Skip to main content

Practically perfect EOTD with Sassy Minerals ;)I wanted to try my new Fyrinnae pigments today but I had osteopathy appointment (my back HURTS) and I wanted to use something more neutral since sometimes my makeup smudges there. But I liked this neutral brown look with Sassy Minerals a lot!

I REALLY like Sassy minerals and highly recommend this company :) I find their site so easy to navigate too.

Halusin testata uusia Fyrinnae-pigmenttejäni mutta päädyin kuitenkin hillitympiin väreihin. Olin menossa heti aamusta osteopaatille (selkä totaalisen jumissa) ja tuolla välillä meikit nuhraantuvat. Kivampi olla nuhrantuneissa ja melko huomaattomissa meikeissä kuin nuhraantuneissa räväkän värisissä, eikös ;) Jännä kyllä, että meikit pysyivät täysin paikoillaan, vaikka naama alustassa makoilinkin :-O No enivei, tykkäsin tästä ruskeasta Sassy-meikistä todella paljon!


Muutenkin suosittelen Sassyä todella paljon, tuolla vain kaikki toimii :) Myös sivusto on helppo ja yksinkertainen (sopii näin suomalaisen silmään hyvin).
-Detrivore Primer
-Sassy Legendary (lid)
-Sassy Practically perfect (crease, lower lash line)
-Sassy Silk Sheets (brow bone)
-MAC Dipdown fluidline
-Lashstiletto wp

Legendary: Golden yellow with peach undertones
Practically perfect: Rich Golden brown

Thanks for looking :) Hope you like thsi look. Have you tried Sassy already?

Comments

 1. Kaunis meikki taas, tykkään hirmuisesti sun tavasta varjostaa, pitää yrittää saman tyyppistä itsekin ;) Tuskin siitä kuitenkaan samanlainen tule koska oma silmä on hiukan erimuotoinen ja kokoinen.


  nimim. lörppäluomi

  ReplyDelete
 2. Otsikko jäi hymyilyttään kun tuli heti mieleen Maija Poppanen , milloinkohan kasvan aikuiseksi siitä elokuvasta? :D todella nätti meikki mielestäni, tarvitsisin ihan selvästi tuon luomella käytetyn sävyn ja fluidlinen (:

  ReplyDelete
 3. Hi, I just came across your blog! :) I haven't tried Sassy yet.

  ReplyDelete
 4. HeidiB: No hyvä, ettei ole ihan kamala :D Ihailen niin meikkejäsi <3

  S: Tarvitset ihan varmasti :D Dipdown fluidline on muuten ihan ykkönen, ja minä en edes suuremmin tykkää ruskeasta! Niin ja kiitos :)

  Music: Nice to see you here :)

  ReplyDelete
 5. This is a gorgeous look on you.

  ReplyDelete
 6. Tosi kaunis meikki! Täytyypä tutkia tuokin nettikauppa.. Argh ;)

  ReplyDelete
 7. Thank you girls :)

  MaijuS: No tietty täytyy =D Suosittelen todellakin! Sampletkin ovat purkeissa, moni tykkää siitä.

  ReplyDelete
 8. Lovely! And yes I have tried Sassy. And that's because of you, you little minx! :P

  ReplyDelete
 9. It looks understated when your eyes are open. With the eyes close, wow, super-gorgeous!

  I know I'm a fairly new follower of your blog but I've really been enjoying your posts and EOTDs. I've given you an award in a post I did yesterday. Keep up the great work! :)

  ReplyDelete
 10. Saila: Sorry ;)

  Witoxicity: Thank you for the award, I try to do it someday soon!

  Star: Thank you :)

  ReplyDelete
 11. Tosi kaunis meikki, ihanat värit!

  ReplyDelete
 12. Kiitos Niina :) Pidin näistä itsekin paljon ja Sassyn laatu on vain niin ihana!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…