Skip to main content

MAC Iced Delights Lip Bag/ Sultry

*Please like my new facebook page :) I'll remove my profile later! It was too difficult to manage... *

I wanted to get this MAC Iced Delights lips bag (Sultry) just after reading the color descriptions :D And I wasn't dissappointed! These colors are very pretty & wearable.

Tämän MAC Iced Delight Sultry-lip bagin  halusin jo pelkkien kuvausten perusteella :D Ja en tosiaan pettynyt: värit ovat kauniit ja helpot!


Cremesheen Glass "Deelight": I LOVE Cremesheen Glasses but rarely buy them... The amount of the product is just too small for me. I still LOVE the quality! cremesheen glass is the right word to describe this. Deeligh is a mid-toned neutral pink. Sheer, gives just a hint of pink color to my lips.

Rakastan Cremesheen Glassien koostumusta mutta harvoin ostan, putkilo sisältää vain kertakaikkiaan liian vähän huulikiiltoa... Nimi Cremesheen kuvaa koostumusta hyvin, mukana ei ole hilettä. Deelight on neutraali roosa. Läpikuultava ja hyvin luonnollinen, antaa huulille vain hennon  vaaleanpunaisen värin.
Cremesheen Lipstick "I love winter": I like the quality, Cremesheen lipstick is one of my favorite formulas from MAC. The color is lovely, medium pink, neutral and easy. Same type of color as Gem of Roses was... I love Winter is just a bit lighter and with a touch of coral.

I Love Winter on laadultaan cremesheen lipstick, yksi suosikkejani. Väri on kaunis roosa, neutraali ja helppo. Gem of rosesin tyyppinen mutta vaaleampi  ja tässä on myös hieman korallia/beigeä tuomassa aavistuksen lämpimyyttä.


Lip Pencil "Boldly bare": Perfect color for me, my lips but better color :D

Ihan täydellinen nude minulle, koostumus hyvä (tykkää kovasti MACin kynistä).

Lip pencil Boldly bare

Lip pencil Boldly Bare & Cremesheen lipstick I Love Winter


Lip pencil Boldly Bare, Cremesheen lipstick I Love Winter &
Cremesheen lipglass DeelightDid you get anything from Glitter & Ice/ Ice Parade collections? :)

Comments

  1. i want that sigma f80 !!!!
    :-<
    the set looks really good:D

    ReplyDelete
  2. That Sigma brush is so good! I'll review it soon :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…