Skip to main content

Aromaleigh Hot in the City-swatches part 1

It's finally quite hot here in Finland too ;) I still waiting for my second Aromaleigh Hot in the City order but I guess it will arrive tomorrow because I swatched the first piggies today! I'll of course swatch the rest of collection, when I receive them.

This collection retires soon (8/15) and now you can get 20% off yout entire order with code august20!

Primer: GOSH primer
Inner lid: AL Dandelions
Lid: AL Concrete Jungle (hot in the city)
crease: AL Skyscraper (hot in the city)
eyeliner: Indelible Carbon+ Skyscraper
______________________________________

Heh, kuumuushan ei täällä Suomessa juuri ole vaivannut tätä ennen mutta piristystä suveen tuo Aromaleighin Hot in the city kokoelma! Valitettavasti suurin osa sävyistä on vasta matkalla, toivottavasti parin ensimmäisen swatchaaminen auttaa ja tilaus saapuu huomenna! Hieman huolissani olen, sillä ei näiden toimituksissa ole yleensä näin pitkään mennyt... Eli suosittelen sitä vakuutusta, ei tee kuin 1.20 USD ekstraa. Swatchaan toki loputkin sävyt, kunhan saapuvat.

Kokoelma poistuu myynnistä 18.8. ja nyt koko tilauskesta saa -20& alennusta koodilla august20, joten napatkaa omanne talteen :D

edit: Voi rähmä, niin se paketti on vain matkalla kadonnut. Eipä kyllä kaduta, että maksoin 1.20 USD ekstraa vakuutuksesta! Tilasin nämä siis 19.7. ja tänään 6.8. saapui jo 29.7. tekemäni tilaus. Swatchaamaan en siis näitä ehdi.


Comments

  1. I love concrete jungle, it seems like a very versatile color. Well and girl's night out I always love purple!

    ReplyDelete
  2. Me too! I was so sure, I'm not going to like but how wrong I was ;D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…