Skip to main content

149 readers! Giveaway coming 6th of December

I can't believe this: 149 readers! So when this blog has 150 followers (hopefully soon :D) I'll add a extra prize to this giveaway coming next Sunday (6th of Dec).

En olisi ikinä voinut kuvitellakaan tätä mutta 149 lukijaa näyttäisi olevan! Eli jos tässä nyt saataisiin vielä yksi joukkoon mukaan, niin lisään tuohon arvontaan extra-palkinnon 150 lukijan kunniaksi :D Jos et ole jo ilmoittautunut niin
tiedot täällä.

Extra prize: Lumene Natural code lip gloss, 9 sheer nougat (my favorite :D).


kuva: netanttila.fi

Comments

 1. Congratulations on so many followers, and wish you many more:)

  ReplyDelete
 2. Uuuuh yeah! Ihana Sheer Nougat, ihan paras :) Ja onneksi olkoon lukijamäärän johdosta, olet sen ansainnut <3

  ReplyDelete
 3. Wow, you are moving up there! Of course you have such a nice blog! Keep on going, good luck!

  ReplyDelete
 4. Congrats! :) Btw, I'm in the process of ordering "some" samples from Aromaleigh and Fyrinnae! :)

  ReplyDelete
 5. Thank you girls, you are the best :D I really appreciate every singe comment! And many of you have so nice blogs too!

  And now it's 150 folowers and I bought that lipgloss. I'll add this prize to giveaway post now. This will be 2nd prize since it's bigger that old 2nd prize ;)

  ReplyDelete
 6. Congratulations! I hope you get 150 more in no time. :)

  ReplyDelete
 7. Onneksi olkoon kasvavasta lukijamäärästä!

  Huomasin nolosti tänään itsekin, etten ollutkaan muistanut liittyä "virallisesti" seuraajiin, mutta tilanne on nyt korjattu :D

  ReplyDelete
 8. Congrats to you! You have such a great blog, one of my favorites!

  ReplyDelete
 9. I'm so excited, I reeeeeally want to win a giveaway this holiday season! After Christmas is over and I'm not as strapped for cash, I want to hold my own giveaway.

  ReplyDelete
 10. wow u got 153 followers now.. keep it up.love ur makeup ..:)))

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…