Tuesday, November 15, 2011

MAC Iced Delights lip bag/ Rockin

I got MAC Rockin lip bag too, after seeing this on Kelly (Vampy varnish) :D Kanga Rouge looked so happy and bright and I had already dreamed of the Golden Blanket lipgloss. I didn't want the nail polish though.

No tulipa sitten hankittua Rockin lip bagkin MACin joulukokoelmasta, näytti vain niin kivalta Vampy varnishin Kellyllä :D kanga Rouge näytti niin iloiselta punaiselta ja Golden Blanket-kiillosta olikin jo haaveillut. Tuo lakka ei kiinnostanut kyllä yhtään etukäteen!

Kanga Rouge Amplified lipstick: creamy, shiny but not shimmery, moisturizing, opaque and I love the scent of vanilla. the color is bright and happy, cool toned red, perfect shade of red for me!

Kanga Rouge on Aplified-koostumusta eli kertakaikkiaan aivan mahtava! Voidemainen, kosteuttava, kiiltävä mutta ei hohtava, peittävä ja vaniljan tuoksukin miellyttää. Väri on raikas ja iloinen, viileä punainen, ihan täydellinen sävyltään minulle! Ei kaduta ;DMAC Kanga Rouge, no lip liner
Golden Blanket Lipglass: wearable, sheer, light colored lipgloss. The base is silvery/white with pink and golden shimmer. Very unique and very lovely!

Golden Blanket on jännä mutta silti ihan arkeen sopiva sävy. Se on niin läpikuultava ja vaalea. Pohja on hopeinen/valkoinen/viileän vaalea ja hohde on vaaleanpunaista ja kultaa. Erikoinen ja ihana!
Golden Blanket, applied very heavily

Golden Blanket

Golden Blanket

Golden Blanket over Kanga Rouge

Asiatique nail polish: Ok, this is pretty ;) Red cremes are just not my favorites on nails... I wasn't very eager to test this. I have had just two MAC nailpolishes before ($$$$$ yes/ Frost and Perplexing/ Frost) and those were the worst nail polishes I have ever tried! Lasted less than 24 h in my nails, that is a record ;D The quality of this one is luckily very different, the ones I hated were very metalllic, this is creme. The quality seems to be VERY nice! Asiatique is one coater (but I always use 2->lasts longer), very opaque red creme. Perfect for Christmas (since I usually do not wear reds).

Asiatique nail polish tuli pakolla mukaan, päätin antaa äidille jos inhoan ;) Hän siis tykkää punaisista lakoista. Punainen kynsilakka on tosiaan itselleni vähän vaikea väri... Mutta kaipa tähänkin tottuu. En tosiaan MAC lakkoja ole ostanut vuosiin, muutama oli aikoinaan ($$$$$ yes/ frost ja perplexing/ frost) ja ne olivat huonoimmat ikinä testaamani lakat! Toki koostumus on erilainen: nuo kamaluudet olivat hyvin metalliset (kestivät kynsissäni nättinä noin vuorokauden, ennätys sekin :-O), tämä taas creme. Uskomattoman peittävä koostumus, peitti täysin jo yhdellä kerroksella (käytän silti aina kahta->kestää pidempään). En voi siis enää sanoa inhoavani MAC-lakkoja, Frostiin en tosin koske enää ikinä.


Tämä on jo ehkä (/ainakin pian) loppuumyyty mutta MACissä on se hyvä puoli, että julkaisevat samoja värejä uudelleen (tai osa on pro-valikoimasta)! Siksi näistä kuitenkin postailen, löytyy swatchit sitten helpommin.

5 comments:

 1. I really like all products, nail polish is gorgeous!

  ReplyDelete
 2. Kanga Rouge is my favourite red lipstick ever! Golden Blanket is lovely!

  ReplyDelete
 3. Aurora: It is! And I don't usually like red polishes at all :D

  Lillian: I can believe that! Kanga Rouge is very very pretty. Looks gorgeous with paler skins too.

  ReplyDelete
 4. beautiful Kanga Rouge I"ll buy it too

  ReplyDelete
 5. Wow, Kanga Rouge really *is* perfect! I would totally buy it for the name alone, not gonna lie :P

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails