Friday, November 18, 2011

Sale shopping @Viking Line: YSL Ombre solo 1-Midninght Black & 4-Midnight Purple

I saw these lovely and VERY pigmented eyeshadows @Viking Line, these were on sale and the ragular price was already tax free... So these vere very affordable, cheaper than new Lumene's for example :D The quality is amazing and packaging is luxurious! I also got one duo from sale, I'll post about a bit later :)

Viikkarin laivashoppailuja, alehyllystä löytyi todellisia löytöjä! YSL:n laatu ei aina ole huippua (kuten ei millään muullakaan merkillä) mutta nämä tummat ihanuudet ovat kyllä ihan uskomattoman ihanat! Pigmenttiä riittää ja ovat silti NIIN helpot häivyttää.Tarkkaa hintaa en muista mutta lähinnä Lumenen hintaluokkaan mentiin eli ei todellakaan paha. YSL:n normaalihinnat menevät (yleensä) minulla kipurajan yli. Varsinkin nykyään, kun lähes kaikkea jo löytyy ennestään... Alekopasta löytyi myös ihana YSL duo, siitä lisää myöhemmin :)

I REALLY loved the quality but the regular price is (usually)  too high for me. What do you think about YSL eyeshadows?

4 comments:

 1. Ooo miten ihania meikkejä taas :) sulla on niin ihanan muotoiset silmät, ole onnellinen niistä :) kaikki meikkivärit näyttää hienoilta sulla!

  T: Silmäkateellinen

  ReplyDelete
 2. Oi Nea, sul on niin kauniita meikkejä! Et tulis meidän blogitapaamiseen?

  ReplyDelete
 3. Kiitokset, olette ihania <3

  Sonia: et tiedä miten mielelläni tulisin mutta olen tuolloin töissä... Joulun alla olen töissä koko ajan. Takuulla tulen, jos jaksatte järjestää myöhemminkin!

  ReplyDelete
 4. I love how you can make such deep, blackened colours look so wearable :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails