Friday, November 25, 2011

MAC Juxt (satin) eye shadow

My favorite pale green is without any doubt MAC Juxt (satin)! This golden green is soft, satiny, pigmented and the shade is just perfect. I read some reviews that this is not very pigmented but I think it's pigmented. It's just very pale. I tested Juxt with both regular and colored primers, it always looked great :D All the EOTD below are with Candy Eyed primer (Lime Crime) though. This color is in permanent collection.

Lempivaaleanvihreäni on ehdottomasti MAC Juxt (satin)! Tämä kullanvihreä on koostumukseltaan pehmoinen, pigmenttinen, satiininen ja sävyltää ihan täydellinen. Luin ennen ostoa arvoita ja jossain sanottiin tämän olevan vähäpigmenttinen. Siitä ole eri mieltä mutta toki sävyltään tämä on aika hento. Testailin tätä sekä värillisten että tavallisten primerien kanssa ja hyvin toimi, kuvissa näemmä olenkin käyttänyt vain Lime Crimen Candy Eyed-pohjustajaa. Sävy on vakivalikoimassa, onneksi.

With Candy Eyed-primer:


Any others who LOVE MAC Juxt? :D

4 comments:

 1. Mä en tiedä johtuuko se mun ihon sävystä vai mistä, mutta mulla Juxtia pitää työstää ihan tajuttomasti, että saan sen kunnolla näkymään, mielellään pitää olla vihreä pohjustaja alla. Ei se oikeastaan ole vähäpigmenttinen mutta jotenkin hankala, todella kaunis sävy se kyllä on.

  ReplyDelete
 2. Jostain syystä Juxt on niitä sävyjä, joita unohdan aina käyttää. Toinen samanlainen on Fashion Groupie. En tajua mistä se johtuu, koska molemmat on kauniita ja hyvälaatuisia :D

  ReplyDelete
 3. HeidiB: Tuntuu tosiaan, että tämä ei toimi kaikilla.

  Keijukainen: Tuttua, onkohan liikaa luomivärejä? :D

  ReplyDelete
 4. i´ve got just the same eyeshadow but to be honest it doesn't suit my features more my skin color..btw i love your blog the way you explain everything in detail, as a beauty blogger myself i must say your way is much easier!keep it up! happy blogging to you:)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails