Skip to main content

Delicate EOTD with Aromaleigh Zinnia

I've wanted to try Zinnia (Sping Solstice) for several days now, it just looks so nice in sample baggie. I was very surprised when I tried this: Zinnia is a chameleon :D It looks peachy in some light and iridescent pink in other! I really have just one color in my lid. Do I like? Not really... But I undestand why so many do. That pink tone wasn't perfect for me and I looked kind of tired.

Olen halunnut testata Aromaleighin Zinniaa jo muutaman päivän, näytti niin kauniilta persikkaiselta sävyltä pussissa. Olin todella yllättynyt, kun tätä kokeilin: väri melkoinen kameleontti! Näyttää persikkaiselta mutta tässä on voimakkaasti pinkkiä hohdetta mukana (mikä iridescent on suomeksi? :D). Pidänkö tästä+ Enpä juuri mutta ymmärrän toisaalta, miksi niin moni tykkää. Tuo pinkki hohde ei olleu ihan minun sävyni ja näytin vähän väsyneeltä (ainahan väsynyt olen mutta en yleensä ihan näin väsyneeltä näytä ;).
-Detrivore primer
-AL Zinnia/ Spring solstice (lid)
-AL Bellflower/ Spring solstice (crease)
-MAC Macroviolet fluidline
-Shu Uemura met. purple eyeliner (lower lashline)
-LashStiletto wp

Zinnia: So unique, this vibrant but soft coral peach turns into a blend of pinkish coral with a dominant violet iridescence.
Bellflower: A diaphanous violet purple tone, slightly sheer, with highlights of pink sparks.

Tomorrow I'll try Mallow with Ondberry :D

Comments

 1. I love Zinnia as a unique highlight in a look.. maybe try it as a contrast color to a smoky blue lid?

  ReplyDelete
 2. As much as I love color, I loooove delicate, subtle looks and this one is simply stunning. Great job. Totally want to steal the look. lol. :)

  ReplyDelete
 3. Recessionista:
  I think these work better on you :D And Zinnia is so unique, I've never seen anything like it! I'm just so colorless myself and I always eat my lipstick, so I need more "power" on my eyes. LOL

  Kim:
  That sounds very nice, great idea!

  ReplyDelete
 4. I think Zinnia would work well on you if you use is as a highlight with greens to combat the pink tone and pick up more of the peach/coral. Greens look so perfect on you anyway!

  ReplyDelete
 5. This is a great look on you and I have to say that I love Zinnia! Think I need to get that one for myself.

  ReplyDelete
 6. I actually passed on Zinnia for the same reasons you aren't wild about it: it didn't seem bold enough for me. :D Still, I think you look so pretty here.

  I'm wearing Mallow today - LOVE IT! Looking forward to your look with that.

  ReplyDelete
 7. aivan ihanat värit. Vaaleet, mutta silti näkee että on väriä. Mä tykkään :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…