Skip to main content

SilkNaturals, Aromaleigh & Lumene haul

I must have been a nice girl, because I got all these today ;)

Olen näemmä ollut kiltti tyttö, kun postipoika muisti parilla kirjeellä ;)


Silk Naturals

Nectar (Clinique black Honey clone) is so pretty! It's quite red, at least to me, but it looked very good and wasn't too dark. Modern poet is liquid gloss, my first liquid gloss from SN. It feels quite similar that liquid glosses I already have, maybe a bit "thicker"... It's nice but maybe not my favorite, but I still like it. The color was just what I expected and wanted.

I got also Devil's cake clear black label lippie but my mom loved it so much that I gave it to, and I ordered a few more for me :D

Nectar (Clinique black honey kopio) on niin nätti! On tuo aika punainen, meikäläisen mittapuussa ainakin, mutta näytti tosi hyvltä eikä ollut liian tumma tai tunkkainen. Modern poet oli ensimmäinen Silk Naturalsin nestemäinen kiiltoni, ihan kiva mutta ei kuitenkaan ihan suosikiksi noussut. On hieman "paksumpi" kuin monet muut mineraalipuljujen kiiltoni ja on tosiaan ihan kiva silti. Väri oli juuri mitä odotin ja toivoin :)


Sain myös Devil's cake black label-huulirasvan mutta äitini piti siitä niin paljon että sai omakseen ja tilasin ehti lisää itselleni :D


AromaleighMy favorite Aromaleigh collection and I haven't even tried these yet :D Spring solstice collection looks SO ME!

Tässä onkin suosikkikokoelmani Aromaleighiltä, enkä ole vielä edes näitä testannut :D Spring Solstice kokoelma on niin_minun... *kuolaa*
Sweet lip color, this is my daugter's Christmas present but I wanted to swatch this to you anyway. Color is pretty, very light pink, perfect for little girls :)

Sweet-huulikiilto, Minin joululahja mutta halusin kuitenkin swatchata tämän ensin. Todella nätti ja hillitty vaalea pinkki, pikkutytön (ja miksei vähän isommankin) unelma.


LumeneI hope my skin tolerates this Lumene Arctic Aqua 24h balancing moisturizer. Click the picture to see ingredients.

Ja sitten vielä hiukan Lumenea, toivottavasti ihoni kestää tuon kosteusvoiteen, iho huutaa jo kuivuuttaan... Inci näkyy kuvaa klikkaamalla.

Comments

 1. I agree, the Spring Solstice collection looke very "you" indeed!
  I own Sweet. It barely shows up on me, so I use it aas a balm on most days. It's perfect for little girls, though. I hope your daughter likes it!

  ReplyDelete
 2. I really like Modern Poet. And Sweet is defintely a great color for little girls! :)

  ReplyDelete
 3. Miss Tat:
  Yes, Sweet is very light and I think I need it too :D

  Julissa:
  Modern poet is so pretty! My daughter will love Sweet, I also bought pink and glittery nail polish to her ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…