tuotteista ja kiikutan listan Beautyyn :D

  ReplyDelete
 9. Myyjä soitti Stockmannille, nyt oletan, että Helsinkiin kysyäkseen onko näitä vielä siellä koska on kokoelmasta kyse. Tuo Morning Frost paint pot ja se luomiväri (Fresh Ice:kö se nyt oli???) oli vielä heillä hyllyssä. Myyjä sulki puhelimen, ja sanoi että tilaa ne, ja ilmoittaa mulle kun ne on haettavissa. Todennäköisesti perjantaina, "vaikka ei koskaan tiedä tarkasti, että milloin tulee".

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …