Skip to main content

Piggie called Nea :D
When I saw pictures of pigment called Nea, of course I had to get it! How could I resist? ^_^ And I'm glad I didn't, I love the color and the quality is excellent!

This amazing yellow-green pigment (my favorite color!) is from Ninja Minerals, swedish company owned by lovely Sara. Customer service was excellent and I was able to pay via PayPal. I also heard that I was the first non-swedish customer, cool :D Sara even sent me a free surprise sample (Jade) to celebrate that! Samples are generous and in jars, Full size is in sifter jar.

Prices:
Sample (about 1/4 tsp in a jar): 20kr ~2€
Full (3 g jar), 45kr ~4.4€

Shipping costs (EU):
1-3 samples : 14 swedish crowns / 1,5 Euro
4-20 samples: 24 swedish crowns / 2,5 Euro
(15-20 samples, half the shipping, 2,5 instead of 5 euro)
21+ samples = Free shipping!
Total order amount over 400 swedish crowns / 30 Euro = Free shipping!


Shipping costs (outside EU):
1-3 samples: 2 $
4-20 samples: 4$
(15-20 samples half of shipping, 4$ instead of 8$)
Total order amount over 65$ = Free shipping!

____________________________________

Kun näin kuvia pigmentistä nimeltä Nea, pakkohan se oli saada! ^_^ Värikin on vielä ihan "minun värini" eli keltavihreä. Laatukin vaikuttaa todella hyvältä, ei mitään moitittavaa!

Tilasin Nean Ruotsista, firmasta nimeltä Ninja Minerals. Ninjan omistaa Sara ja asiakaspalvelu oli ensiluokkaista, maksun pystyi suorittamaan PayPalin kautta. Saran mukaan olin firman ensimmäinen ei-ruotsalainen asiakas, cool :D
Tämän kunniaksi sain myös ilmaisen yllätys-samplen (Jade). Samplet tulevat purkeissa ja ovat reilut, täysikokoiset sifter-purkissa.


Pigmenttien hinnat: Sample (noin 1/4 tl purkissa): 20kr ~2€
Full (3 g purkki), 45kr ~4.4€

Postikulut (EU):
1-3 samplea : 14 kr / 1,5 €
4-20 samplea: 24 kr / 2,5 €
21+ samples = ei postikuluja
Yli 30€ ostokset postikuluitta!

________________________________________


I wanted these pigments to match my shirt, so I used Aromaleigh Balsam with Ninja Minerals Nea ;)

Primer: LaurEss
Lid: NM Nea
Crease: AL balsam
Browbone: AL Flaxen
Eyeliner: Indelible eyeliner Chocolate mousse, Nea, Balsam
Blush: Alima Leigh
Alima 3 foundation+Aromaleigh You're a doll powder
Lips: AL Cakewalk

Nea loves pigment called Nea :D LOL

And one quick look with Ninja Minerals Request, as requested ;)

I really couldn't go out with this makeup... It looks much more wearable in picture but it's too much for me, really. I used Fyrinnae Banana Mocchi (inner lid), Fyrinnae Polar bear (middle), Ninja minerals Request (crease) and Fyrinnae Curiouser and Curiouser! (foiled as an eye liner). No other makeup so my under eyes look so terrible! Should sleep more ;D LOL

Comments

 1. Very pretty! Looks great with your shirt!

  -L

  ReplyDelete
 2. Hienoa nähdä viimeinkin tällaista kasvokuvaa! Olet kyllä upea, ja isot silmätkin omistat :) Nimikkopigmenttisi on ihanan värinen.

  Tästä blogista on kyllä tullut yksi ihan ykkössuosikeistani. Hullaannun mineraalimeikkeihin koko ajan enemmän, ja tätähän on siis kiva lueskella. ;)

  ReplyDelete
 3. Thank you :) Balsam is also a very lovely pigment, it goes well with many colors!

  Sagu: Mukava kuulla ja kiitos :) Mineraalimeikkihin on hyvä hullaantua, ovat niin edullisiakin! Tai no riippuu tietty paljonko tilaa. *reps* Tosi harvoin muuta käytänkään, näihin kun tottuu niin ei nuo puristetut oikein enää edes miellytä.

  ReplyDelete
 4. I love this with your eyes! Very pretty!

  ReplyDelete
 5. Tosinätti meikki!
  Request on upea sävy, teeppäs silläkin jotain säpäkkää.

  ReplyDelete
 6. Thanks Lyndsey :)

  milipili: Täytyy yrittää kehittää jotain :D Request on muuten sama sävy kuin Peacock, tuohon Peacockiin voi jossain swatcheissa törmätä. Kootumuksessa ilmeisesti joku pieni ero mutta muuten sama sävy.

  Huomasinpa taas kuvasta, että tuo Leigh-poskipuna on tosiaan melkoisen ihana <3

  ReplyDelete
 7. Ihana sävy tuo Nea, ainakin mitä mun näytöllä voi arvailla :) Minustakin olet saanut vakiolukijan jo aikoja sitten, vaikka olenkin laiska kommentoija... Nyt päätin yrittää ryhdistäytyä :D

  ReplyDelete
 8. Kiss and make-up: Mukava kuulla ja ihana tuo sinun vihreä meikkisi (MUS Eclipse)!

  milipili: Hah, säpäkämmät väriyhdistelmät näyttävät minulla vähän oudoilta mutta nappasin yhden kuvan nyt illalla ja lisäsin postukseen. Teen joku aamu siistimmän meikin tällä, vähän yksivärisemmän niin kehtaan ollakin ;) Ehkä tuo rajaus oli taas liikaa meikäläsielle, jotenkin tuota kirkasta sinistä vähän pelkään.

  ReplyDelete
 9. Vai että ihan nimikkopigmentti...! ^__^ Ja sullahan on jo Fashioned In Finland -pigmentti! Missä viipyy Inkivääri- tai Karkkipäivä-sävy?? Häh?? *lol*

  Klassisen kaunis tuo Nea-meikki, eikä alemmassakaan ole mitään vikaa, mutta kuten taannoin kommentoinkin, niin sun tyyliin ei musta sovi tuollaiset värikkäämmät meikit. (En kyllä tiedä sopiiko ne munkaan tyyliin, ja silti vaan vetelen naamaan...! ^_^)

  ReplyDelete
 10. Niin-pä, kyllä sulle pitää saada omat ;) Tosin tämä Nea ei saanut nimeään minulta. *heh* Mutta nytpä keksin, huomenna on testattava Ginger-pigmenttiä! Olkoot sitten ameriikan serkkusi vaikkapa ;)

  Aromaleigh "Ginger" Opulent Lustre: Slightly warm medium beige, but with a shock of metallic appearance when applied

  ReplyDelete
 11. Nea näyttää hyvältä, pun intended ;) Täytyypä tsekkailla tuota Ninjaa *kuolaa*

  ReplyDelete
 12. Saila: Sitäpä juuri ;) Piti vielä sanomani, että blogisi nimi saa minut aina hyvälle tuulelle!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …