Skip to main content

Sale shopping @Viking Line: YSL Ombre solo 1-Midninght Black & 4-Midnight Purple

I saw these lovely and VERY pigmented eyeshadows @Viking Line, these were on sale and the ragular price was already tax free... So these vere very affordable, cheaper than new Lumene's for example :D The quality is amazing and packaging is luxurious! I also got one duo from sale, I'll post about a bit later :)

Viikkarin laivashoppailuja, alehyllystä löytyi todellisia löytöjä! YSL:n laatu ei aina ole huippua (kuten ei millään muullakaan merkillä) mutta nämä tummat ihanuudet ovat kyllä ihan uskomattoman ihanat! Pigmenttiä riittää ja ovat silti NIIN helpot häivyttää.Tarkkaa hintaa en muista mutta lähinnä Lumenen hintaluokkaan mentiin eli ei todellakaan paha. YSL:n normaalihinnat menevät (yleensä) minulla kipurajan yli. Varsinkin nykyään, kun lähes kaikkea jo löytyy ennestään... Alekopasta löytyi myös ihana YSL duo, siitä lisää myöhemmin :)

I REALLY loved the quality but the regular price is (usually)  too high for me. What do you think about YSL eyeshadows?

Comments

 1. Ooo miten ihania meikkejä taas :) sulla on niin ihanan muotoiset silmät, ole onnellinen niistä :) kaikki meikkivärit näyttää hienoilta sulla!

  T: Silmäkateellinen

  ReplyDelete
 2. Oi Nea, sul on niin kauniita meikkejä! Et tulis meidän blogitapaamiseen?

  ReplyDelete
 3. Kiitokset, olette ihania <3

  Sonia: et tiedä miten mielelläni tulisin mutta olen tuolloin töissä... Joulun alla olen töissä koko ajan. Takuulla tulen, jos jaksatte järjestää myöhemminkin!

  ReplyDelete
 4. I love how you can make such deep, blackened colours look so wearable :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …