Skip to main content

Merry Christmas... To me ;) MAC Dazzlephere/ Pink Ornament

Happy Christams to me ;) I just took some photos & swatches of these lovely lip glosses. I will test these more after Christmas. LOL. The set contains 4 lipglosses: 2x Dazzleglass and 2x Cremesheen glass. The size appears to be smaller than regular BUT...

Cremesheen Glass (shiny but not shimmery colors) Fashion Scoop & Petite Indulgence
size 1.9g, regular sized Cremesheen is 2.7g.

Dazzleglass (glittery colors with brush applicator) Rags to Riches & Like Venus
size 2.6g, regular sized Dazzleglass is 1.92g. Yep, no mistake here! The mini size is really bigger than regular.

Tässä vain swatchit MAC Dazzlephere/ Pink Ornamentista. Tämä menee joulupakettii, hyvää joulua vain Nea ;D Setit ovat yleensä ihan hyviä diilejä, näitä löytyy joka jouluksi. Esim. normaali Dazzleglass (1.92g) maksaa 24€ ja tämä setti (2x2.6g Dazzleglass ja 2x1.9g cremesheen) 33€. Ja MACilläkään pakkauksen ulkomuoto ei kerro paljonko tavaraa on sisällä, myyjiltä toki saa kysellä myös grammamääriä, teen niin useinkin :) Tämä pienempi Dazzle Glass on siis oikeasti suurempi grammamäärältään kuin normaalikoko!
Fashion Scoop Cremesheen glass

Petite Indulgence Cremesheen glass

Rags to Riches Dazzleglass

Like Venus Dazzleglass

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus

Fashion Scoop, Petite Indulgence, Rags to riches & Like Venus


Comments

  1. Voi ei! Dazzleglass-boikottia voisi siis hyvinkin höllentää näiden settien vuoksi. Mutta kun olen mennyt bännäämään huulimeikkiostokset itseltäni kokonaan. What to do? Ehkä kirjoitan joulupukille.

    ReplyDelete
  2. I completely skipped over these initially but am reconsidering, because you make everything look so good! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…