Skip to main content

Many reasons to try Aromaleigh/ Monta syytä tilata Aromaleighiltä

Many reasons to order from Aromaleigh:

-Excellent customer service: They really do answer to your mails! I've tried ;)
-MissK (the owner) trieds constantly to make it even better, what a wonderful company!
-Amazing color palette and quality.
-New -25% sale items every week
-mini sizes of face products, samples of almost everything!
-Brushes and some of traditional cosmetics is now available for international customers. Read more... Thank you so much MissK!
-Send one old eyeshadow to Aromaleigh and receive 5 samples (US only). Read more...
-5 USD order minimum (was 10 USD)
-free 3 samples with every order! You can choose the colors or get surprise samples.
-reduced sample prices: all eye shadow samples are now 1 USD and all foundation, blush, rouge and specialty powders are now 2 USD (2 dollar samples are very generous!)
-Shipping on all-sample orders is FREE in the USA
-Fast ShippingAromaleighin MissK on tehnyt monta kivaa uudistusta lähiaikoina :) Tässä muutama syy tilata sieltä:

-Loistava asiakaspalvelu: vastaavat kaikkiin sähköposteihin! Olen testannut ;)
-Uskomaton värivalikoima ja laatu

-Vaihtuvat -25% aletuotteet viikottain
-Siveltimet ja osa perinteisestä kosmetiikasta toimitetaan nyt myös kansainvälisesti, lue lisää...
-kasvotuotteista saatavilla myös minikokoiset purkit, samplet saatavilla lähes kaikesta.
-minimitilaus 5 USD mutta toki kansainvälisillä kuluilla (alle 40 USD tilauksista 5 USD tai 6.20 USD) kannattaa hieman enemmän tilata.

-3 ilmaista luomivärinäytettä tilauksen mukana ja nyt sävyt saa valita itse! Jos värejä ei valitse, saa yllätyssävyt.

-Edullisemmat hinnat sampleissa: luomivärit 1 USD ja kasvotuotteet yms 2 USD (nuo 2 USD näytteet ovat muuten todella reilut, tuplasti sen mitä esim. Meowilla)
-Miss K (omistaja) yrittää aina keksiä tapoja, joilla asiakaspalvelua voisi parantaa
-Melkoisen nopea toimitus


Ja jos tilaat:
-muista tulliraja (alle 45 € sis. kulut)

-osta vapaaehtoinen vakuutus (+1.20 USD)
-Maksa PayPalilla (tämä on pakollista kansainvälissä tilauksissa), et tarvitse edes PayPal tunnuksia.

Comments

 1. Kauanko postitus on yleensä kestänyt? Viisi arkipäivää tilauksesta vai enemmän vai kenties viisi arkipäivää varmistusviestiin vastaamisesta? Onko sun perhoset vielä postissa? Mun ei. Tuleeko ne postituksen jälkeen kuinka nopeasti? Joistakin osin Amerikkaa paketit tulevat esim 4 arkipäivässä ja joistakin 6-10. -SH-

  ReplyDelete
 2. Perhoseni vielä postissa, Amerikassa toki ovat niitä saaneet jo. Swatchaan heti, kun saapuvat :D

  Yleensä nuo ovat tulleet 1,3 viikossa tilauksesta (vahvistusviestiin olen vastannut heti sen saavuttua) mutta kerran jumitti jossain matkalla ja kesti kuukauden (postileiman mukaan oli tosiaan matkalla niin pitkään).

  Nyt muuten tuota vahvistusvietiä ei enää edes tule, jos ruksaa rastin tilauslomakkeessa.

  ReplyDelete
 3. 1,3 viikossa? Siis toki 1,5 viikossa oli tarkoitus laittaa :D

  ReplyDelete
 4. Kirjotin epäselvästi ´vielä postissa´ eli tarkoitin onko vielä edes postitettu eikä onko vielä matkalla. Mun pakettia ei ole siis vielä postitettukaan. Huomasin siitä vahvistusmeilistä, että ilmeisesti sen pystyy jatkossa tosiaan välttämään. En tiedä tuleeko se joka tapauksessa ensikertalaiselle vai oonko vaan sivuuttanut onnellisesti sen laatikon, johon ruksi tulee. 1,3 heh tai 1,5 viikkoa on ihan kiva aika mineraaleille, kun niiden kanssa on varmaan enemmän puljaamista kuin perinteisten kosmiksien kanssa. -SH-

  ReplyDelete
 5. Ei tuolta tule eriskeen shipping-meiliä eli eiköhän nuo pian jo tule :) Nopeasti nuo postittavatkin, käsittääkseni ihan parissa päivässä ja noin viikko menee sitten kuljetuksessa.

  ReplyDelete
 6. Oletko huomannut, että tilausvahvistuksessa on linkki, josta pääse katsomaan tilauksen tilanteen? Samanlainen kuin esim H2T:lla. Mulla lukee vieläkin on hold, mutta eipä tuolla niin kiire olekaan. -SH-

  ReplyDelete
 7. Nuo ovat tulleet aina niin nopeasti, etten ole katsellut :) Mutta nyt kurkkasin ja minulla ei lue siinä kohtaa mitään (siis on tyhjä).

  Lupaavat lähettää viidessä päivässä mutta tuo on varmaan kiireaikojen aikataulu. Jos ei jää jonnekin jumittamaan niin eiköhän tuo alkuviikosta saavu. Peukut pystyssä ainakin :D

  ReplyDelete
 8. No nyt ne tulikin :) Ilmeisesti tuo päivitys ei toimikaan. Nopea toimitus siis. Pieniltähän nuo samplet näyttävät, mutta jos koko käsivarren saa niillä meikattua niin eiköhän ole riittäviä ;D. Mä kuitenkin epäilen, että uutena pigmenttien ja mineraalien käyttäjänä tuhlaan niitä turhankin paljon. -SH-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…