Skip to main content

NOTD Misa Toxic Seduction & Suds n sass EOTD and LOTD

Misa Toxic Seduction might my favorite green nail polish! *LOVE* I didn't even remember I have this one... It's forest green but with a hint of teal. Gorgeous! I used 2 coats over Orly Nail Armor and it was completely opaque.

Oih, Misan Toxic Seduction saattaa olla suosikkivihreäni! Miten olinkaan unohtanut koko lakan olemassaolon... Liikaa lakkoja? ^-^ Lakka on siis metsänvihreä ja mukana on myös sinertävää, ihan mielettömän kaunis. Käytin 2 kerrosta Orlyn Nail Amorin päällä ja ihan peittävää jälkeä tuli.
I also had to add lip swatch of my new lip gloss :D I added this photo to that older post too.

Ja olihan minun tehtävä eilisestä huulikiillostani vielä huulikuva :D Siis i h a n a! Yllä linkki postaukseen, johon lisäsin myös tämän kuvan.
Sud n Sass Ice crystals (clear) gloss with Zinnia & Blossom pigments on left, MAC Boy Bait on right.


Lip swatch of my gloss. I LOVE it!

I had only 10 minutes for my makeup today, I was very sleepy in the morning. So my makeup wasn't a masterpiece. Haha. But I wanted to show these lovely pigments anyway ;) Angels breath is a delicate and so pretty light pink, Blackened Gold is a great neutral!

Ja ihan mestariteosta (heh) ei meikistäni tullut, aamulla nimittäin uni maistui paremmalta kuin meikkaus ;) Halusin kuitenkin näyttää nämä ihanat pigmentit. Luomella on kaunis ja herkkä Angels breath (hento v.pun) ja varjostuksena Blackened Gold, todella ihana sävy neutraalimpaan meikkiin.-Detrivore primer
-Suds n Sass Angels breath (lid, browbone)
-Suds n Sass Bloackened gold (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline & LashStiletto wp

Angels Breath: a very light pink with gold flecks of glitter/shimmer
Blackened Gold: Gold Shimmer/Sparkle in a bold blackened gold/bronze base

Comments

 1. On se kyllä hurjan nätti huulikiilto, ei voi muuta sanoa! :)

  Mä muuten rakastan, rrrrakastan Stardustia. Miten tässä nyt näin pääsi käymään! Pakko ehkä tilata ensi viikolla lisää jotain...

  ReplyDelete
 2. Sagu:
  Hehee, miten siinä välillä käykin noin :D Minä taas olen ihan HiFin lumoissa, lisää kolahti juuri luukusta ;)

  ReplyDelete
 3. Kiva nude huulikiilto! Väri sopii sinulle, usein on vaikea löytää juuri sopivaa väriä jos haluaa neutraalin lopputuloksen.

  ReplyDelete
 4. SuPi:
  No sepä se! Onneksi oman kiillon teko oli niin helppoa :D Hankin nyt purnukat noita sävyjä ja niillä saa tehtyä kiiltoja jonkin aikaa.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…