Skip to main content

Aromaleigh Hot in the City-swatches part 1

It's finally quite hot here in Finland too ;) I still waiting for my second Aromaleigh Hot in the City order but I guess it will arrive tomorrow because I swatched the first piggies today! I'll of course swatch the rest of collection, when I receive them.

This collection retires soon (8/15) and now you can get 20% off yout entire order with code august20!

Primer: GOSH primer
Inner lid: AL Dandelions
Lid: AL Concrete Jungle (hot in the city)
crease: AL Skyscraper (hot in the city)
eyeliner: Indelible Carbon+ Skyscraper
______________________________________

Heh, kuumuushan ei täällä Suomessa juuri ole vaivannut tätä ennen mutta piristystä suveen tuo Aromaleighin Hot in the city kokoelma! Valitettavasti suurin osa sävyistä on vasta matkalla, toivottavasti parin ensimmäisen swatchaaminen auttaa ja tilaus saapuu huomenna! Hieman huolissani olen, sillä ei näiden toimituksissa ole yleensä näin pitkään mennyt... Eli suosittelen sitä vakuutusta, ei tee kuin 1.20 USD ekstraa. Swatchaan toki loputkin sävyt, kunhan saapuvat.

Kokoelma poistuu myynnistä 18.8. ja nyt koko tilauskesta saa -20& alennusta koodilla august20, joten napatkaa omanne talteen :D

edit: Voi rähmä, niin se paketti on vain matkalla kadonnut. Eipä kyllä kaduta, että maksoin 1.20 USD ekstraa vakuutuksesta! Tilasin nämä siis 19.7. ja tänään 6.8. saapui jo 29.7. tekemäni tilaus. Swatchaamaan en siis näitä ehdi.


Comments

  1. I love concrete jungle, it seems like a very versatile color. Well and girl's night out I always love purple!

    ReplyDelete
  2. Me too! I was so sure, I'm not going to like but how wrong I was ;D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…