Skip to main content

MAC Iced Delights lip bag/ Rockin

I got MAC Rockin lip bag too, after seeing this on Kelly (Vampy varnish) :D Kanga Rouge looked so happy and bright and I had already dreamed of the Golden Blanket lipgloss. I didn't want the nail polish though.

No tulipa sitten hankittua Rockin lip bagkin MACin joulukokoelmasta, näytti vain niin kivalta Vampy varnishin Kellyllä :D kanga Rouge näytti niin iloiselta punaiselta ja Golden Blanket-kiillosta olikin jo haaveillut. Tuo lakka ei kiinnostanut kyllä yhtään etukäteen!

Kanga Rouge Amplified lipstick: creamy, shiny but not shimmery, moisturizing, opaque and I love the scent of vanilla. the color is bright and happy, cool toned red, perfect shade of red for me!

Kanga Rouge on Aplified-koostumusta eli kertakaikkiaan aivan mahtava! Voidemainen, kosteuttava, kiiltävä mutta ei hohtava, peittävä ja vaniljan tuoksukin miellyttää. Väri on raikas ja iloinen, viileä punainen, ihan täydellinen sävyltään minulle! Ei kaduta ;DMAC Kanga Rouge, no lip liner
Golden Blanket Lipglass: wearable, sheer, light colored lipgloss. The base is silvery/white with pink and golden shimmer. Very unique and very lovely!

Golden Blanket on jännä mutta silti ihan arkeen sopiva sävy. Se on niin läpikuultava ja vaalea. Pohja on hopeinen/valkoinen/viileän vaalea ja hohde on vaaleanpunaista ja kultaa. Erikoinen ja ihana!
Golden Blanket, applied very heavily

Golden Blanket

Golden Blanket

Golden Blanket over Kanga Rouge

Asiatique nail polish: Ok, this is pretty ;) Red cremes are just not my favorites on nails... I wasn't very eager to test this. I have had just two MAC nailpolishes before ($$$$$ yes/ Frost and Perplexing/ Frost) and those were the worst nail polishes I have ever tried! Lasted less than 24 h in my nails, that is a record ;D The quality of this one is luckily very different, the ones I hated were very metalllic, this is creme. The quality seems to be VERY nice! Asiatique is one coater (but I always use 2->lasts longer), very opaque red creme. Perfect for Christmas (since I usually do not wear reds).

Asiatique nail polish tuli pakolla mukaan, päätin antaa äidille jos inhoan ;) Hän siis tykkää punaisista lakoista. Punainen kynsilakka on tosiaan itselleni vähän vaikea väri... Mutta kaipa tähänkin tottuu. En tosiaan MAC lakkoja ole ostanut vuosiin, muutama oli aikoinaan ($$$$$ yes/ frost ja perplexing/ frost) ja ne olivat huonoimmat ikinä testaamani lakat! Toki koostumus on erilainen: nuo kamaluudet olivat hyvin metalliset (kestivät kynsissäni nättinä noin vuorokauden, ennätys sekin :-O), tämä taas creme. Uskomattoman peittävä koostumus, peitti täysin jo yhdellä kerroksella (käytän silti aina kahta->kestää pidempään). En voi siis enää sanoa inhoavani MAC-lakkoja, Frostiin en tosin koske enää ikinä.


Tämä on jo ehkä (/ainakin pian) loppuumyyty mutta MACissä on se hyvä puoli, että julkaisevat samoja värejä uudelleen (tai osa on pro-valikoimasta)! Siksi näistä kuitenkin postailen, löytyy swatchit sitten helpommin.

Comments

 1. I really like all products, nail polish is gorgeous!

  ReplyDelete
 2. Kanga Rouge is my favourite red lipstick ever! Golden Blanket is lovely!

  ReplyDelete
 3. Aurora: It is! And I don't usually like red polishes at all :D

  Lillian: I can believe that! Kanga Rouge is very very pretty. Looks gorgeous with paler skins too.

  ReplyDelete
 4. beautiful Kanga Rouge I"ll buy it too

  ReplyDelete
 5. Wow, Kanga Rouge really *is* perfect! I would totally buy it for the name alone, not gonna lie :P

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …