Skip to main content

Turun keskustan satumainen joulunavaus huomenna (la 19.11.)

Jos lauantain ohjelmaa mietit, kannattaa suunnata Turun keskustaan!


kuva: www.turku.fi
 


Joulunodotus ja jouluun valmistautuminen aloitetaan jälleen satumaisesti Turun keskustassa lauantaina 19.11.2011. Joulukadun avajaisten vauhdikasta tanssi- ja liikuntaohjelmaa sekä jouluisia kuorolauluesityksiä voi yleisö seurata pitkin päivää kulkiessaan Yliopistonkadulla ja tänä vuonna myös Vähätorilla


Avajaispäivä huipentuu jouluvalojen syttymiseen klo 16 ja joulupukin paraatiin, joka tänä vuonna kulkee läpi Yliopistonkadun kävelyosuuden Kauppiaskadulle ja aina Vähätorille saakka. Lahjan paraatitytöt ja Metsän-kävijöiden soittokunta saattavat joulupukin tonttuineen kaikkien turkulaisten luo.

Viime jouluna pukki tuli junalla, mutta epävarmojen aikataulujen vuoksi pukki saa kyydin arvokkaalla museoautolla. Joulupukin paraatissa voi myös nähdä tonttuja, lumiprinsessoja ja satuolentoja. Paraatin päätteeksi Vähätorilla alkaa iloinen joululaulu-karaoke. 
Ohjelmaa on tarjolla koko päivän lapsille ja aikuisille Turun keskustassa. Tavaratalo Stockmann avaa jouluikkunansa klo 12 ja Sokos Wiklund omansa klo 12.30, minkä jälkeen klo 13 on Brahenpihalla tarjolla Turun sotaveteraanien keittämä joulupuuro. Yliopistonkadun ja Vähätorin ravintolat pitävät glögipannuja kuumana iltaan asti. 

Päiväohjelma Yliopistonkadulla:

klo 11 Kansantanssiryhmä Mylläkkä
klo 12 Liikuntaesitys, Turun naisvoimistelijoiden Estetical-ryhmä
klo 12.30 Kansantanssiryhmä Mylläkkäklo 13 Joululauluja / Do-Re-Mi-kuoro
klo 14 Liikuntaesitys Turun naisvoimistelijoiden Estetical-ryhmä
klo 15 Joululauluja / Do-Re-Mi-kuoro
klo 15.50 Lumikuningatar aloittaa jouluvalojen sytytystaiat
klo 16 jouluvalot syttyvät ja kaikki laulamme yhdessä "Nyt syttyy valot tuhannet"

Päiväohjelma Vähätorilla:

klo 12 Joululauluja / Hovirinnan koulun musiikkiluokka
klo 12.30 Jouluaattona-baletti / Tanssikoulu Katja Barclay
klo 13 Interaktiivinen joulujumppa (voi osallitua itsekin) / Elixia
klo 14 Joululauluja / Hovirinnan koulun musiikkiluokka
klo 15 Interatiivinen joulujumppa / Elixia

Lue lisää:
Kuva ja tekstiä lainattu www.turku.fi-sivustolta.


Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…