Skip to main content

MAC Iced Delights lip bag/ Rockin

I got MAC Rockin lip bag too, after seeing this on Kelly (Vampy varnish) :D Kanga Rouge looked so happy and bright and I had already dreamed of the Golden Blanket lipgloss. I didn't want the nail polish though.

No tulipa sitten hankittua Rockin lip bagkin MACin joulukokoelmasta, näytti vain niin kivalta Vampy varnishin Kellyllä :D kanga Rouge näytti niin iloiselta punaiselta ja Golden Blanket-kiillosta olikin jo haaveillut. Tuo lakka ei kiinnostanut kyllä yhtään etukäteen!

Kanga Rouge Amplified lipstick: creamy, shiny but not shimmery, moisturizing, opaque and I love the scent of vanilla. the color is bright and happy, cool toned red, perfect shade of red for me!

Kanga Rouge on Aplified-koostumusta eli kertakaikkiaan aivan mahtava! Voidemainen, kosteuttava, kiiltävä mutta ei hohtava, peittävä ja vaniljan tuoksukin miellyttää. Väri on raikas ja iloinen, viileä punainen, ihan täydellinen sävyltään minulle! Ei kaduta ;DMAC Kanga Rouge, no lip liner
Golden Blanket Lipglass: wearable, sheer, light colored lipgloss. The base is silvery/white with pink and golden shimmer. Very unique and very lovely!

Golden Blanket on jännä mutta silti ihan arkeen sopiva sävy. Se on niin läpikuultava ja vaalea. Pohja on hopeinen/valkoinen/viileän vaalea ja hohde on vaaleanpunaista ja kultaa. Erikoinen ja ihana!
Golden Blanket, applied very heavily

Golden Blanket

Golden Blanket

Golden Blanket over Kanga Rouge

Asiatique nail polish: Ok, this is pretty ;) Red cremes are just not my favorites on nails... I wasn't very eager to test this. I have had just two MAC nailpolishes before ($$$$$ yes/ Frost and Perplexing/ Frost) and those were the worst nail polishes I have ever tried! Lasted less than 24 h in my nails, that is a record ;D The quality of this one is luckily very different, the ones I hated were very metalllic, this is creme. The quality seems to be VERY nice! Asiatique is one coater (but I always use 2->lasts longer), very opaque red creme. Perfect for Christmas (since I usually do not wear reds).

Asiatique nail polish tuli pakolla mukaan, päätin antaa äidille jos inhoan ;) Hän siis tykkää punaisista lakoista. Punainen kynsilakka on tosiaan itselleni vähän vaikea väri... Mutta kaipa tähänkin tottuu. En tosiaan MAC lakkoja ole ostanut vuosiin, muutama oli aikoinaan ($$$$$ yes/ frost ja perplexing/ frost) ja ne olivat huonoimmat ikinä testaamani lakat! Toki koostumus on erilainen: nuo kamaluudet olivat hyvin metalliset (kestivät kynsissäni nättinä noin vuorokauden, ennätys sekin :-O), tämä taas creme. Uskomattoman peittävä koostumus, peitti täysin jo yhdellä kerroksella (käytän silti aina kahta->kestää pidempään). En voi siis enää sanoa inhoavani MAC-lakkoja, Frostiin en tosin koske enää ikinä.


Tämä on jo ehkä (/ainakin pian) loppuumyyty mutta MACissä on se hyvä puoli, että julkaisevat samoja värejä uudelleen (tai osa on pro-valikoimasta)! Siksi näistä kuitenkin postailen, löytyy swatchit sitten helpommin.

Comments

 1. I really like all products, nail polish is gorgeous!

  ReplyDelete
 2. Kanga Rouge is my favourite red lipstick ever! Golden Blanket is lovely!

  ReplyDelete
 3. Aurora: It is! And I don't usually like red polishes at all :D

  Lillian: I can believe that! Kanga Rouge is very very pretty. Looks gorgeous with paler skins too.

  ReplyDelete
 4. beautiful Kanga Rouge I"ll buy it too

  ReplyDelete
 5. Wow, Kanga Rouge really *is* perfect! I would totally buy it for the name alone, not gonna lie :P

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…