Skip to main content

Merry Christmas... To me ;) MAC Dazzlephere/ Pink Ornament

Happy Christams to me ;) I just took some photos & swatches of these lovely lip glosses. I will test these more after Christmas. LOL. The set contains 4 lipglosses: 2x Dazzleglass and 2x Cremesheen glass. The size appears to be smaller than regular BUT...

Cremesheen Glass (shiny but not shimmery colors) Fashion Scoop & Petite Indulgence
size 1.9g, regular sized Cremesheen is 2.7g.

Dazzleglass (glittery colors with brush applicator) Rags to Riches & Like Venus
size 2.6g, regular sized Dazzleglass is 1.92g. Yep, no mistake here! The mini size is really bigger than regular.

Tässä vain swatchit MAC Dazzlephere/ Pink Ornamentista. Tämä menee joulupakettii, hyvää joulua vain Nea ;D Setit ovat yleensä ihan hyviä diilejä, näitä löytyy joka jouluksi. Esim. normaali Dazzleglass (1.92g) maksaa 24€ ja tämä setti (2x2.6g Dazzleglass ja 2x1.9g cremesheen) 33€. Ja MACilläkään pakkauksen ulkomuoto ei kerro paljonko tavaraa on sisällä, myyjiltä toki saa kysellä myös grammamääriä, teen niin useinkin :) Tämä pienempi Dazzle Glass on siis oikeasti suurempi grammamäärältään kuin normaalikoko!
Fashion Scoop Cremesheen glass

Petite Indulgence Cremesheen glass

Rags to Riches Dazzleglass

Like Venus Dazzleglass

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus


Comments

  1. Voi ei! Dazzleglass-boikottia voisi siis hyvinkin höllentää näiden settien vuoksi. Mutta kun olen mennyt bännäämään huulimeikkiostokset itseltäni kokonaan. What to do? Ehkä kirjoitan joulupukille.

    ReplyDelete
  2. I completely skipped over these initially but am reconsidering, because you make everything look so good! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…