Skip to main content

HiFi Cosmetics swatches, EOTD's & my Christmas presents

I LOVE HiFi cosmetics! Here are swatches of my latest order, and I've already ordered more ;)

Kuten olen ennenkin maininnut, pidän kovasti
HiFi Cosmeticsin pigmenteistä! Tässä viimeisimmän tilaukseni swatchit, lisää on jo tilattu ;)









And some HiFi EOTD's, first my Christmas Eve eyes:
Jouluaaton meikkini:






-Detrivore primer
-HiFi Tell me lies (tear duct area)
-HiFi Adeste Fideles (lid)
-HiFi Wicked (crease, lower lash line)
-Sassy Silk sheets (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

TELL ME LIES is a pearly golden white...absolutely GORGEOUS highlight color!
ADESTE FIDELES is a super-shimmery gold with a cool green interference.
WICKED is a shimmering gilded black with tons of golden sparkle!

And today's EOTD:






-Detrivore primer
-HiFi Tell me lies (lid)
-HiFi Distortion (crease, lower lashline)
-Sassy Silk sheets (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

TELL ME LIES is a pearly golden white
DISTORTION is a mega-bright chartreuse pearl with an INSANE amount of green and gold shimmer!



I was bit worried about Distortion, since it's based on TKB taurus orion and I have plenty of that... But should have known better, Veronica doesn't repack and made this beutiful base to a amazing finished eyeshadow! If you are worried about any pigments, just ask Veronica, she will tell you all you want to know :)

Olin hiukan huolissani Distortionista, sillä sen pohjana on käytetty TKB:n Taurus orionia, jota minulla taas on ns. tarpeeksi. Mutta olisi pitänyt tietää jo paremmin, Veronica muokkaa pigmenttejä ja tämäkin on aivan ihana, valmis luomiväri! Jos ikinä joku pigmentti huolettaa, sen kun kysyt vain Veronicalta, vastaa ihan varmasti!

And finally, here is picture of my Christmas presents:
Tässä vielä kuva joululahjoistani:



I got Himalayan bath salt, L'Occitane Green Tea set (EdT, shower gel & body milk), Anna Sui's Live your dream EdT, Nesti Dante soap (not pictured), Twilight book (Houkutus in Finnish, and I bought New moon today) and Nomination Composable-bracelet. I've never even liked Nomination but my daughter has one and I kind of started to like it :D I'll collect names of my kids with "diamond letters".

Joulupukki toi Himalajan kylpysuolaa (Ruohonjuuresta), L'Occitanen Green Tea-setin (tuoksu, suihkugeeli ja vartalovoide, oli Sokarilla alessa :D), Anna Suin Live your dream-tuoksun (olisikohan kotoisin Honkkarista? *heh*), kirjan nimeltä Houkutus (luettu jo ja Uusi kuu ostettu tänään) ja Nomination-rannekorun. En ole noista Nominationeista välittänyt ollenkaan aiemmin mutta Mini tuollaisen sai ja aloin sitten itsekin jo siitä pitää... Kerään tähän lasten nimet "timantti"kirjaimilla.
Nesti Dante-saippua unohtui kuvasta.

Comments

  1. Wow! Merry Christmas to you!

    Those swatches are simply fabulous. I think Hi-Fi will be my next mineral purchase. Thanks for enabling! <3

    ReplyDelete
  2. Ihanan houkutteleva blogi sulla:)
    Päätin tehdä heti tilauksen Aromaleighilta. Olen käyttänyt Jane Iredalea, mutta etenkin luomivärisävyissä on puutteit ja todella hintavia...

    Suositteletko tilaamaan vain näytteitä ensin vai muutaman oikean kokoisen, niistähän sai näytteitä kolme päälle?

    Johtuikohan se siitä, kun en ollut tehnyt sitä paypaljuttua, kun en löytänyt mistään "sample" ostomahista, vaikka valitsin kokeeksi koriin normaalin tuotteen ym...

    Tyhmiä kysymyksiä ennen kuin pääsee vauhtiin:))

    -Jonna

    ReplyDelete
  3. Moikka Jonna ja mukava kuulla, että tykkäät :D

    Suosittelen kyllä aina sampleja mutta toisaalta jos ei ihan yhtä vaihtelunhaluinen ole kuin minä (*heh*), saattaa toki täysikokoisetkin olla ihan hyvä ratkaisu. Samplet löytyvät siis täysikokoisen tuotteen sivulta, ihan alareunasta. Vaikka tilaisit pelkkiä sampleja, saat silti 3 samplea kaupan päälle. Värit voi valita itse tai saada yllärisamplet.

    Varsinkin luomiväreissä suosittelen kokeilemaan näitä "edullisempia merkkejä". Laatu on oikeasti erittäin hyvä, olen hylännyt Diorit ja MACit jo täysin :D

    ReplyDelete
  4. Painted Moogle:
    You should order HiFi :D

    ReplyDelete
  5. If I had money I'll be all over these, especially Alive! That color is fabulous. :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Great swatches, thanks! I adore both of your EOTD's. Tell Me Lies is one of my favorites right now :)

    ReplyDelete
  8. Julissa:
    I want everything from HiFi :D

    Heather:
    Thanks :)Tell me lies is SO NICE! I even have full size of that.

    ReplyDelete
  9. Distortion is insanely cool. Thank you for sharing, I didn't know this shop! :) Did you swatch the shadow wet or dry?

    ReplyDelete
  10. nathalie:
    It's so cool <3 I always swatch dry over Lumene primer. That primer is ok but I have better ones, so I use it in swatching :)

    ReplyDelete
  11. Swatchien perusteella War child ja Adeste Fideles näyttää aika samanlaisilta, mutta ovatko ne?

    ReplyDelete
  12. Ovat itseasiassa hyvin samantyyppiset sävyt mutta Adeste Fideles on selvästi vihreämpi kun War Child, joka on kultaisempi.

    ReplyDelete
  13. Kiitos! Adeste Fideles on yksi mun suosikkeja ja ajattelin tilata siitä täysikokoisen tarjouksesta, mutta otan sitten pelkän samplen War Childista.

    ReplyDelete
  14. Taidan minäkin hakkia täysikokoisen Adeste Fidelesin! Ja pian tulossa uusia HiFi swatcheja, yritän saada laitettua nuo valmiiksi tänään.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "