Skip to main content

Suds'n Sass soap & mineral review

Haha, I don't have for blogging? Not true! I do NOT have time for sleeping ;)

When I saw Suds n Sass website for the first time, I knew I'm going to love this company :D The website looks professional but also very "warm". The owner, Elizabeth, is very nice and I trust that she really knows about ingredients etc. All the ingredients are listed on the site, of course! In fact, I won't order anything from anywhere anymore if they don't have proper ingredient lists on the site. It's also against FDA regulations not to give inci with products, but I personally want to see the ingredints on company's site.

Joo, justiinsa! Ei ole aika bloggailuun? VÄÄRIN! Ei ole aikaa nukkua ;)


Kun eksyin
Suds n Sassin sivuille, tiesin että tästä firmasta tykkään :D Sivut ovat ammattimaiset mutta kuitenkin jotenkin "lämpimät". Omistaja, Elizabeth, on aivan ihana ja hän tietää käyttämistään raaka-aineista (ei ole aina ihan varmaa sekään näiden pikkufirmojen kanssa). Kaikkien tuotteiden incit ovat toki sivuilla! Itse asiassa en enää ikinä tilaa firmasta yhtään mitään, jos eivät kerro incejä sivuillaan. Aika naurettavaa, kun jotkut firmat vetoavat liikesalaisuuteen, varsinkaan kun niiden pimittäminen ei ole edes laillista (tuotteissa on oltava incit FDA:n mukaan, sivuilla käsittäkseni ei, mutta yleensä ne puuttuvat noissa firmoissa molemmista). Itse haluan nähdä incit sivuilla, en halua ostaa sikaa säkissä.

I ordered some soaps:
-Cupcakes for my kids (vanilla bean-chocolate indulgence for Mini & unscented for my son)
-Goat Milk, large bar (pineapple-vanilla bean, Nea's favorite!)
-Shea Butter, large bar (Perfect kiss with turbinado sugar)
I really like thse and the best thing is the lovely scent these give to the bathroom! Goat milk soap's lather is so soft and creamy. My skin is dry so my skin feels a bit thingt after shower, but I use moisturizer anyway. Kids love their own cupcakes a lot too!

Ostin saippuoita:

-Cupcaket lapsille (vanilla bean-chocolate indulgence Minille & tuoksuton pojalle)

-Vuohenmaito pineapple-vanilla bean tuoksulla. I h a n a!

-Shea perfect kiss-tuoksulla

Aivan ihania saippuioita ja parasta on kylpyhuoneeseen tuleva tuoksu! Vuohenmaitosaippua vaahtoaa todella hyvin ja vaahto on ihana pehmoista. Ihoni on kuiva ja toki tarvitsen vartalovoiteen saippuan jälkeen, hieman kiristäväksi jää iho muuten. Lapset tykkäävät omistaan myös paljon :D


Body Glaze for my kids, you can add any scent you want but I wanted this one unscented. Kids liked this gel-cream a lot, and their cheeks are now so soft :) Ingredients: Glycerin, Steric Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Goats Milk, Water, Emulsifying Wax, Fragrance, Phenoxyethanol, Capryl Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitamin E

Lapset saivat myös Body Glazen, tähänkin voi lisätä haluamansa tuoksun mutta otin tämän tuoksuttomana. Koostumus on geeli-voide ja imeytyy nopeasti, käytän lasten poskilla ja tykäävät tästäkin paljon :)




And of course... Some minerals :D



What a beautiful colors! Samples are available (in baggies) and the price is 1.50 USD. I really liked these and Suds n Sass is of course Mutiny approved and makes these lovely products by herself. The color selecion is not huge but very good! I found many nice combos from this order already.

Ja mitä ihania mineraaleja! Samplet on saatavilla, pusseissa ja hinta on 1.50 USD/kpl. Pidin näistä todella ja tilasin hiukan lisääkin ;) Elizabeth tekee toki nämä itse. Valikoima ei ole suuren suuri mutta hyvä. Löysin monta hyvää yhdistelmää tästäkin tilauksesta.









-Detrivore primer
-Suds n Sass Oceanic (lid)
-Suds n Sass Gunmetal (crease, lower lash line)
-Suds n Sass Beach Sand (browbone)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp

-Sassy foundation, Cool light
-HiFi blush Addicter
-Fyrinnae lip lustre, Lickable

Elizabeth added parfumes to the shop too, you can order also custom version and name it yourself. Cool! Of course I coudn't resist... LOL

Nyt uutena kaupasta löytyvät myös hajuvedet. Itsekin voi tehdä oman tuoksun (voi valita 2-4 eri tuoksua) ja nimetäkin sen. En tietenkään voinut vastustaa ;)



picture is from here.

I just ordered some more with my mom, as a Christmas present :) It won't arrive on time for Christmas but it really doesn't matter! I'll get custom scent named after my lovely daughter. We choose the scents together: Very merry cranberry, pineapple noel, Juicy pear & Mango. I hope it smells good :D I also ordered clear lipgloss and some matte eyeshadows (like Zinnia) to use with it. And then soap, lots of soap ;) This time the small guest soaps in different scents: Tropical treat, Very merry cranberry, Strawberry parfait, Juicy pear & Pomegranate. Large bars are huge! Shipping to Finland was around 18 USD and took a bit over 2 weeks.

Tilasin jo lisää jouluhjaksi :) Ei nuo siis enää jouluksi ehdi mutta väliäkö tuolla ;) Ostin custom-tuoksun tyttäreni nimellä ja valitsimme tuoksutkin yhdessä: Very merry cranberry, pineapple noel, Juicy pear & Mango. Paree tuoksua hyvältä :D Ostin myös värittömän kiillon ja mattapigmenttejä sen värittämiseen sekä saippoita, paljon saippuoita! Nyt pieniä vierassaippuioita (isot saippuat ovat valtavat) eri tuoksuissa: Tropical treat, Very merry cranberry, Strawberry parfait, Juicy pear & Pomegranate. Postitus Suomeen oli noin 18 USD ja kesti reilut 2 viikkoa.


This company has so many scents to choose from, you can find the list from here, and don't forget Christmas sale: save 25% on orders over 25 USD, code: christmas.

I highly recommend this company!

Firmalla on ihan uskomaton määrä tuoksuja, yllä linkki sivulle. Ja älkääpä unohtako joulu-alea: 25% alea yli 25 USD tilauksista koodilla "christmas".


Suosittelen Suds n Sassia lämpimästi!

Comments

 1. ...no arvaa nyt vaan onko se menoa taas :D Upeita violetteja pigmenttejä! Saippuoita! LÄÄH!

  ReplyDelete
 2. Tosi mielenkiintoinen tuttavuus!

  http://maijus.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Sinne vain shoppailemaan tytöt ;D Tuo pineapple-vanilla saippua on ihan jumalaisen tuoksuinen, olettaen toki että tuosta yhdistelmästä yleensä tykkää :D Ongelmaksi onkin tullut itsensä liiallinen pesu, kun haluaa noita testata. *heh*

  ReplyDelete
 4. another beautiful MU:) these eyeshadows are of gorgeous colours, my favourite is majestic plum<3

  ReplyDelete
 5. Oooh I can't wait to try! You are making me drool with that perfume scent combo, yum!

  ReplyDelete
 6. I love the look! Beautiful! I think Tropical Treat is one of the scents I came up with :)

  ReplyDelete
 7. I wasn't interested in Suds'n Sass until I saw this post. The products you got seem great, and since you highly recommend them, I'm going to try them out. :)

  ReplyDelete
 8. KONADomania: Thanks :) I LOVE Merlot!

  Lisa Kate: You are going to love these ;D

  Phyrra: I think it was! I got Tropical treat as a free gift (order over 50 USD). I wanted the Poodle too but coconut is not my thing. LOL

  Heather: I really like the products I got <3

  ReplyDelete
 9. Aivan tajuttoman söpöjä nuo saippuat! Tahtoo kans! Mutta postikulut eivät houkuta...

  ReplyDelete
 10. No nepä ne mutta haluan silti lisää :D Laatikko oli painava, mielummin näistä tuo vajaa 20 USD kuin Meowilta kevyestä kirjeestä 15 USD. Toivottavasti tulee taas joku alekoodi hintaa tasoittamaan!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!




UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.











Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:






Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

















Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…