Skip to main content

Tea time

Well, I love green tea but now I also love Aromaleigh's Tea ;) Tea is also Opulent Luste but not as metallic as Ginger, IMHO. But so pretty! I'm also very pleased with the quality of Aromaleigh's matte eye shadows. I used Graphite today and it was very nice and I usually hate matte eye shadows!

Rakastan vihreää teetä ja näemmä myös Aromaleighin vihreää Tea-luomiväriä ;) Tea on samaa koostumusta kuin eilisen meikin Ginger mutta ei yhtä metallinen, jumalaisen kaunis kuitenkin :D Yllättäen pidän kovasti myös Aromaleighin matta-luomiväreistä, yleensä matta-sävyjä suorastaan inhoan! Nämä eivät ole kuitenkaan tylsiä ja levittyvät kauniisti.


"Tea" Opulent Lustre: Pale muted green with iridescent green highlight, Opulent of course.-AL Dandelions (inner lid)
-AL Tea (lid+lower lid)
-AL Graphite (crease+lower lid)
-AL Flaxen (browbone)
-Indelible Carbon

-AL Rococo blush
-AL wallflower lippie
-TSS Yellow nylons under eyes (I absolutely love this stuff!)
-Dior Iconic mascara

Comments

 1. Beautiful! Those colors really bring out your eyes

  ReplyDelete
 2. Another beautiful look! I wore mattes today too, and I know at my age I should wear them, but it's hard for me to get comfotable wearing them. Of course you look great!

  ReplyDelete
 3. Thanks :)

  I don't like to use only mattes but now I've tried mattes paired with shimmery ones. Or matte as a base and just a wash of shimmery eye shadow on top of matte one...

  I will try Bouganvillea tomorrow but can't choose the other eye shadows ;D

  "Bouganvillea: A deep cool pinky mauve with grey undertones"

  ReplyDelete
 4. Perfect. I usually hate mattes too but hers work so well...I love them. You look wonderful in these colors..

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…