Skip to main content

MAC Juxt (satin) eye shadow

My favorite pale green is without any doubt MAC Juxt (satin)! This golden green is soft, satiny, pigmented and the shade is just perfect. I read some reviews that this is not very pigmented but I think it's pigmented. It's just very pale. I tested Juxt with both regular and colored primers, it always looked great :D All the EOTD below are with Candy Eyed primer (Lime Crime) though. This color is in permanent collection.

Lempivaaleanvihreäni on ehdottomasti MAC Juxt (satin)! Tämä kullanvihreä on koostumukseltaan pehmoinen, pigmenttinen, satiininen ja sävyltää ihan täydellinen. Luin ennen ostoa arvoita ja jossain sanottiin tämän olevan vähäpigmenttinen. Siitä ole eri mieltä mutta toki sävyltään tämä on aika hento. Testailin tätä sekä värillisten että tavallisten primerien kanssa ja hyvin toimi, kuvissa näemmä olenkin käyttänyt vain Lime Crimen Candy Eyed-pohjustajaa. Sävy on vakivalikoimassa, onneksi.

With Candy Eyed-primer:


Any others who LOVE MAC Juxt? :D

Comments

 1. Mä en tiedä johtuuko se mun ihon sävystä vai mistä, mutta mulla Juxtia pitää työstää ihan tajuttomasti, että saan sen kunnolla näkymään, mielellään pitää olla vihreä pohjustaja alla. Ei se oikeastaan ole vähäpigmenttinen mutta jotenkin hankala, todella kaunis sävy se kyllä on.

  ReplyDelete
 2. Jostain syystä Juxt on niitä sävyjä, joita unohdan aina käyttää. Toinen samanlainen on Fashion Groupie. En tajua mistä se johtuu, koska molemmat on kauniita ja hyvälaatuisia :D

  ReplyDelete
 3. HeidiB: Tuntuu tosiaan, että tämä ei toimi kaikilla.

  Keijukainen: Tuttua, onkohan liikaa luomivärejä? :D

  ReplyDelete
 4. i´ve got just the same eyeshadow but to be honest it doesn't suit my features more my skin color..btw i love your blog the way you explain everything in detail, as a beauty blogger myself i must say your way is much easier!keep it up! happy blogging to you:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…