Friday, August 28, 2009

OPI My Private Jet

I've wanted OPI My private Jet for about a year now, so FINALLY I just bought it :D I really like this one, indoors it looks brownish but in sunlight is more grayish. Well, nice and complex color! It was ok after 2 coats but better with 3. The picture is taken with flash, the weather was so terrible.Olen kuolannut OPI My private jetin perään jo ainakin vuoden, vihdoinkin piiiitkän harkinnan jälkeen hankin sen :D Olisinpa aina näin malttavainen... *heh* Ihana tämä onneksi onkin. Kahdella kerroksella tämä oli ok mutta parempi kolmella. Sävy on sisällä rusehtava, luonnonvalossa harmaampi. Kuva salamalla, säät eivät oikein suosineet.

5 comments:

 1. I like it it's very a interesting color and I'm sure it looks better in person. Is this one of their Designer Series?

  ReplyDelete
 2. This is from collection "Night Brights". I'd like to try DS polishes too, don't have any yet :)

  ReplyDelete
 3. My Private Jet on ihana! Tilasin sen kerran muitten lakkojen kanssa Inkiväärille ja sen jälkeen menin ostamaan sen itselleni Emotinista, täytyi vain saada!

  ReplyDelete
 4. Stoccalta minäkin, oli PAKKO saada :D

  milipili, olitkos se muuten sinä joka sitä Rimmelin pinkkiä uutta ripsaria aikoinaan kyseli? Jos olit, etkä vielä ole ostanut, niin Anttilassa sellaisia nyt näin.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails