Skip to main content

Sale shopping @Viking Line: YSL Ombre solo 1-Midninght Black & 4-Midnight Purple

I saw these lovely and VERY pigmented eyeshadows @Viking Line, these were on sale and the ragular price was already tax free... So these vere very affordable, cheaper than new Lumene's for example :D The quality is amazing and packaging is luxurious! I also got one duo from sale, I'll post about a bit later :)

Viikkarin laivashoppailuja, alehyllystä löytyi todellisia löytöjä! YSL:n laatu ei aina ole huippua (kuten ei millään muullakaan merkillä) mutta nämä tummat ihanuudet ovat kyllä ihan uskomattoman ihanat! Pigmenttiä riittää ja ovat silti NIIN helpot häivyttää.Tarkkaa hintaa en muista mutta lähinnä Lumenen hintaluokkaan mentiin eli ei todellakaan paha. YSL:n normaalihinnat menevät (yleensä) minulla kipurajan yli. Varsinkin nykyään, kun lähes kaikkea jo löytyy ennestään... Alekopasta löytyi myös ihana YSL duo, siitä lisää myöhemmin :)

I REALLY loved the quality but the regular price is (usually)  too high for me. What do you think about YSL eyeshadows?

Comments

 1. Ooo miten ihania meikkejä taas :) sulla on niin ihanan muotoiset silmät, ole onnellinen niistä :) kaikki meikkivärit näyttää hienoilta sulla!

  T: Silmäkateellinen

  ReplyDelete
 2. Oi Nea, sul on niin kauniita meikkejä! Et tulis meidän blogitapaamiseen?

  ReplyDelete
 3. Kiitokset, olette ihania <3

  Sonia: et tiedä miten mielelläni tulisin mutta olen tuolloin töissä... Joulun alla olen töissä koko ajan. Takuulla tulen, jos jaksatte järjestää myöhemminkin!

  ReplyDelete
 4. I love how you can make such deep, blackened colours look so wearable :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…