Skip to main content

EOTD: Spring solstice is after winter solstice! ;DOMG, I LOVE these Aromaleigh Spring Solstice pigments! Here is my first look with my favorite collection. I'm so happy Miss K brought this back and I was able to buy all these beauties :D I'm spring in colors analysis and if you are too, BUY THESE. LOL

Voi jestas, että pidänkin tästä Aromaleighin Spring Solstice-kokoelmasta! Tässä ensimmäinen meikkini niiden kanssa. Olen niin iloinen, että Miss K toi kokoelman takaisin ja sain nämä kaunokaiset. *kuolaa* 14 sävyä siis tulee pian pysyvään valikoimaan. Olen värianalyyissä kevät ja jos sinäkin olet, niin TILAA NÄMÄ
:D-Detrivore Primer
-AL May Lily/ Spring Solstice (inner lid)
-AL Greenbrier/ Spring Solstice (outer lid, lower lash line)
-AL Amarante/ Bete Noire (crease)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Hope you liked this look as much as I did :) What is your favorite Aromaleigh collection?

Toivottavasti pidit tästä yhtä paljon kuin minäkin :) Mikä on oma suosikkikokoelmasi Aromaleighiltä?

Comments

 1. Wow, gorgeous. Your eyes are soooo beautiful, those colors are amazing choices!!

  I hope my order comes soon!!

  ReplyDelete
 2. Grey:
  Thank you so much :) I was a bit worried how this will turn out... Greenbrier is a cool green and Amarante is definitely a warm one. But I'm surprised how nice those looked together!

  ReplyDelete
 3. Everything looks so great on you...Very pretty...

  ReplyDelete
 4. Love it! My Spring Solstice colors just came today, and I'm so excited to copy your look.

  My fave Aromaleigh collection? Just by looking at it, I think Hot in the City may be my favorite, but the one I've bought the most full sizes of is definitely Les Papillon - they are so gorgeous!

  ReplyDelete
 5. Gorgeous! These are 3 of my all time favorite Aromaleigh colors.

  ReplyDelete
 6. Ihana! Tykkään Spring Solsticen Zinniasta ja Trilliumista. Suosikkikokoelma silti on L'orchidée, minkä huomaa jo siitä, että mulla on hirveästi täysikokoisia kavereita ko. kokoelmasta.

  ReplyDelete
 7. This look is so beautiful for your eye colour! Very nice!

  ReplyDelete
 8. Krista:
  Thank you so much :) You make me blush!

  Painted Moogle:
  I LOVE les Papillons too!

  Robyn:
  Thank you :) I can believe these are your favorites too!

  Saila:
  Oih, Trillium on IHANA! Täytyy testailla asap!

  Witoxicity:
  Thanks :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…