Skip to main content

HiFi Cosmetics swatches, EOTD's & my Christmas presents

I LOVE HiFi cosmetics! Here are swatches of my latest order, and I've already ordered more ;)

Kuten olen ennenkin maininnut, pidän kovasti
HiFi Cosmeticsin pigmenteistä! Tässä viimeisimmän tilaukseni swatchit, lisää on jo tilattu ;)

And some HiFi EOTD's, first my Christmas Eve eyes:
Jouluaaton meikkini:


-Detrivore primer
-HiFi Tell me lies (tear duct area)
-HiFi Adeste Fideles (lid)
-HiFi Wicked (crease, lower lash line)
-Sassy Silk sheets (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

TELL ME LIES is a pearly golden white...absolutely GORGEOUS highlight color!
ADESTE FIDELES is a super-shimmery gold with a cool green interference.
WICKED is a shimmering gilded black with tons of golden sparkle!

And today's EOTD:


-Detrivore primer
-HiFi Tell me lies (lid)
-HiFi Distortion (crease, lower lashline)
-Sassy Silk sheets (browbone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

TELL ME LIES is a pearly golden white
DISTORTION is a mega-bright chartreuse pearl with an INSANE amount of green and gold shimmer!I was bit worried about Distortion, since it's based on TKB taurus orion and I have plenty of that... But should have known better, Veronica doesn't repack and made this beutiful base to a amazing finished eyeshadow! If you are worried about any pigments, just ask Veronica, she will tell you all you want to know :)

Olin hiukan huolissani Distortionista, sillä sen pohjana on käytetty TKB:n Taurus orionia, jota minulla taas on ns. tarpeeksi. Mutta olisi pitänyt tietää jo paremmin, Veronica muokkaa pigmenttejä ja tämäkin on aivan ihana, valmis luomiväri! Jos ikinä joku pigmentti huolettaa, sen kun kysyt vain Veronicalta, vastaa ihan varmasti!

And finally, here is picture of my Christmas presents:
Tässä vielä kuva joululahjoistani:I got Himalayan bath salt, L'Occitane Green Tea set (EdT, shower gel & body milk), Anna Sui's Live your dream EdT, Nesti Dante soap (not pictured), Twilight book (Houkutus in Finnish, and I bought New moon today) and Nomination Composable-bracelet. I've never even liked Nomination but my daughter has one and I kind of started to like it :D I'll collect names of my kids with "diamond letters".

Joulupukki toi Himalajan kylpysuolaa (Ruohonjuuresta), L'Occitanen Green Tea-setin (tuoksu, suihkugeeli ja vartalovoide, oli Sokarilla alessa :D), Anna Suin Live your dream-tuoksun (olisikohan kotoisin Honkkarista? *heh*), kirjan nimeltä Houkutus (luettu jo ja Uusi kuu ostettu tänään) ja Nomination-rannekorun. En ole noista Nominationeista välittänyt ollenkaan aiemmin mutta Mini tuollaisen sai ja aloin sitten itsekin jo siitä pitää... Kerään tähän lasten nimet "timantti"kirjaimilla.
Nesti Dante-saippua unohtui kuvasta.

Comments

 1. Wow! Merry Christmas to you!

  Those swatches are simply fabulous. I think Hi-Fi will be my next mineral purchase. Thanks for enabling! <3

  ReplyDelete
 2. Ihanan houkutteleva blogi sulla:)
  Päätin tehdä heti tilauksen Aromaleighilta. Olen käyttänyt Jane Iredalea, mutta etenkin luomivärisävyissä on puutteit ja todella hintavia...

  Suositteletko tilaamaan vain näytteitä ensin vai muutaman oikean kokoisen, niistähän sai näytteitä kolme päälle?

  Johtuikohan se siitä, kun en ollut tehnyt sitä paypaljuttua, kun en löytänyt mistään "sample" ostomahista, vaikka valitsin kokeeksi koriin normaalin tuotteen ym...

  Tyhmiä kysymyksiä ennen kuin pääsee vauhtiin:))

  -Jonna

  ReplyDelete
 3. Moikka Jonna ja mukava kuulla, että tykkäät :D

  Suosittelen kyllä aina sampleja mutta toisaalta jos ei ihan yhtä vaihtelunhaluinen ole kuin minä (*heh*), saattaa toki täysikokoisetkin olla ihan hyvä ratkaisu. Samplet löytyvät siis täysikokoisen tuotteen sivulta, ihan alareunasta. Vaikka tilaisit pelkkiä sampleja, saat silti 3 samplea kaupan päälle. Värit voi valita itse tai saada yllärisamplet.

  Varsinkin luomiväreissä suosittelen kokeilemaan näitä "edullisempia merkkejä". Laatu on oikeasti erittäin hyvä, olen hylännyt Diorit ja MACit jo täysin :D

  ReplyDelete
 4. If I had money I'll be all over these, especially Alive! That color is fabulous. :)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Great swatches, thanks! I adore both of your EOTD's. Tell Me Lies is one of my favorites right now :)

  ReplyDelete
 7. Julissa:
  I want everything from HiFi :D

  Heather:
  Thanks :)Tell me lies is SO NICE! I even have full size of that.

  ReplyDelete
 8. Distortion is insanely cool. Thank you for sharing, I didn't know this shop! :) Did you swatch the shadow wet or dry?

  ReplyDelete
 9. nathalie:
  It's so cool <3 I always swatch dry over Lumene primer. That primer is ok but I have better ones, so I use it in swatching :)

  ReplyDelete
 10. Swatchien perusteella War child ja Adeste Fideles näyttää aika samanlaisilta, mutta ovatko ne?

  ReplyDelete
 11. Ovat itseasiassa hyvin samantyyppiset sävyt mutta Adeste Fideles on selvästi vihreämpi kun War Child, joka on kultaisempi.

  ReplyDelete
 12. Kiitos! Adeste Fideles on yksi mun suosikkeja ja ajattelin tilata siitä täysikokoisen tarjouksesta, mutta otan sitten pelkän samplen War Childista.

  ReplyDelete
 13. Taidan minäkin hakkia täysikokoisen Adeste Fidelesin! Ja pian tulossa uusia HiFi swatcheja, yritän saada laitettua nuo valmiiksi tänään.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…