Skip to main content

FOTD Penelope's nightmare

This is one of my favorite FOTD's, hope you like it too! Even my husband liked this a lot. I still have problem how to apply eye liner, the probem is the outer corner... So if you have any tips or know good tutorials, please tell me :)

Tämä on yksi suosikkimeikeistäni, jopa mies huomasi tämän! Ei todellakaan usein kommentoi meikkejäni, yllättäen ei edes niiden määrää. LOL. Yhä edelleen minulla on ongelmia rajauksen kanssa... Tuntuu, että laitan rajauksen tarpeeksi pitkäksi mutta silti se on ihan töks. Vinkit ja linkit tutorialeihin otetaan innolla vastaan :)

Muutekin rajaus meni vähän niin ja näin tällä kertaa, sillä käytin pigmenttiä sealantin kanssa. Pigmentti oli vielä samplepussissa, eli ei kamalan helppoa :D Siirsin nyt nuo Drama queen-rajaukset purkkeihin.
-AL Dollhouse, tear duct area
-AL Penelope, lid
-AL Purple princess, crease
-AL Drama queen violet, eyeliner
-AL Aqua Nightmare, lower lid
-Telescopic wp mascara

Aromaleigh Penelope, Eye Lustre: Lush, gemtone purple with a pink pearl highlight
Aromaleigh Purple Princess, Gothic Lolita: A deep, satiny purple with rich rose tones and a russet shadow
Aromaleigh Aqua nightmare, Gothic Lolita: Technicolor bright aqua pearl sheen with divinely bright aqua sparks
Aromaleigh
Drama Queen Violet: An amethyst of unparalleled beauty. A hue as deep as arabian nights and regal as a crown, all topped with the ultimate dramatic shimmer and sparkle of ultra-violet glimmers.

Comments

 1. Oi :) Violetti on aivan ihana väri ja yksi suosikeistani meikissä, ja näkyy sopivan sullekin oikein hyvin.

  ReplyDelete
 2. Kiitos Sagu, pitää käytellä useammin :D

  ReplyDelete
 3. Itse yritän hahmottaa rajauksen loppupätkän katsomalla suoraan peiliin ja jatkamalla sitä silmä osittain auki. Näin rajauksen loppuun ei tule koukkua tai mutkaa kuten helposti silmä suljettuna. Mielestäni kaunis rajausviiva häipyy loppua kohti eli kapenee ja muuttuu hailakammaksi. Hyvällä siveltimellä ja tuotteella tämä onnistuu. (yleensä)

  Kaunis meikki ja ihanat värit. Bongasin sun blogin Juurikasvun kautta jossa olen tutkinut ja selannut läpi ehkä suunilleen kaikki mineraalimeikkiketjut. Mitä mieltä olet Mineraalipohjien ja "tavismeikkien" (luomivärit, poskipunat jne) sekakäytöstä? Toimivatko normaalisti yhdessä?

  Pinni

  Ps. Sulla on hyvä nimi. :D

  ReplyDelete
 4. Mulla on myös rajauksen kanssa ongelmia, olen päätellyt että se johtuu liian pitkistä ja kaarevista ripsistä, jotka tulee jotenkin siveltimen/kynän tielle.
  Kaikkein helpoiten saan rajauksen tehtyä luomivärillä ja viistopäisellä (kulmakarva-) siveltimellä. Sillä kun ei tarvitse vetää viivaa, vaan voi vain painella väriä kohta kerrallaan. Tietenkään vahvaa nestemäistä rajausta sillä ei saa, mutta päivämeikkiin kuivallakin mustalla luomivärillä oikein hyvän :)
  Sivellintä ja märkää eyelineria harjoitellaan vielä... Toiselle ihmiselle saan kyllä helposti tehtyä, mutta itselle laitettuna ulkonurkka on ongelma. Pitää varmaan leikata ripset pois :D

  ReplyDelete
 5. Kiitoksia vinkeistä, treenailu jatkuu :D Tuli myös mieleen, että silmän malli saattaa vaikuttaa. Ja samoin huomasin, että paljon paremmin onnistui foilaamalla pigmenttejä. Muutenhan tuo tapa on vähän hankala mutta rajauksen värittäminen oli helpompaa kuin geelillä! Jotenkin vertaus vesivärit vs. maali tuli mieleeni :D

  Pinni: Sekaisin käyttö onnistuu ihan mainiosti! Vaikka osa luomiväreistä voi olla ns. tavallisia ja toisaalta mineraalipohjan kanssa voi käyttää tavallisia puutereita, poskipunia yms... Itse olen siirtynyt lähes täysin mineraaleihin allergioiden takia ja täytyy myöntää, että mineraaliluomivärit ovat "moniulotteisempia" kuin tavalliset... Käyttö ei ole tavallisia hankalampaa, kun näihin tottuu ja välineet ovat kunnossa :)

  Alkuun inhosin samplepusseja ja siirsin kaikki purkkeihin, nyt taas pidän pusseja ihan näppärinä! Niin sitä vain tottuu :D

  ReplyDelete
 6. Violetti on THE väri sille, niin se vaan on!

  Mä oon muuten Anonyymin kanssa eri mieltä rajauksesta, tosin silmän muotohan sen paljolti sanelee millainen rajaus sopii parhaiten. Moni pyrkii meikillä nimenomaan suurentamaan silmää, ja silloin rajauksen on hyvä leventyä loppua kohden, ei kaventua ja "haihtua". Myös pieni "koukku" tai kissamainen nosto rajauksessa imartelee monen silmiä. Jos mä en leventäisi tai nostaisi rajausta lopusta, mun silmät näyttäisi siltä kuin ne menisi alaspäin ja mulle tulisi sellainen huolestunut Esko Aho -look! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…