Skip to main content

Tutorial or something with Aromaleigh Trillium & Forget me notI promised to to do this "tutorial or something" just to show the way I apply eye shadow. I used Pigments from Aromaleigh's Spring Solstice collection: May Lily, Trillium & Forget me not.

Lupasin tehdä tämän "tutorialin tapaisen" ja nyt lomalla oli hiukan aikaakin :) Käytin pigmenttejä Aromaleighin Spring Solstice-kokoelmasta.


May Lily : My new favorite- the palest creamy greenish shimmer with sparkles of pink and violet.
Trillium: Vibrant, but wearable fresh Spring green full of shimmering green sparkles.
Forget-me-not: The lush turquoise of petals, sparkling with magical turquoise sparkles.

Tear duct area
-brush: Sigma pencil brush SS219
-pigment: AL May Lily
Hmm... Where are my lashes? ^-^

Lid

-brush: Sigma SS252
-pigment: Al Trillium

Crease
-brush: MAC blending brush 217
-pigment: AL Forget me notMake sure you don't have too much pigment in your brush:
Varmista, että siveltimessä ei ole liikaa pigmenttiä:Use the tip of the MAC blending brush to apply pigment to your crease:
Käytä MAC blending brushin kärkeä ja piirrä viiva liikkuvan luomen yläpuolelle:Use tip of the MAC blending brush to draw a line from outer corner, and make an "outer V". Fill the "V" with flat side of MAC blending brush:
Käytä yhä MAC blending brushin kärkeä ja tee viiva silmäkulmasta viistosti ylöspäin, muodostuu "V". Täytä V:n sisäpuoli saman siveltimen littanalla puolella:Looks terrible but this will be ok soon :D
Tässä vaiheessa meikki näyttää aina ihan järkyltä mutta on parempi hyvin pian :D


Lower lash line
-brush: MAC pencil brush 219
-Pigment: AL Forget me not

Brow bone:
-brush: Mschic by Seppälä but anything "fluffy" will do.
-Pigment: AL SandApply gel liner (MAC Blacktrack with MAC 210 brush) & mascara (LashStiletto wp) and it's ready!


Yay! I have lashes :D

Hope you liked this "tutorial" :D

Comments

 1. Your eyes are so pretty. Make up suits you very well. =) The colors you chose are perfect for you.

  ReplyDelete
 2. Very pretty combo, looks perfect with your eye color. Nice tutorial :)

  ReplyDelete
 3. Thanks for the tutorial! I have these colors, and I'm going to try it.

  ReplyDelete
 4. Thank you ladies :)

  I like Trillium a lot, hope it will one of the permanent colors! Had to try it because it's Saila's (The Adventurous purple koala) favorite :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…