Skip to main content

Experimenting with red eye liner ;)

Well, I just had to try this :D I told to MissTat earlier that I had true red eye liner from Lancôme years ago... It was cake eye liner duo, with true red and plum. It really was very wearable! Are there older makeup freaks who remember that product?

The first picture is my eye make up in the morning and the second picture is taken after I added red eye liner. Unfortunately I didn't have brighter red, pigment I used is TSS Intended Bliss (Aries Astrology collection).

INTENDED BLISS: Fierce blushing blue based red with a red iridescent haze and subtle red sparklePunaista eyelineriä oli vain pakko testata :D MissTatin kanssa aiemmin keskustelinkin Lancômen eyeliner duo-paletista, jossa oli luumu sekä kirkas punainen. Oikeasti sitä käytinkin eikä kukaan kummalliseksi sanonut. *heh* Muistaako muuten kukaan vanhempi meikkifriikki tätä hauskaa kausituotetta?

Ensimmäisessä kuvassa aamun meikkini ja seuraavaan lisäsin vain punaisen rajauksen TSS:n Intended Bliss sävyllä. Miltä näyttää? :D

Picture 1:Picture 2:-GOSH Eye shadow base
-TSS Wistful Wishes (upper& lower lid)
-TSS Sour puss seeks same (crease, lower lid)
-TSS Slave to stilettos (eyeliner in pic 1)
-TSS Intended Bliss (eyeliner in pic 2)
-Telescopic wp mascara

WISTFUL WISHES: seriously twinkling baby pink with a tiny bit of iridescent light
SOUR PUSS SEEKS SAME: sheer blackened berries with magenta twinkle
SLAVE TO STILETTOS: port wine iridescent shimmer with a cool layer of raisin
INTENDED BLISS: Fierce blushing blue based red with a red iridescent haze and subtle red sparkle

Comments

 1. Erittäin hyvältä näyttää! Tuo luumu sopii hyvin rajauksen kanssa, tosi pehmeä ja tasapainoinen lopputulos :)

  ReplyDelete
 2. I think it's pretty! I used red eye shadow today.:)

  -L

  ReplyDelete
 3. Thanks girls! Red can be surprisingly wearable :)

  ReplyDelete
 4. You did pull it off! Red can really be wearable as a liner. I'll have to re-try this sometime

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…