Tuesday, August 4, 2009

Aromaleigh Hot in the City-swatches part 1

It's finally quite hot here in Finland too ;) I still waiting for my second Aromaleigh Hot in the City order but I guess it will arrive tomorrow because I swatched the first piggies today! I'll of course swatch the rest of collection, when I receive them.

This collection retires soon (8/15) and now you can get 20% off yout entire order with code august20!

Primer: GOSH primer
Inner lid: AL Dandelions
Lid: AL Concrete Jungle (hot in the city)
crease: AL Skyscraper (hot in the city)
eyeliner: Indelible Carbon+ Skyscraper
______________________________________

Heh, kuumuushan ei täällä Suomessa juuri ole vaivannut tätä ennen mutta piristystä suveen tuo Aromaleighin Hot in the city kokoelma! Valitettavasti suurin osa sävyistä on vasta matkalla, toivottavasti parin ensimmäisen swatchaaminen auttaa ja tilaus saapuu huomenna! Hieman huolissani olen, sillä ei näiden toimituksissa ole yleensä näin pitkään mennyt... Eli suosittelen sitä vakuutusta, ei tee kuin 1.20 USD ekstraa. Swatchaan toki loputkin sävyt, kunhan saapuvat.

Kokoelma poistuu myynnistä 18.8. ja nyt koko tilauskesta saa -20& alennusta koodilla august20, joten napatkaa omanne talteen :D

edit: Voi rähmä, niin se paketti on vain matkalla kadonnut. Eipä kyllä kaduta, että maksoin 1.20 USD ekstraa vakuutuksesta! Tilasin nämä siis 19.7. ja tänään 6.8. saapui jo 29.7. tekemäni tilaus. Swatchaamaan en siis näitä ehdi.


2 comments:

  1. I love concrete jungle, it seems like a very versatile color. Well and girl's night out I always love purple!

    ReplyDelete
  2. Me too! I was so sure, I'm not going to like but how wrong I was ;D

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails