Skip to main content

About next giveaway! Questions :)

I made a poll about next giveaways, you can find from here--->

I think I need have a giveaway when my blog has reached 200 readers (189 in the moment), right? :D But what would you like to get? Are there some Lumene, GOSH or Isadora products you find interesting?

Here are some suggestions (=my favorites):

-Isadora Inliner kajal in Blonde (beige kajal, I use this daily)
-GOSH eye shadow primer
-Lumene Natural Code Smile booster lip gloss (it's not really "natural", regular lipgloss but I like it)
-Depend nail polish
-Lumene mascara?

The giveaway is coming later! Just be a follower (there---->)
and follow my blog for instructions :)


Tuossa palkissa on kysely seuraavasta arvonnasta--->

Jos tässä nyt tuohon 200:n lukijaan päästään, niin eiköhän se ole pakko pitää :D Ehdottelin tuossa yllä esim. Lumenen, Isadoran, Dependin ja GOSHin tuotteita.


Lisää arvonnasta myöhemmin, tämä postaus on vain arvonnan pohtimiseen :D

Mutta kuten yleensäkin, tuosta Followers-kohdasta--->
pitäisi nimesi löytyä.

Comments

 1. Hello Nea,

  I would like to get Gosh e/s primer or Lumene Lipgloss or anything from Gosh or Lumene. Unfortunately I don't buy these products in Germany.

  P.S.: I really like your blog and your minerals reviews and swatches!

  ReplyDelete
 2. Thank you TatiLen :) I think GOSH primer will be one of the prizes.

  And if "many small prizes" will win, you can say what is your first, second etc choice.

  ReplyDelete
 3. Hello Nea,

  beautiful blog. Thank You for subscribing as a follower on my blog.
  How I wished I could understand the finnish language (one of the most difficult, I think).
  Have a nice old year evening tomorrow,

  best wishes
  Britta

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…