Skip to main content

FOTD Penelope's nightmare

This is one of my favorite FOTD's, hope you like it too! Even my husband liked this a lot. I still have problem how to apply eye liner, the probem is the outer corner... So if you have any tips or know good tutorials, please tell me :)

Tämä on yksi suosikkimeikeistäni, jopa mies huomasi tämän! Ei todellakaan usein kommentoi meikkejäni, yllättäen ei edes niiden määrää. LOL. Yhä edelleen minulla on ongelmia rajauksen kanssa... Tuntuu, että laitan rajauksen tarpeeksi pitkäksi mutta silti se on ihan töks. Vinkit ja linkit tutorialeihin otetaan innolla vastaan :)

Muutekin rajaus meni vähän niin ja näin tällä kertaa, sillä käytin pigmenttiä sealantin kanssa. Pigmentti oli vielä samplepussissa, eli ei kamalan helppoa :D Siirsin nyt nuo Drama queen-rajaukset purkkeihin.








-AL Dollhouse, tear duct area
-AL Penelope, lid
-AL Purple princess, crease
-AL Drama queen violet, eyeliner
-AL Aqua Nightmare, lower lid
-Telescopic wp mascara

Aromaleigh Penelope, Eye Lustre: Lush, gemtone purple with a pink pearl highlight
Aromaleigh Purple Princess, Gothic Lolita: A deep, satiny purple with rich rose tones and a russet shadow
Aromaleigh Aqua nightmare, Gothic Lolita: Technicolor bright aqua pearl sheen with divinely bright aqua sparks
Aromaleigh
Drama Queen Violet: An amethyst of unparalleled beauty. A hue as deep as arabian nights and regal as a crown, all topped with the ultimate dramatic shimmer and sparkle of ultra-violet glimmers.

Comments

  1. Oi :) Violetti on aivan ihana väri ja yksi suosikeistani meikissä, ja näkyy sopivan sullekin oikein hyvin.

    ReplyDelete
  2. Kiitos Sagu, pitää käytellä useammin :D

    ReplyDelete
  3. Itse yritän hahmottaa rajauksen loppupätkän katsomalla suoraan peiliin ja jatkamalla sitä silmä osittain auki. Näin rajauksen loppuun ei tule koukkua tai mutkaa kuten helposti silmä suljettuna. Mielestäni kaunis rajausviiva häipyy loppua kohti eli kapenee ja muuttuu hailakammaksi. Hyvällä siveltimellä ja tuotteella tämä onnistuu. (yleensä)

    Kaunis meikki ja ihanat värit. Bongasin sun blogin Juurikasvun kautta jossa olen tutkinut ja selannut läpi ehkä suunilleen kaikki mineraalimeikkiketjut. Mitä mieltä olet Mineraalipohjien ja "tavismeikkien" (luomivärit, poskipunat jne) sekakäytöstä? Toimivatko normaalisti yhdessä?

    Pinni

    Ps. Sulla on hyvä nimi. :D

    ReplyDelete
  4. Mulla on myös rajauksen kanssa ongelmia, olen päätellyt että se johtuu liian pitkistä ja kaarevista ripsistä, jotka tulee jotenkin siveltimen/kynän tielle.
    Kaikkein helpoiten saan rajauksen tehtyä luomivärillä ja viistopäisellä (kulmakarva-) siveltimellä. Sillä kun ei tarvitse vetää viivaa, vaan voi vain painella väriä kohta kerrallaan. Tietenkään vahvaa nestemäistä rajausta sillä ei saa, mutta päivämeikkiin kuivallakin mustalla luomivärillä oikein hyvän :)
    Sivellintä ja märkää eyelineria harjoitellaan vielä... Toiselle ihmiselle saan kyllä helposti tehtyä, mutta itselle laitettuna ulkonurkka on ongelma. Pitää varmaan leikata ripset pois :D

    ReplyDelete
  5. Kiitoksia vinkeistä, treenailu jatkuu :D Tuli myös mieleen, että silmän malli saattaa vaikuttaa. Ja samoin huomasin, että paljon paremmin onnistui foilaamalla pigmenttejä. Muutenhan tuo tapa on vähän hankala mutta rajauksen värittäminen oli helpompaa kuin geelillä! Jotenkin vertaus vesivärit vs. maali tuli mieleeni :D

    Pinni: Sekaisin käyttö onnistuu ihan mainiosti! Vaikka osa luomiväreistä voi olla ns. tavallisia ja toisaalta mineraalipohjan kanssa voi käyttää tavallisia puutereita, poskipunia yms... Itse olen siirtynyt lähes täysin mineraaleihin allergioiden takia ja täytyy myöntää, että mineraaliluomivärit ovat "moniulotteisempia" kuin tavalliset... Käyttö ei ole tavallisia hankalampaa, kun näihin tottuu ja välineet ovat kunnossa :)

    Alkuun inhosin samplepusseja ja siirsin kaikki purkkeihin, nyt taas pidän pusseja ihan näppärinä! Niin sitä vain tottuu :D

    ReplyDelete
  6. Violetti on THE väri sille, niin se vaan on!

    Mä oon muuten Anonyymin kanssa eri mieltä rajauksesta, tosin silmän muotohan sen paljolti sanelee millainen rajaus sopii parhaiten. Moni pyrkii meikillä nimenomaan suurentamaan silmää, ja silloin rajauksen on hyvä leventyä loppua kohden, ei kaventua ja "haihtua". Myös pieni "koukku" tai kissamainen nosto rajauksessa imartelee monen silmiä. Jos mä en leventäisi tai nostaisi rajausta lopusta, mun silmät näyttäisi siltä kuin ne menisi alaspäin ja mulle tulisi sellainen huolestunut Esko Aho -look! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "