Skip to main content

The She Space Terror EOTD's

A few EOTD's with The She Space Terror in Tinsel-collection & one with Scorpio :)

Ja muutamia meikkejä The She Space Terror of Tinselin sekä yksi Scorpionkin kera.


Cranberries on Ice

First I tried my favorite: Cranberries on ice, and I really liked this one! Unfortunately I was in a terrible hurry (haha, what a surprise ;D) and my mascara looks... Well, I'd make a spider jealous :P

Ensin piti tientenkin kokeilla Cranberries on Ice-sävy, tämä kun oli todennäköinen suosikkini ja pidinkin tästä todella paljon! Olin taas kamalassa kiireessa (heh, ei tainnut tulla yllärinä ;D) ja ripsivärini ovat melkoiset... No kai sitä joskus täytyy tehdä hämähäkitkin kateelliseksi :P


-Detrivore primer
-TSS Kiss of That/ old LE (lid)
-TSS Cranberries on Ice/ Terror of Tinsel (crease, lower lash line)
-TSS Happy Haze with Pink Diamonds/ pigment bar (brow bone)
-MAC Dipdown fluidline
-mascara ???

Garland gone wrong & Savor of Psychosis

The second one was a disaster :D I tried to use Fyrinnae Pixie Epoxy (with TFSI) as a primer but applied too much AGAIN, I think. As you can see, it was difficult to blend... And the colors were not my favorites either. I was quite surprised because I usually look ok with these kind of colors, but now it looked kind of "dirty".

Ja seuraava olikin ihan järkky :D Kokeilin Fyrinanen Pixie Epoxyä (ker Too faced Shadow insurancen) mutta taisin TAAS laittaa ihan liikaa. Kuten näette, ei ollut helppo häivyttää ja lopputulos aika kamala. Sävytkään eivät olleet suosikkejani. Tämä yllätti minut kovasti, sillä yleensä klaaraan kyllä tällaiset sävyt, nyt nämä näyttivät ihan likaisilta.
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-TSS Garland gone wrong/ Terror of Tinsel (lid)
-TSS Savor of Psychosis/ Terror of Tinsel (crease, lower lash line)
-TSS First class con & Green diamonds/ Pigment bar (brow bone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Terror in the Streets

This "terror" is Terror in the Streets from Scorpio-collection. I use it one of my favorites from permanent line, Blame the Rain. I got Blame the Rain in my first TSS order nearly 2 years ago and I still LOVE that color!

Ja viimeinen terrori onkin Terror in the Streets Scorpio-kokoelmasta ;) Käytin sitä yhden vakivalikoiman suosikkini, Blame the Rainin, kanssa. Sain Blame the Rainin ekassa TSS tilauksessani melkein 2 vuotta sitten ja rakastan sävyä yhä!
-Detrivore primer
-TSS Blame the Rain
-TSS Terror in the Streets/ Scorpio LE
-MAC Macroviolet Fluidline
-LashStiletto wp

TERROR IN THE STREETS: Deep plum burgandy shimmer with gold, pink and copper twinkle
BLAME THE RAIN: Smoky lime green shimmer with a hazy green aura

Have you tried TSS Terror of Tinsel colors yet? What did you think? Any favorites?

Onkos tullut TSS:n Terror of Tinsel sävyjä vielä? Mitä pidit? Suosikkeja?

Comments

 1. Auuugh, Cranberries on Ice! I'll never get tired of looking at pics of it! So pretty!

  ReplyDelete
 2. Sagu: Cranberries on Ice is my favorite from this collection :D

  ReplyDelete
 3. Cranberries on Ice is so yummy!

  Pixie Epoxy is a bit tricky.. I noticed that the more pigmented the shadow is, the easier it is to apply. I used Aromaleigh Rocks! in lookingforakiss and it looked fab!

  ReplyDelete
 4. I really like Blame the Rain, it's so shimmery!

  ReplyDelete
 5. Heather: Blame the Rain is <3

  Thank you Julissa :)

  ReplyDelete
 6. I love these on you! Especially the Terror in the Streets one, Yum!!

  ReplyDelete
 7. I think this collection looks lovely on you...I didn't get a chance to order any from this collection...By time I thought about it I would of never got them before Christmas. But they look lovely on you...

  ReplyDelete
 8. Viimeinen meikki on suosikkini, aivan upea, mutta keskimmäinenkin on hieno. Turhaan selittelit huonosta häivytyksestä...! :)

  ReplyDelete
 9. ...ja hei, onkos täällä alkaneet suomalaisetkin kommentoida enkuksi...? Is it more appropriate?

  ReplyDelete
 10. Inkivääri:
  Molempi parempi, tällä tankero-enkulla vastaan itsekin kovin mielelläni välillä ihan kotosuomella :D

  LisaKate:
  Thank you :) I love Terror in the Streets!

  Krista:
  Thank you! I just got my HiFi Christmas collection TODAY. LOL

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…