Skip to main content

Many reasons to try Aromaleigh/ Monta syytä tilata Aromaleighiltä

Many reasons to order from Aromaleigh:

-Excellent customer service: They really do answer to your mails! I've tried ;)
-MissK (the owner) trieds constantly to make it even better, what a wonderful company!
-Amazing color palette and quality.
-New -25% sale items every week
-mini sizes of face products, samples of almost everything!
-Brushes and some of traditional cosmetics is now available for international customers. Read more... Thank you so much MissK!
-Send one old eyeshadow to Aromaleigh and receive 5 samples (US only). Read more...
-5 USD order minimum (was 10 USD)
-free 3 samples with every order! You can choose the colors or get surprise samples.
-reduced sample prices: all eye shadow samples are now 1 USD and all foundation, blush, rouge and specialty powders are now 2 USD (2 dollar samples are very generous!)
-Shipping on all-sample orders is FREE in the USA
-Fast ShippingAromaleighin MissK on tehnyt monta kivaa uudistusta lähiaikoina :) Tässä muutama syy tilata sieltä:

-Loistava asiakaspalvelu: vastaavat kaikkiin sähköposteihin! Olen testannut ;)
-Uskomaton värivalikoima ja laatu

-Vaihtuvat -25% aletuotteet viikottain
-Siveltimet ja osa perinteisestä kosmetiikasta toimitetaan nyt myös kansainvälisesti, lue lisää...
-kasvotuotteista saatavilla myös minikokoiset purkit, samplet saatavilla lähes kaikesta.
-minimitilaus 5 USD mutta toki kansainvälisillä kuluilla (alle 40 USD tilauksista 5 USD tai 6.20 USD) kannattaa hieman enemmän tilata.

-3 ilmaista luomivärinäytettä tilauksen mukana ja nyt sävyt saa valita itse! Jos värejä ei valitse, saa yllätyssävyt.

-Edullisemmat hinnat sampleissa: luomivärit 1 USD ja kasvotuotteet yms 2 USD (nuo 2 USD näytteet ovat muuten todella reilut, tuplasti sen mitä esim. Meowilla)
-Miss K (omistaja) yrittää aina keksiä tapoja, joilla asiakaspalvelua voisi parantaa
-Melkoisen nopea toimitus


Ja jos tilaat:
-muista tulliraja (alle 45 € sis. kulut)

-osta vapaaehtoinen vakuutus (+1.20 USD)
-Maksa PayPalilla (tämä on pakollista kansainvälissä tilauksissa), et tarvitse edes PayPal tunnuksia.

Comments

 1. Kauanko postitus on yleensä kestänyt? Viisi arkipäivää tilauksesta vai enemmän vai kenties viisi arkipäivää varmistusviestiin vastaamisesta? Onko sun perhoset vielä postissa? Mun ei. Tuleeko ne postituksen jälkeen kuinka nopeasti? Joistakin osin Amerikkaa paketit tulevat esim 4 arkipäivässä ja joistakin 6-10. -SH-

  ReplyDelete
 2. Perhoseni vielä postissa, Amerikassa toki ovat niitä saaneet jo. Swatchaan heti, kun saapuvat :D

  Yleensä nuo ovat tulleet 1,3 viikossa tilauksesta (vahvistusviestiin olen vastannut heti sen saavuttua) mutta kerran jumitti jossain matkalla ja kesti kuukauden (postileiman mukaan oli tosiaan matkalla niin pitkään).

  Nyt muuten tuota vahvistusvietiä ei enää edes tule, jos ruksaa rastin tilauslomakkeessa.

  ReplyDelete
 3. 1,3 viikossa? Siis toki 1,5 viikossa oli tarkoitus laittaa :D

  ReplyDelete
 4. Kirjotin epäselvästi ´vielä postissa´ eli tarkoitin onko vielä edes postitettu eikä onko vielä matkalla. Mun pakettia ei ole siis vielä postitettukaan. Huomasin siitä vahvistusmeilistä, että ilmeisesti sen pystyy jatkossa tosiaan välttämään. En tiedä tuleeko se joka tapauksessa ensikertalaiselle vai oonko vaan sivuuttanut onnellisesti sen laatikon, johon ruksi tulee. 1,3 heh tai 1,5 viikkoa on ihan kiva aika mineraaleille, kun niiden kanssa on varmaan enemmän puljaamista kuin perinteisten kosmiksien kanssa. -SH-

  ReplyDelete
 5. Ei tuolta tule eriskeen shipping-meiliä eli eiköhän nuo pian jo tule :) Nopeasti nuo postittavatkin, käsittääkseni ihan parissa päivässä ja noin viikko menee sitten kuljetuksessa.

  ReplyDelete
 6. Oletko huomannut, että tilausvahvistuksessa on linkki, josta pääse katsomaan tilauksen tilanteen? Samanlainen kuin esim H2T:lla. Mulla lukee vieläkin on hold, mutta eipä tuolla niin kiire olekaan. -SH-

  ReplyDelete
 7. Nuo ovat tulleet aina niin nopeasti, etten ole katsellut :) Mutta nyt kurkkasin ja minulla ei lue siinä kohtaa mitään (siis on tyhjä).

  Lupaavat lähettää viidessä päivässä mutta tuo on varmaan kiireaikojen aikataulu. Jos ei jää jonnekin jumittamaan niin eiköhän tuo alkuviikosta saavu. Peukut pystyssä ainakin :D

  ReplyDelete
 8. No nyt ne tulikin :) Ilmeisesti tuo päivitys ei toimikaan. Nopea toimitus siis. Pieniltähän nuo samplet näyttävät, mutta jos koko käsivarren saa niillä meikattua niin eiköhän ole riittäviä ;D. Mä kuitenkin epäilen, että uutena pigmenttien ja mineraalien käyttäjänä tuhlaan niitä turhankin paljon. -SH-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…