Skip to main content

Aromaleigh Spring Solstice EOTD with May Lily-Calendula-Godetia-HeartleafI just had to play with my lovely AL Spring Solstice piggies today ;) Here is a look with May Lily, Calendula, Godetia & Heartleaf. If you like this look, you can do it very well without Calendula... It wasn't the best color for me and I added Godetia over it.

No pitihän hiukan leikkiä Spring Soltice pigmenteillä ;) Tässä päivän meikki May Lilyn, Calendulan, Godetian sekä Heartleafin kera. Jos pidit tästä, niin Calendula ei ole lainkaan välttämätön, en siitä niin välittänyt ja laitoin Godetiaa päälle.


-Detrivore primer
-AL May Lily (lid)
-AL Calendula (outer lid)
-AL Godetia (crease & over Calendula)
-forgot to put anything in browbone :P
-AL Heartleaf (lower lash line over Pixie Epoxy primer)
-MAC Backtrack fluidline
-LashStiletto non-wp (after 5 minutes, no curl left :P)

May Lily : My new favorite- the palest creamy greenish shimmer with sparkles of pink and violet
Calendula: Warm mahogany brown with coppery sparkle shimmer
Godetia: Rosy brown shimmer with tiny sparkles of gold throughout
Heartleaf: The freshness of budding leaves with sparkles of violet

Thanks for looking :)

Comments

 1. Saila:
  Kiitos :D Kovasti tykkäilen myös itse. Yllättävän kiva tuo Godetia! May Lily on nyt tietty ihan suosikkini <3

  ReplyDelete
 2. Oh, so pretty as always! Have a lovely Christmas! :)

  ReplyDelete
 3. Witoxicity:
  Thank you :) In fact this is one of my favorite looks. I never expected to like godetia this much!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…