Skip to main content

Just ordered my first Bareminerals :D

I have never tried Bare Escentuals products and those are VERY expensive in Finland! I think foundation can cost 43 €, that is about 60 USD. Now I noticed Bareminerals foundation in Strawberrynet and after loyalty and currency discounts the price was only 17 €, I even got Stila "mineral" matte eyeshadow for free :-O I not that happy that this foundation contains bismuth oxychloride, my skin is very sensitive and it's a new ingredient to me. Well, she shall see :D

I'm not at all interested in BE's eye shadows. I believe there are very nice colors but the price is just too high! Why pay more, when you can get amazing quality and reasonable prices from smaller companies :D

I'll tell what I think about this foundation, when it arrives! My shade is "Light".

EDIT: You can fing my review from here.
___________________________________________

En ole koskaan testannut Bare Escentualisin tuotteita, nuohan ovat vielä ihan törkeän hintaisi suomessa! Nyt bongasin Strawberrynetistä pohjan kotiin postitttuna hintaan 17€ (olen tilaillut useammin, joten saan lisäalea "loyalty bonusta"), kaupassa tuo taitaa olla jopa yli 40€? Kaupan päälle tuli vielä Stilan "mineral" matte eye shadow :-O Saa nähdä mitä iho tykkää tuosta bismuth oxchloridesta... Raportoin kyllä kunhan tuote pääsee käyttöön. Oma sävyni on "Light". Syytän tästä hankinnasta Golden Girliä ;)

En ole innostunut sarjan luomiväreistä. Varmaan ihan hyviä ja kauniita ovat mutta hinta on vain turhan kova netistäkin tilattuna. Mielellään kannatan muutenkin noita pienempiä firmoja, esim. Aromaleighiä.

EDIT: Arvosteluni BareMineralsista löytyy täältä.

Comments

 1. Olisihan BE:tä ihan kiva kokeilla, mutta tuo meikkivoiteiden sävyvalikoima on suoraan sanottuna surkea. :/ Mun ihoni on hyvin vaalea (etenkin talvella, kesällä rusketun jonkin verran), mutta selkeästi keltapohjainen, vähän vihreään taittava. BE:n vaaleimmat sävyt olisivat mulle todennäköisesti ihan väärän värisiä, vaaleinhan on vissiin kylmäsävyinen ja toisiksi vaaleinkin taitaa olla neutraali? Myös tuo bismuth oxychloride mietityttää, kun tosi monen iho tuntuu herkistyneen sille.

  ReplyDelete
 2. Eihän tuolla tosiaan mikään häävi sävyvalikoima ole. Oma ihoni on taas niin helppo, sietää hieman kellertävän sekä punertavankin. Tuo Light oli kellertävä mutta näytti sulautuvat ihon väriini hyvin, fairly light oli taas ihan selvästi liian vaalea.

  Kertoilen sitten onko tuo selkeästi parempi kuin edullisemmat sisarensa (epäilen kyllä, ainakin vielä ;).

  Suomesta saatavista mineraaleista kiinnostuneille sen verran, että unohtakaa koko juttu! Tai no ehkä sitten bareminerals, jos viitsii maksaa siitä tuon yli 40€... The Body Shopin versio ei peitä yhtään mitään, ei riitä edes minulle ja ihossani ei nyt kummemmin ole edes peitettävää. Maybelline sisältää ties mitä, teflonista (incissä PTFE) alkaen. Isadora ei ole suurempia kehuja saanut, vaikka sisältö onkin ihan ok.

  ReplyDelete
 3. Bareminerals on kyllä hirveän hintaista Suomessa, ja kun tiedän että mulle ei varmaan edes sopisi mikään noista pohjista, en viitsi edes lähteä yrittämään. Mun iho on siis todella vahvasti keltaiseen taittava, meikkivoide näyttää tosi helposti liian pinkiltä tai harmaalta. Käytän Everyday Mineralsin Golden Fairia ja Olive Fairia (kumpikin menee, tuntuu vaihtelevan mielialan mukaan että kumpi se täydellinen sävy nyt olikaan :D), nyt vähän ruskettuneena sekoittelen noista ja vähän tummemmasta pohjasta itselleni kesäsävyn.

  ReplyDelete
 4. Kiitos kun vinkkasit että Strawberrynetistäkin saa BE:tä, mä en jostain syystä ollut ollenkaan huomannut asiaa! Ajattelin syksyllä jossain vaiheessa testailla vihdoin kunnolla mineraalimeikkipohjaakin ja suunnitelmissa on kokeilla ensin BE:tä, Strawberrynetissä ainakin hinnat näyttivät olevan kohdillaan. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…