Skip to main content

Vamp polish and Leo eyes

When Scrangie told about Eyeko Nail Polishes, of course I had to get mine ;) The best thing was that they have free shipping to all countries! I bought just one: Vamp Polish for Nasty Nails. I love the name :D The quality is ok, price is very reasonable. Vamp polish looks dark blue after one coat and black after two coats.

Scrangien kerrottua Eyeko-kynsilakoista, minun oli toki saatava omani ;) Tässä firmassa Free shipping tarkoittaa tosiaan ilmaista postitusta, ihan minne päin maailmaa vain! JEE :D Ostin vain yhden, Vamp polish for Nasty nails. Nimi on ihana :D Ihan ok laatu, hinta-laatusuhde hyvä. Levittyi ihan kauniisti, peitti 2 kerroksella. Ensimmäisen kerroksen jälkeen näytti tummalta siniseltä mutta kahdella todella lähellä mustaa.For face, I tried my The She Space Leo-pigments today.

-TSS Sunflowers and Sugar, Leo (tear duct)
-TSS Roaming Metaphor,Leo (lid)
-TSS So Sexy she sizzles, Leo (crease)
-TSS Divine Spark, Capricorn (crease)
-TSS Kaleidoscopes Gold (brow bone)
-Indelible eyeliner Chocolate mousse
-Max factor False Lash Effect (well, at least not on me!), waterproof brown

Comments

 1. Hieno lakka. Oliko minkälaistä lakata kun tuo "pää" on tollainen?

  ReplyDelete
 2. milipili: Ihan ok ja sivellin oli hyvä. Ei tosin tunnu kovin hyvin pysyvältä, valitettavasti.

  ReplyDelete
 3. I like the nail color. The quality is important though.
  Leo collection is very pretty. I like the Kaleidoscopes Gold on the brow bone.

  ReplyDelete
 4. Ihania lakkoja! On sulla kyllä upeita meikkejä ja silmän muoto on niin "meikattava", toisin kuin mun luomet :/

  ReplyDelete
 5. Hei haluisin kysyy tosta kynsilakasta, että kuinka kauan sillä kesti tulla, ja että mitä se sitten euroina maksoi?

  ReplyDelete
 6. dérisoire: 4 € näytti Paypalin kautta veloittaneen ja reilussa viikossa tuo saapui, ei paha. Laatu on ihan hyvä, ehkei ihan kestävimmästä päästä (luonnonkynsissä ainakaan).

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…